No cóż, wiem że to nie jest dobre. Wiem, że to nawet trochę dziwne, ale nic nie poradzę na to, że w pewnym stopniu mnie to kręci. Co więcej wiem, że z tym nie jestem sam. Wątpie żebym się odważył na coś takiego w życiu, to tylko moje fantazje. Więc nie ma obaw.
_________________ ''Doświadczenie-nazwa, jaką nadajemy własnym błędom.''
--Wilde, Oscar
No cóż, wiem że to nie jest dobre. Wiem, że to nawet trochę dziwne, ale nic nie poradzę na to, że w pewnym stopniu mnie to kręci. Co więcej wiem, że z tym nie jestem sam. Wątpie żebym się odważył na coś takiego w życiu, to tylko moje fantazje. Więc nie ma obaw.
kurde, żeby te twoje fantazje nie wyewoluowały w coś strasznego
_________________ Fast & Serious
Ostatnio zmieniony przez bananowy_joe Pon 12 Wrz, 2011 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Póki to tylko fantazje to ok, ale w końcu gdy stwierdzi że życie jest kompletnie do d*** i nic go już w nim fajnego nie spotka, to te fantazje mogą przerodzić się w rzeczywistość.
Mam chyba nadal słabość do długich włosów...Koszula, drobny zarost, ale przede wszystkim inteligencja, sarkazm, ten moment, w którym nie wiem, czy żartuje czy mówi poważnie, kiedy sprawia, że się czerwienię (bardzo rzadko komuś się to udaje). Inteligencja to mój największy fetysz.
_________________ ...Mam w sobie żywioł
Wodę w ustach
Ogień w wątrobie
W bucie piach