Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Co nas kręci, co nas podnieca
Autor Wiadomość
spitygniew 

Wysłany: Pią 15 Lip, 2011 12:29   Co nas kręci, co nas podnieca

...czyli o fetyszach. Każdy ma coś, co go szczególnie pociąga u płci przeciwnej, mnie przyznam strasznie kręci gdy dziewczyna jest wystrojona w stylu metala/gota, jak widzę u takiej glany albo obroże to momentalnie się w takiej zakochuję. :P Oprócz tego uwielbiam, gdy kobieta ma rude włosy i/lub nosi okulary. Swoją drog, wk*rwia mnie, gdy dziewczyny nie zakładają okularów mimo że powinny, bo uważają, że to zeszpeci ich piękne oblicza, jak chyba połowa moich znajomych :evil:

agnieszka0412 
Tralalala

Wysłany: Pią 15 Lip, 2011 12:33   

Ja uwielbiam u facetów głos i gdy mają własny styl:) Lubię takich schludnie ubranych :lol:
Koszule w kratę najlepiej :) Ach i musi mieć to "coś" w spojrzeniu :mrgreen:

TamaraX9

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 18:18   

ówarzaii ff tfojej $hawie je$t módżyN xD XD

--------------------------

Rozumiem, że kręcą Cię "módżyni"? Czy ten post to zwykły spam?

Beasza 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 18:49   

Glos ze az nogi miekna,do tego fajnie jakby mial dluzsze wlosy gral na gitarze,umial spiewac,pisac listy.,byl romantyczny,dobrze swirniety,setki pomyslow na minute,seksowny...wiecej cech nie pamietam za wszystkie pominiete szczerze zaluje. Ciekawe czy istnieje taki choc jeden :-p :-)

zamul22 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 18:52   

Mi się podobają nieśmiałe :-) Co do gotek, też nawet mi się podobają, ale to zazwyczaj są młode dziewczyny, którym po paru latach nudzi się ten styl. Po za tym nawet nie wiesz jak taka naprawdę wygląda
Ostatnio zmieniony przez zamul22 Czw 28 Lip, 2011 18:54, w całości zmieniany 1 raz  

ZoltaKredka 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 19:52   

zadbane, duże dłonie xD

zamul22 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 20:07   

pierwsze słyszę żeby komuś podobały się dłonie :-)

Matthias 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 20:14   

ZoltaKredka napisał/a:
zadbane, duże dłonie xD

Duże dłonie? To ja się nie załapuję bo mam małe jak u niemowlaka ;)

ZoltaKredka 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 20:19   

zamul22 napisał/a:
pierwsze słyszę żeby komuś podobały się dłonie :-)

widocznie mało słyszałeś ;)

zamul22 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 20:30   

Ja właśnie na odwrót. Mam za wielkie i wydaje mi się że wyglądają jak małpie :-)
Żeby nie było offtopa. Oprócz nieśmiałości, lubię u kobiet rude długie włosy (nie kręcone)

ZoltaKredka 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 20:57   

zamul22 napisał/a:
Mam za wielkie i wydaje mi się że wyglądają jak małpie :-)

ciekawe porównanie xD pokaż dłonie to ja ocenię xD
zamul22 napisał/a:
lubię u kobiet rude długie włosy

chcę mieć rude włosy :) ale musiałabym mieć identyczny kolor taki jaki mi się podoba a boję się, że fryzjerka nie sprosta zadaniu :P
ja lubię wysokich mężczyzn :) lubię się czuć mała xD a przy moich 177 cm jest to trudne xD

Waszka 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 21:09   

uuu, mnie też fascynują męskie dłonie :-P nie muszą być jakieś wypielęgnowane, miękkie, czy co tam (zresztą, jak to ocenić, dotknąć? jeszcze za słaby fetysz ; p ) tylko muszą mieć taką fajną konstrukcyjną budowę :-P

ZoltaKredka 

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 21:24   

Waszka napisał/a:
mnie też fascynują męskie dłonie :-P

<pjona> w końcu mnie ktoś rozumie xD

Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 21:31   

To chyba miał być temat o fetyszach, a nie "zwykłych" upodobaniach (fetysz kojarzy się jednak z czymś nietypowym, czy wręcz publicznie nietolerowanym). Dziwny zresztą na forum fobicznym. Przynajmniej ja o swych obecnych bym nie napisał, bo czasami są dość dziwaczne (Negatywne Myślenie™ alert!). Zoo- czy koprofilia są w porównaniu do nich mocno ograne :lol: (moje mniej skrzywione. Po prostu dziwne. Albo do powiedzenia i uskuteczniania wyłącznie z wybranką. Która pewnie żyje w Tybecie albo okolicach).
Z minionych - pamiętam, że za kurdupla (takiego 8-12-letniego), zanim jeszcze stałem się mężczyzną, choć buchałem już zdrowo chucią, wyjątkowo kręciło mnie, gdy kobieta zaczepiała sukienką o elementy otoczenia, a jeszcze lepiej, gdy sobie tę sukienkę rwała. Z reguły widywane tylko na filmach, niestety. Jarałem się jak dziki, heh.

A jeśli chodzi o "zwyczajne" - mógłbym napisać, że krąglejsza twarz z pokaźnymi dołkami i takież kształty ogółem (tzn. raczej nie wielorybek, po prostu żaden szkieletor na moje podobieństwo. I "pokaźne dołki" nie muszą się już odnosić do reszty ciała!), nos a'la Meg Ryan (taka "kulka" fajna), "to coś" w oczach". Piękne dłonie jak najbardziej - kojąca przystań, paluchy mogą być trochę grubsze. Krótkie włosy i spodnie powinny być ZAKAZANE prawnie. Te włosy w kierunku kasztanu. Na cyckowej rozmiarówce się nie znam (a miałem się uczyć. Na obrazkach. Przegrałem), ale raczej średnio-mniejsze, a estetyczne. Mógłbym, ale i tak przylezie jakieś odbiegające (mniej lub bardziej) od tego ideału krówsko, które będzie gwałcić ci mózg. Do jednego z powyższych zdań mógłbym podpiąć swój chyba najmocniejszy fetysz, ale sobie daruję. Ciiiiiiiiiiiiiii.
Ostatnio zmieniony przez Mosze Czw 28 Lip, 2011 21:35, w całości zmieniany 3 razy  

frog 
bagienna pływaczka

Wysłany: Sob 20 Sie, 2011 21:37   

mi też podobają się duże dłonie u facetów...
do tego oczywiscie glos (jak się uslyszy taką osobę to nogi miękną :D wiec określić specjalnie nie mogę jaki glos.)
mam jazde na brwi:D heehhe tzn. lubię gęste brwi
wlosy krótkie ale nie moga byc ani trochę kręcone.
no i wzrost.. taki wyższy od 161centymetrowego kurdupla - czyli mnie. :)
co do stylu ubierania - ważne by było czysto i bez jakichś dziwactw rzucajacych się w oczy (precz facetom w różowych kolorach :D )
aaa i jeszcze sprawa paznokci.. nie potrafię znieść jak facet ma długie paznokcie.
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"

Odpowiedz do tematu