Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lubię w sobie...
Autor Wiadomość
ambientna 

Wysłany: Pią 02 Wrz, 2011 17:39   

Hmm...to może...no dobrze, jest jedna cecha charakteru, która przysparza mi tylu problemów, ile przyjemności. Potrafię zaskakiwać. I to nie tylko innych, siebie również. Jestem impulsywna.
Może jeszcze coś, co jest dość bolesne, ale jednak...szybko się dostosowuję do różnych sytuacji.
W bucie piach

jestem chora na wszystko, kochany

bananowy_joe 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Pią 02 Wrz, 2011 18:54   

Maggot napisał/a:
Kurde, często mam wrażenie, że moja fobia nie jest tak poważna jak niektórych z was

dlatego weź sobie do serca moją koleżeńską radę i nie właź na to forum :-)

Maggot 
Raelianin

Wysłany: Pią 02 Wrz, 2011 19:52   

bananowy_joe napisał/a:
Maggot napisał/a:
Kurde, często mam wrażenie, że moja fobia nie jest tak poważna jak niektórych z was

Hmm masz na myśli to że przez forum mogę pogorszyć swoją sytuacje psychiczną, czy że nie koniecznie tu pasuje? Bo nie zrozumiałem :-P

Powiem ci tak bananowy że też to jest różnie, bo z drugiej strony widzę że moja fobia jest dużo większa od większości z was, ale wszystko zależy od tego o jaki objaw chodzi. Na przykład jeść w miejscach publicznych mogę bez problemu( a zauważyłem że duża część z was ma z tym problem), natomiast moja samoocena jest tak piekielna niska że po prostu w odniesieniu do mnie szokuje mnie to że widzicie w sobie pozytywne cechy, których ja osobiście w sobie żadnych nie widzę. Wszystko zależy od objawu :-P

Ps dzięki, ale powiem ci, że wiesz - w necie można ułożyć to co chce się przekazać, rozmowa jest rozmową. W realu by już nie było tak dobrze u mnie z tym, więc co to za zaleta która istnieje tylko w wirtualnym świecie :-P

Stalugwa 

Wysłany: Pią 02 Wrz, 2011 20:47   

Lubię swoje brwi. Są takie w sam raz: wyraziste, ale bez przesady. I jak jestem zdziwiona, to często unoszę do góry tylko jedną brew i wszystkich tym rozśmieszam. Nie wiem, czy to takie dobre, ale w sumie miło czasem poprawić komuś humor ^^

Lista rzeczy, których nie lubię w swoim wyglądzie i charakterze jest za długa, wątpię, by komuś chciało się coś takiego czytać. Jednej rzeczy zazdroszczę facetom: że nie muszą aż tak się troszczyć o wygląd. Bo jeszcze bardziej od swojego wyglądu nie lubię tego mizdrzenia się przed lustrem, kupowania ciuchów i tego czasu straconego, żeby jako tako wyglądać. A zatem mówiąc po ludzkiemu jestem zaniedbującą się dziewczyną. Ale dzisiaj kupiłam sobie sukienkę. Nie cierpię, jeśli sprzedawca w sklepie albo przechodzień zwróci się do mnie per "proszę pana" :evil:
Ostatnio zmieniony przez Stalugwa Pią 02 Wrz, 2011 20:49, w całości zmieniany 1 raz  

bananowy_joe 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Sob 03 Wrz, 2011 21:01   

Maggot napisał/a:
bananowy_joe napisał/a:
Maggot napisał/a:

Hmm masz na myśli to że przez forum mogę pogorszyć swoją sytuacje psychiczną, czy że nie koniecznie tu pasuje? Bo nie zrozumiałem :-P

właściwie to chodziło mi i o jedno i o drugie :-P czytając to forum możesz np nie mając w sobie tych irracjonalnych lęków doszukiwać się ich w sobie a w końcu je znajdywać- od samego czytania. mam po prostu nadzieję, że tu nie pasujesz-nie pasujesz bo z tobą jest wszystko okej :-D a jeśli czytanie/pisanie na forum poprawia twoją samoocenę, to bardzo dobrze !

