Zaznaczyłam, że nie mam pewności, aczkolwiek wydaję mi się, że Bi. Czuję u siebie pociąg do dziewczyn..
_________________ Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu Twojej świadomości, bezpowrotnie. Chciałabym przez judasze oczu Twoich łagodnych spojrzeć kto tam, kto jest w środku.
Ja jestem hetero, ale niekiedy, bardzo rzadko co prawda, podobają mi się faceci. Jednak na myśl o zbliżeniu, wymiotować mi się chce. Więc niech będzie 98% 2% homo
Ja jestem hetero. Ale czasami się zastanawiam, czy nie mam czegoś z postawy aseksualnej bo wszystkie akty seksualne mnie... brzydzą? Może to złe słowo, raczej zawstydzają, krępują i wywołują ambiwalentne uczucia. Sądzę jednak, że mi to minie - podejrzewam, że po prostu nie dojrzałam jeszcze do "zbliżeń". Heh, to ciekawe. Ogólnie czuje się samotna i potrzebuje przytulenia, ale gdy ktoś mnie dotknie albo ze mną zatańczy... wtedy czuje się jakoś nieswojo Tak było na 18 na której niedawno byłam. Już sama nie wiem, jak to ze mną jest
teraz wyczytałem że córka agnieszki holland jest lesbijką...a tak w ogóle to 10 % populacji jest homo...ja na 99 % jestem hetero, ale ... kiedyś po dysce znienacka pocalował mnie gej(w policzek), zrobił to tak szybko że nie mogłem zareagować...
_________________ największą tajemnicą serca jest miłość
To była jakaś wyjątkowo "trafiona" dla organizacji homo ankieta (bo rzetelne badanie z pewnością nie), więc zaczęli piać o tych 10 procentach i ukazywać, jak to wokół mało kogo kręci odmienna płeć. Badania wskazują na okolice 3%.