Ja , chciałabym usłyszeć , że komuś na mnie zależy(nie w sensie miłości tylko przyjaxni itp,itd)
Chciałabym też usłyszeć ocenę od Reaxara na temat pewnych plików wordowskich
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 23:53
Ja chciałabym usłyszeć, że jednak jestem zdolna i że osiągnę sukces w życiu zawodowym, że nie będę pracowała do końca życia jako sprzedawca (mimo wyższego wykształcenia i szerokich zainteresowań), że jednak znajdę na siebie jakiś sposób... tak bardzo chciałabym to usłyszeć od jakiegoś psychologa... chyba, że jestem totalnie do bani i nic ztego, ale wolałabym już tego nie słyszeć
Czasem tak sobie myślę, że dobrze by było jakby ktoś kto sam sobie świetnie radzi w życiu powiedziałby mi jak mam żyć, co robić etc etc. Najgorsze jest tylko to, że wiem, że to też nie przyniesie pożądanego efektu.
"jestes najlepszą,niesamowitą,inteligentną,zmyslową,piekną,fantastyczną,z niepowtarzalnym stylem,odwazną,przebojową,blyskotliwą,pracowitą,dobrą,rozsadną,sexowną,najlepeij ubraną,pomysłową,uroczą,wrażliwą,o ładnej linii emocjonalnej,zaje.bistą,bombową,z powerem,wyluzowaną jak zwykle,bajerancką,pewną siebie,kulturalną,kochaną... marzyłem o tobie całe życie,pragnę spędzić z Tobą resztę życia...WYJDZIESZ ZA MNIE?"
p.s:ja wiem,ze ja taka wlasnie jestem,ale czekam na krolewicza ktory mi to wyrecytuje haha
p.s:2:a ostatnio uslyszalam od niego tez pare milych komplementow... ktore kocham wysluchiwac ,bo ze mnie taki pasibrzuch na komplementy i lubie sobie pochlebiac
"jestes najlepszą,niesamowitą,inteligentną,zmyslową,piekną,fantastyczną,z niepowtarzalnym stylem,odwazną,przebojową,blyskotliwą,pracowitą,dobrą,rozsadną,sexowną,najlepeij ubraną,pomysłową,uroczą,wrażliwą,o ładnej linii emocjonalnej,zaje.bistą,bombową,z powerem,wyluzowaną jak zwykle,bajerancką,pewną siebie,kulturalną,kochaną... marzyłem o tobie całe życie,pragnę spędzić z Tobą resztę życia...WYJDZIESZ ZA MNIE?"
To właśnie chciałbym Ci powiedzieć prosto w oczy, dasz mi na to szansę?
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka