Ile to ja już miałem nadzieji i marzeń, które przepadły, że nie mam już ochoty tworzyć następnych. Ciężko się pozbierać gdy marzenia pękaja jak bańka mydlana Ale chciałbym jeszcze wierzyć, że przez podjęcie walki z chorobą uda mi się jeszcze coś zdziałać w życiu.
_________________ Niebezpieczne i ciemne
moje wędrówki po piekle
Splątane drogi przez noc, nie wydostanę się stąd
Chyba że ty, chyba że ty, chyba że podasz mi dłoń
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Mar 2009 Posty: 1188 Skąd: mazowieckie
Wysłany: Czw 12 Mar, 2009 19:49
... uda mi się zmusić siebie na wejście do pociągu i spędzenie pięciu godzin z obcymi mi ludźmi podczas podróży.
... wreszcie opanuję się i nie będę ryczała, kiedy Wall-E jest odtrącony przez Eve ;x
... schudnę wreszcie do mojej wymarzonej wagi ^.^
To takie w obecnej chwili naj.
_________________ Znajdziesz mnie na: Twitter | N-k | x
...zapomne o mojej bylej dziewczynie.
...uwierze, ze jestem w stanei zmienic swoja sytuacje zyciowa.
...wylecze sie w koncu z depresji.
...znajde znajomych i nie bede czul sie tak okropnie samotny.
...zaloze kiedys swoj wlasny maly interes.
...znajde druga poloweczke i bede sie nia opiekowal najlepiej jak umiem do konca zycia. - najwazniejsze
zachoruję na świńską grypę ...ewentualnie inną poważną chorobę, która mnie wykończy. Wiem, że to głupie, ale nie mogę przestać mysleć o śmierci. Coraz częściej myślę, że to jedyne rozwiązanie moich problemów, życie mnie męczy...
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Mar 2009 Posty: 1188 Skąd: mazowieckie
Wysłany: Pią 01 Maj, 2009 22:30
Och, nawet mi się nie waż tu się zabijać. Nie wolno Ci i już.
... Moriar się mi tu nie zabije. Ani nie zachoruje na nic poważnego.
... Jutro spędzę cudowny dzień.
... Znajdę fajną szkołę.
... Jeszcze trochę i wyjdę z tego, póki co jestem na dobrej drodze.
_________________ Znajdziesz mnie na: Twitter | N-k | x