cleo 

Wysłany: Wto 13 Wrz, 2011 13:12   

Ja lubię w sobie wąską talię,płaski brzuch oraz linię ramion. Z charakteru lubię odwagę do głoszenia własnego zdania i poglądów, cięte riposty i ironiczne poczucie humoru. Lubię też w sobie cechę,którą ciężko opisać.Generalnie chodzi o to,że znam się na ludziach. Jak kogoś raz zobaczę to niejako potrafię przewidzieć jakim jest człowiekiem, do jakich zachowań jest zdolny itp. Taka intuicja do ludzi jeszcze nigdy mnie nie zawiodła,mimo że moje odczucia często dla innych wydawały się na początku zaskakujące,w końcu okazywały się prawdą. I lubię też swoje różne małe talenciki :)

kermitthefrog 

Wysłany: Wto 29 Lis, 2011 12:07   

Stalugwa napisał/a:
Nie cierpię, jeśli sprzedawca w sklepie albo przechodzień zwróci się do mnie per "proszę pana"

haha pamiętam jak byłam młodsza i małam manię chodzenia w czapce z daszkiem, non stop w niej chodziłam do czasu aż pewnego dnia idąc z mamą odebrać dowód (mój pierwszy i maminy nowy) i babka mamie oddała dowód i patrzy się na nas i mówi "a pani Magdalena?" to patrzę na nią i mówię, że to ja, a ona "o przepraszam, myślałam, że pani jest chłopcem" :shock: całą drogę się zastanawiałam czy faktycznie wyglądam jak facet no i porzuciłam czapkę i zrobiłam z czasem z siebie dziewczynę :D bo tak to non stop bluzy, czapka itp

Są rzeczy, które w sobie lubię jak i te których nie lubię, tymi które lubię staram się zamaskować te, których nie lubię. To jeśli chodzi o wygląd. A jeśli chodzi o charakter tu mamy wszyscy większe pole do popisu, bo tu łątwiej jest coś zmienić.
Ostatnio zmieniony przez kermitthefrog Wto 29 Lis, 2011 12:08, w całości zmieniany 1 raz  

trololo89 

Wysłany: Wto 29 Lis, 2011 19:34   

Lubię w sobie niezły wygląd, nieco ponadprzeciętną inteligencję i fakt, że w ciągu prawie całego mojego życia w zasadzie tylko kilka razy na krótko traciłem wiarę w to, że kiedyś będzie lepiej.

Dumą napawa mnie fakt, że udało mi się zmobilizować do skończenia terapii Richardsa i odnotować spory sukces.

taalvikki 

Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 00:26   

Inteligencja. Dystans do rzeczywistości. Odwaga. Szeroko rozumiana inność. Wygląd. Głos (którego kiedyś nienawidziłam).

zamul22 

Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 01:51   

Lubię w sobie to, że pomimo wielu przeżytych patologii, słabego wyglądu, niskiej inteligencji i nieudolności życiowej potrafię być w miarę optymistycznie nastawiony i nie zostałem żulem ani nie skończyłem pod pociągiem :-P

VV 

Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 01:53   

Poczucie humoru, inteligencja, całkiem niezły gust muzyczny i filmowy, inność, oryginalność, własny styl ubioru. :-) Koniec.

Czerwona 

Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 18:55   

Nic mi nie przychodzi na myśl... Hm... Często słyszę komplementy, że ładnie tańczę. Niech będzie choć ja nie jestem o tym taka przekonana :-/

brunet 

Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 18:59   

inteligencja, poczucie humorum niepozorność

Marssel 

Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 19:43   

nie mam pojęcia , raczej nic ;/

asior34 

Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 20:56   

Nie będę skromny, zatem:
- inteligencję
- kreatywność (w muzyce np.)
- inność
- pozytywne zakręcenie
- to że się nie załamuję
- to że się nie przejmuję wieloma rzeczami, z czym wiąże się ta inność
- to że jak mam zaufanie do pewnych ludzi to potrafię być duszą towarzystwa
i niby mam dobry wokal, ale sam uważam, że fatalny O.o :P

Hmm, to tyle. Szkoda, że nie mogę wypisać czego nie lubię, bo tego byłoby dużo więcej :P

Odpowiedz do tematu