Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Co nas kręci, co nas podnieca
Autor Wiadomość
west 

Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2011 20:44   

Stalugwa napisał/a:
To nie jest dobre

No cóż, wiem że to nie jest dobre. Wiem, że to nawet trochę dziwne, ale nic nie poradzę na to, że w pewnym stopniu mnie to kręci. :-/ Co więcej wiem, że z tym nie jestem sam. Wątpie żebym się odważył na coś takiego w życiu, to tylko moje fantazje. Więc nie ma obaw. :roll: :arrow: ;-)

agnieszka0412 
Tralalala

Wysłany: Pon 12 Wrz, 2011 20:48   

Spokojnie, to że masz takie fantazje czy upodobania to Twoja sprawa i ja to szanuję i moim zdaniem inni też powinni :)

Każdy ma tam jakieś odchyły, czasami takie głęboko ukryte :P

bananowy_joe 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2011 20:49   

west napisał/a:
Stalugwa napisał/a:
To nie jest dobre

No cóż, wiem że to nie jest dobre. Wiem, że to nawet trochę dziwne, ale nic nie poradzę na to, że w pewnym stopniu mnie to kręci. :-/ Co więcej wiem, że z tym nie jestem sam. Wątpie żebym się odważył na coś takiego w życiu, to tylko moje fantazje. Więc nie ma obaw. :roll: :arrow: ;-)

kurde, żeby te twoje fantazje nie wyewoluowały w coś strasznego
Ostatnio zmieniony przez bananowy_joe Pon 12 Wrz, 2011 20:49, w całości zmieniany 1 raz  

Matthias 

Wysłany: Pon 12 Wrz, 2011 20:50   

Póki to tylko fantazje to ok, ale w końcu gdy stwierdzi że życie jest kompletnie do d*** i nic go już w nim fajnego nie spotka, to te fantazje mogą przerodzić się w rzeczywistość.

// wulgaryzm ocenzurowany

ambientna 

Wysłany: Czw 17 Lis, 2011 22:32   

Mam chyba nadal słabość do długich włosów...Koszula, drobny zarost, ale przede wszystkim inteligencja, sarkazm, ten moment, w którym nie wiem, czy żartuje czy mówi poważnie, kiedy sprawia, że się czerwienię (bardzo rzadko komuś się to udaje). Inteligencja to mój największy fetysz.
W bucie piach

jestem chora na wszystko, kochany

trololo89 

Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 18:57   

Cyklop napisał/a:
widzialem tylko taki z wciskaniem twarzy w d*** co mam wpisać w google żeby znalezc i inne? :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=oAWVmdLzPG4

Psychole :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez trololo89 Pią 02 Gru, 2011 18:58, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu