Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak się dzisiaj czujecie?
Autor Wiadomość
Nitka. 

Wysłany: Pon 10 Lis, 2008 14:30   

No z powodu forum też sie czuje dobrze : ). A tak ogólnie to średnio :evil:

Nitka. 

Wysłany: Pon 10 Lis, 2008 14:41   

W zasadzie na mnie działa tak samo :)

Malutka 

Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 16:29   

Ja dzisiaj chodzę sobie z uśmiechem na ustach...tak bez powodu ;-)

Colis 

Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 16:33   

Tak samo jak koleżanka wyżej ;-) Ale ja ostatnio bardzo często tak mam :-D Bardzo dobry humor mam ostatnio.

Malutka 

Wysłany: Wto 11 Lis, 2008 16:48   

Jeżeli tak,to może kiedyś się ze mną nim podzielisz?Wtedy,gdy go dla mnie zabraknie ;-)
A jeśli chodzi o te forum,to też sie czuję wspaniale ;-) To jedyne miejsce,w którym mogę o czymś napisać i nie wydaje się to dziwne :-)

Nitka. 

Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 16:35   

W porządku :->

Ender 
Last Gunfighter

Wysłany: Nie 16 Lis, 2008 23:07   

A całkiem nieźle.. po wygranej licytacji na allegro z niecierpliwością czekam na przesyłkę, co by wyruszyć w teren ;-)

nick_zmieniony 

Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 20:48   

A Ja mam dość kiepski nastrój , lecz licze na poprawe :-)

Ender 
Last Gunfighter

Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 23:45   

Aparat foto ;-) .. używany, ale parametry wystarczające abym mógł pokombinować z ciekawymi zdjęciami w plenerze.
Poza tym..dzień nawet ok.. nie narzekam :)

Czarny Sznurek

Wysłany: Pon 24 Lis, 2008 03:06   

W kościach łamie reumatyzm mnie, refluks z żołądka wyłania się. A tak pozatym to całkiem dobrze xd

antyk
Moderator
666

Wysłany: Pon 24 Lis, 2008 13:00   

Czuje się zgnojony, zniszczony przez ludzi, którzy podobno mieli mi pomóc. Czuję się niechciany, głupi, beznadziejny i taki zapewne jestem. Odrzucony przez pseudo-przyjaciół, którym podoba się niszczenie innych. Zabiję, *** zabiję. Siebie.
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

nieśmiała24 

Wysłany: Wto 25 Lis, 2008 16:19   

Ja sie dzisiaj czuje,jak bym sie nie czuła :mrgreen: generalnie jest ok.,ale mogło by być lepiej...

Keisu 
Moderator
Adwokat diabła

Wysłany: Wto 25 Lis, 2008 16:25   

Ja czuję się dziwnie , tak trochę ospale powinnam się uczyć ale mi sie nie chce , muszę trochę jeszcze posprzątać .
Tak w ogóle to dzisiaj jest dziwna pogoda , rano topniał śnieg a od około dwóch godzin jest na minusie więc na drogach jutro będzie darmowe lodowisko :)
Ło matko! A moi rodzice nie mają zimowych gum ani płynu do spryskiwaczy... :shock:

Ender 
Last Gunfighter

Wysłany: Sro 26 Lis, 2008 10:29   

A cóż spowodowało, że stanąłeś na rozdrożu Adminie ?

U mnie ok.. co prawda odczuwam niepokój pewien, spowodowany tym i owym.. ale przejdzie ;]

Ender 
Last Gunfighter

Wysłany: Sro 26 Lis, 2008 16:53   

A mógłbyś powiedzieć cos bliżej o tych zmianach ?

U mnie niepokój związany jest z pracą..a raczej jej poszukiwaniem. Już od jakiegoś czasu rozglądam się za ofertami, chodzę na rozmowy [przyznam, że w tym zakresie jest progres..nabieram doświadczenia w rozmowach kwalifikacyjnych]..ale panicznie obawiam się tego, co się stanie, gdy już ją znajdę. Nie to, że nie chcę pracować..wręcz przeciwnie. Ale boję się odpowiedzialności związanej z pracą, tego że sobie nie poradzę, zostanę uznany za totalnego debila, zwolniony etc. Dlatego z jednej strony chciałbym mieć rozwojową pracę, z drugiej strony mam świadomość, że pewnie nie dam sobie rady..więc lepiej abym zajął sie czymś, co nie wymaga wiele ode mnie. Poza tym zawsze byłem leserem..a rodzice [o co mam teraz do nich trochę żal] nie zmuszali mnie do nauki, więc się słabo przykładałem [choć co ciekawe.. nigdy nie miałem problemów z warunkami etc]. No i teraz np. w piątek mam mieć rozmowę..ale w języku obcym, a u mnie z tym średnio na jeża.. i nie wiem co zrobić ;/ [Poza tym jestem w trakcie pisania dyplomu..które to pisanie niebardzo mi idzie;]]

Sorki.. za bardzo się rozpisałem ;)

Odpowiedz do tematu