Tak zastanawiam się nad tym pytaniem i myślę że odpowiedź jest jednak dla mnie oczywista otóż najważniejsza w moim życiu jest rodzina, znajomi.. bez nich życie nie miało by sensu...
_________________ Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe...
Szczerość,uczciwość,bezinteresowność,miłość do bliźniego i oczywiście moja rodzina,to jest najważniejsze w moim życiu oraz jeszcze korzystanie z dnia dzisiejszego nie myśląc już o tym który był.
_________________ - Puchatku!
- Co, Prosiaczku?
- Nic rzekł Prosiaczek, chciałem się tylko upewnić, czy jesteś.
Wysłany: Sob 13 Gru, 2008 22:54
Hm... miłość, zrozumienie, dobry partner - to już mam. Dobrzy ludzie - do tego akurat raczej mam szczęście. Poza tym - pasja, spełnienie, czyli coś, czego jeszcze nie osiągnęłam, a bardzo bym chciała. Chcę wreszcie robić to, co lubię i mieć z tego satysfakcję, również finansową
Do tych wszystkich wymienionych wyżej ważnych dla człowieka wartosci, rzeczy,ludzi ja chciałabym dodać coś takiego jak wewnętrzny spokój umysłu i serca czyli taką stabilizację emocjonalną.
Chciałabym doświadczyc w swoim życiu takiego stanu wyciszenia oraz poczucia ,że jestem bezpieczna, kochana oraz wolna od wszelkich nieuzasadnionych lęków dotyczących terażniejszości i przysłości....Niestety na razie mi tego brakuje...
Co znaczył by świat bez miłości. Pasja, rodzina, przyjaciele to akurat jeszcze mam ale nie mam z kim tego dzielić.
_________________ Niebezpieczne i ciemne
moje wędrówki po piekle
Splątane drogi przez noc, nie wydostanę się stąd
Chyba że ty, chyba że ty, chyba że podasz mi dłoń
Najważniejsza jest miłość. Bez tego człowiek zmienia się w pustą skorupę.
Jeśli nie jest kochany i nie kocha.....
_________________ Upadłam....nie kopcie leżącej....staram się podnieść....stopniowo....na czworakach.... przykucnąć.... byle z głową w górze i twarzą do przodu