Milosc. istnieje. Dbaj o nia a bedzie rozkwitac. Ufaj i wyrzuc z siebie i staraj sie, a nigdy jej nie utracisz jesli jest szcera z obu stron.
Co cie nie zabije to cie wzmocni.-to nieprawda. Ale powiem tak. Jesli cos cie nie zabije, a sie po tym podniesiesz, a nie bedziesz lezal, to sie wzmocniszi nastepnym razem gdy cie spotka to samo przyjmiesz to lzej.
"Każda twoja myśl jest czymś realnym, jest siłą". "Posiadamy więcej siły i więcej możliwości niż sobie to uświadamiamy" "Wyobraźnia jest wszystkim, stanowi zapowiedź nadchodzących atrakcji życia" "Do doliny łez wprowadzam teorie sensu życia"...jak mi się jeszcze jakies przypomną to napisze :p
Po tak długim czasie Justysia się odezwała i idziemy po sesji na kawę. Są jeszcze ludzie warci na tym świecie coś. Koziołek, Martyna,Justyna,Kasia,Martyna i same skromne dziewuszki z innymi się nie zadaję:P
_________________ Który z panów chciałby zostac moim przyjacielem od serca od spraw duchowych ?
Będę studiować daleko od tego załamującego nibymiasta.
_________________ Zdrowaś muzo, bitów pełna, bass z Tobą, błogosławionaś Ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota Twojego - DJ.
Święta Techniawo, Matko Trance'u, graj nade nami głuchymi; teraz i w godzinę chill-outu naszego. AMEN!
Ej no nie wrzucaj nas wszystkich do jednego wora. Obrazasz niektorych takimi wypowiedziami. zreszta w kazdym kraju znajda sie kretyni kpiacy z ludzi z problemami.
Zawsze wierz ze uda ci się zdać egzamin i nigdy nie mów ze nie potrafisz.
Tak się zaparłam że zostanę 5 i co 5 zostałam bóg mi dopomógł i wylosowałam
takie pytania na który umiałam wszystko.
Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie,
Pokonaj wreszcie to lub stań od tego wyżej.
Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże,
Rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej.
I brnij do przodu mimo wszelkim przeciwnościom losu,
Pomagaj szczęściu, nie załamuj się, co robić masz, rób.
Ile upadniesz razy, tyle razy się podniesiesz,
Wsłuchaj się w słowa, dźwięki, wszystko masz w zasięgu ręki
W sumie powinno być w dziale ulubione teksty piosenek, ale ten tekst zawsze podnosi mnie na duchu więc pomyślałam sobie, że tutaj również będzie pasować jako pozytywna myśl. Przy okazji Marika - Siła ognia
"...Lecz ludzi dobrej woli jest więcej
i mocno wierzę w to,
że ten świat
nie zginie nigdy dzięki nim.
Nie! Nie! Nie!
Przyszedł już czas,
najwyższy czas,
nienawiść zniszczyć w sobie..."