Używałem kiedyś z Play, możesz spokojnie brać W zasadzie jak dla mnie jedyną wadą był taki sobie zasięg.
Wolę na stacjonarnym siedzieć, z laptopa tylko czasowo korzystam
Jestem wściekły, bo zablokowali mi maila, którego wszędzie używam i nawet nie wiem za co Ktoś go zgłosił za jakieś nadużycia, ale co i jak, to nie wiem, informacja klienta nie raczyła mi napisać. Nic nie zrobiłem Niedawno miałem wirusa na kompie i ten syf podszył się pod to właśnie konto i rozsyłał spam, wtedy mi zablokowali możliwość pisania, ale tę sprawę wyjaśniłem, a wirusa zniszczyłem. A teraz znowu blokada, tym razem taka na amen, że nawet zalogować się nie mogę Żadnego wirusa nie mam, więc opcja ponownego rozsyłania spamu odpada. Ktoś coś zgłosił, tylko co? Jeśli ten spam, to przecież sprawa nieaktualna i nie powinni mi za to blokować konta, bo to nie była moja robota i zresztą sprawa już jest wyjaśniona Szlag mnie trafi, muszę teraz wszędzie zmieniać maila
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
_________________ you're not how much money you've got in the bank. You're not your job. You're not your family, and you're not who you tell yourself. You're not your name. You're not your problems. You're not your age. You are not your hopes
za je bi .ście sie czuję:) pogoda fajna brzdakam sobie na gitarce oglądam film słucham muzyczki i mysle pozytywnie:) zaraz ide sobie przerobić kolejny rozdział terapi richardsa i porelaksować przez pół godzinki:)
_________________ A mind once expanded by a new idea never again returns to its original dimensions.