Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie mam doła, bo...
Autor Wiadomość
frog 
bagienna pływaczka

Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 20:45   

antyk napisał/a:
Chcę więcej śniegu i to na całej północnej półkuli :mrgreen: :twisted:

prawdilowa prosba :D hehehehe

ja czekam na snieg ale zadowolilam się szronem. taka tam szadź dzisiaj od rana trzyma się do obecnej godziny.
ciesze się więc tym.
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"

FanMusic 

Wysłany: Czw 22 Gru, 2011 11:17   

Nie mam doła, bo prezentacja, którą dzisiaj miałem, wyszła bardzo dobrze! Musiałem sporo improwizować, dramatyzować, mówić głośno, emocjonalnie i to wszystko wyszło! Potrafiłem być na względnym luzie, a rzeczy mówione przeze mnie naprawdę śmieszyły innych. Nie widziałem, co się dzieje wśród ludzi na sali, ponieważ prowadziłem rozmowę z kolegą. Nie widziałem nawet, że pan od ćwiczeń zaczął robić nam zdjęcia. Naprawdę wczułem się w rolę, moja grupa dostała dużo pochwał, w tym od prowadzącego zajęcia, który jest na ogół bardzo wybredny.
Jeszcze do niedawna taka sytuacja byłaby czymś niemożliwym, mnie by nie dotyczyła, ponieważ nie zdecydowałbym się na tak śmiały krok. Mniej myślałem, a więcej działałem. Dokopałem dzisiaj fobii! :)

pendolo 

Wysłany: Czw 22 Gru, 2011 15:58   

Wracam do domu na święta i czuję z tego powodu radość. Poza tym szkolna wigilia minęła w bardzo radosnej atmosferze. Tak, tak, były jasełka :D

trololo89 

Wysłany: Czw 22 Gru, 2011 22:03   

Stwierdziłem mocno odczuwalny postęp w walce z fobią w porównaniu do dwóch tygodni wstecz :-)
Ostatnio zmieniony przez trololo89 Czw 22 Gru, 2011 22:04, w całości zmieniany 1 raz  

Soledad 

Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 00:26   

nie mam doła, bo byłam dziś w aptece i zabrakło mi złotówki, więc babka powiedziała że da mi rabacik, zanim zdążyłam zaproponować że zapłacę kartą. w związku z czym zaoszczędziłam 3zł 8-)
i byłam jeszcze w spożywczym i nawet nie zostałam potraktowana jak ufo, tylko normalnie, wręcz miło, ale to pewnie z powodu świąt ;)

Lilly 

Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 12:31   

Bo jest Wigilia i wypada :mrgreen: a tak na serio to zaczynają chyba działać leki i uwielbiam świąteczne audycje radiowe, których teraz slucham.

FanMusic 

Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 14:53   

Załatwiłem dzisiaj w sklepie (w języku angielskim!) zakup nowych butów. Zawsze bardzo stresowałem się, kiedy miałem mówić po angielsku i starałem się tego unikać. Ale dzisiaj nie było stresu, więc jest postęp. :)

BlankAvatar 

Wysłany: Nie 25 Gru, 2011 00:17   

nie mam dola, bo dopasowuje kolejne puzzle ukladanki jaka jest leczenie sie z fobii

Wyleczylem sie z fobii; elementy osobowosci unikajacej we wzglednym 'uspieniu'. Sposob? Gruntowny remont myslenia..

Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 17:06   

Wczoraj się dowiedziałem, że pracownicy magazynu do którego startowałem, a z którego z ulgą uciekłem, nie dostali wynagrodzeń na święta, więc czuję jakąś ulgę czy pewnego rodzaju satysfakcję. Potem stwierdziłem, że równowaga w przyrodzie musi być zachowana i znalazłem sobie pewiem powód do zmartwień. Tak się martwiłem do dziś, po czym przyjechało wujskostwo z Gabiszonem, by wręczyć oficjalne zaproszenia na chrzciny. Potrzymałem chwilę bobo na rękach, w końcu nawet z nią pogadałem nt. fascynującego żyrandola, bo lubi się patrzeć na światło. Mam opory, bo co jeśli dziecko uznaje swych gadających głupoty opiekunów za idiotów? A jeśli chciałoby posłuchać wykładu o fizyce kwantowej?
Bobo sobie pojechało, a ja korzystam w tych paru chwil mentalnego spokoju, zanim wrócę do samokamienowania.

Ulla 

Wysłany: Sob 31 Gru, 2011 13:41   

nie mam doła, bo ostatnie dni upłynęły w takim zabieganiu, że nie miałam na to czasu! I rzecz której poświęciłam 100% siebie zakończyła się stuprocentowym sukcesem. Także czuje się tak dobrze jak chyba nigdy. I czuję mega spokój w środku... nie wiedziałam że tak można się czuć :)

jesuis 

Wysłany: Sob 31 Gru, 2011 16:53   

Nie mam doła, bo przyśniło mi się coś miłego, i to 3 razy :-) A poza tym poleżałem sobie do południa pod kołdrą. A co. Też mi się coś od życia należy :-D

timidus 

Wysłany: Pon 09 Sty, 2012 13:21   

Nie mam doła, bo miałem sen, w którym zaspokojone zostały moje aktualne potrzeby :mrgreen:

Odpowiedz do tematu