Jeżeli tak,to może kiedyś się ze mną nim podzielisz?Wtedy,gdy go dla mnie zabraknie
A jeśli chodzi o te forum,to też sie czuję wspaniale To jedyne miejsce,w którym mogę o czymś napisać i nie wydaje się to dziwne
Czuje się zgnojony, zniszczony przez ludzi, którzy podobno mieli mi pomóc. Czuję się niechciany, głupi, beznadziejny i taki zapewne jestem. Odrzucony przez pseudo-przyjaciół, którym podoba się niszczenie innych. Zabiję, *** zabiję. Siebie.
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
Ja czuję się dziwnie , tak trochę ospale powinnam się uczyć ale mi sie nie chce , muszę trochę jeszcze posprzątać .
Tak w ogóle to dzisiaj jest dziwna pogoda , rano topniał śnieg a od około dwóch godzin jest na minusie więc na drogach jutro będzie darmowe lodowisko
Ło matko! A moi rodzice nie mają zimowych gum ani płynu do spryskiwaczy...
U mnie niepokój związany jest z pracą..a raczej jej poszukiwaniem. Już od jakiegoś czasu rozglądam się za ofertami, chodzę na rozmowy [przyznam, że w tym zakresie jest progres..nabieram doświadczenia w rozmowach kwalifikacyjnych]..ale panicznie obawiam się tego, co się stanie, gdy już ją znajdę. Nie to, że nie chcę pracować..wręcz przeciwnie. Ale boję się odpowiedzialności związanej z pracą, tego że sobie nie poradzę, zostanę uznany za totalnego debila, zwolniony etc. Dlatego z jednej strony chciałbym mieć rozwojową pracę, z drugiej strony mam świadomość, że pewnie nie dam sobie rady..więc lepiej abym zajął sie czymś, co nie wymaga wiele ode mnie. Poza tym zawsze byłem leserem..a rodzice [o co mam teraz do nich trochę żal] nie zmuszali mnie do nauki, więc się słabo przykładałem [choć co ciekawe.. nigdy nie miałem problemów z warunkami etc]. No i teraz np. w piątek mam mieć rozmowę..ale w języku obcym, a u mnie z tym średnio na jeża.. i nie wiem co zrobić ;/ [Poza tym jestem w trakcie pisania dyplomu..które to pisanie niebardzo mi idzie;]]