Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
od-ludek, czyli co mozna Ciekawego robic bedac samemu ...:)
Autor Wiadomość
kosciejxs 

Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 11:56   od-ludek, czyli co mozna Ciekawego robic bedac samemu ...:)

jakies ciekawe pomysly co mozna poczac ze soba gdy nie ma w kolo nas nikogo innego...
moj pomysl
granie na gitarze , baaardzo glosno, nawet wskazane zeby byc samemu :)
drugi pomysl zapuscic glosno ulubiony kawalek i lecimy z karaoke albo szansa na sukces jak ktos woli :P :P
Czekam aż świat zazieleni się na śmierć
Chcesz więcej
Chcesz więcej niż ja mogę tobie dać
Piep****ne więcej!
Powiem więcej:
WIĘCEJ NIE MAM

damiano

Wysłany: Wto 05 Sty, 2010 14:03   

Nie wiem dlaczego ale zawsze będac sam w domu głupie pomysły przychodzą mi do głowy. ALe najczęściej konczy się na głośnej muzyce.
Lubię wychodzić za działkę na dworze ,siadać w neidostępnym dla nikogo miejscu ,na łonie natury i myśleć ,oddychać ,delektować się cudownym zapachem ,powietrzem (szczególnie wiosną). Nie mogę się doczekać wiosny ;-)

marciano 

Wysłany: Wto 05 Sty, 2010 16:49   

ja jak nie ma nic innego do zrobienia to Książka jakiś kryminał ( saga millenium Larsssona) czy komediowa , ostatnio to się rozglądam za jakąś książką dotycząca FS lub innych tego typu zaburzeń :P

You tube i muzyczka :P
Lato - rowerek i ucieczka od tego wszystkiego w zmęczenie
Za dużo możesz stracić"

kosciejxs 

Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 13:50   

mozna pochodzic po mieszkaniu nago :P :P:P jezeli ktos lubi 8-)
Czekam aż świat zazieleni się na śmierć
Chcesz więcej
Chcesz więcej niż ja mogę tobie dać
Piep****ne więcej!
Powiem więcej:
WIĘCEJ NIE MAM

5lawo 

Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 15:16   

damiano napisał/a:
Lubię wychodzić za działkę na dworze ,siadać w neidostępnym dla nikogo miejscu ,na łonie natury i myśleć ,oddychać ,delektować się cudownym zapachem ,powietrzem (szczególnie wiosną). Nie mogę się doczekać wiosny ;-)

damiano jak to przeczytałem to pomyślałem o sobie, mam identycznie im bardziej niewidoczne, niedostępne tym fajniej.
No i oczywiście muzyka w swoim pokoju, im głośniej tym lepiej ale znowu bez przesady - uwielbiam słuchać muzyki :!:

Lucy 

Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 19:20   

Tak, jak większość wychodzę na spacer,czasem pobiegnę, czasem złapię za rower albo łyżworolki (gdy jest ciepło). Łyknę jakiś film, rzadziej książkę. Porozglądam się za czymś nowym do odsłuchania albo wracam do starych kawałków, przy których uwielbiam odświeżać wspomnienia. Jak mam motywację, to łapię się słówek z angielskiego albo innych edukacji - ale nigdy tych, których powinnam. Czasem bawię się moimi zdjęciami i piszę notki.. Nieraz chwycę za pamiętnik.. A późnym wieczorem przy dobrej energii zwykłam tańczyć (czyt. bujać się, kręcić dookoła...) Lubię też bezproduktywnie gapić się w sufit i 'myśleć' nad ...czymkolwiek albo włączyć muzykę, tak jak większość - aż huczy i przyrządzać sobie coś pysznego do jedzenia. ;)

Banalne, proste rzeczy, ale sprawiają, że nie wariuję.. Myślałam nad uzbrojeniem się w gitarę, ale chyba finanse mi na to nie pozwolą.

'Nie tracę wiary, że naprawie własny świat'

acidophile 

Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 21:05   

Najlepszym a zarazem najmniej twórczym pomysłem jest po prostu zdobyć (oczywiście legalnym sposobem, żeby wspierać tych cudownych ludzi którzy robią gry) jakieś dobre dzieło i w nie zagrać.
Można też dłubać w internecie, upgrade'ować sprzęt, UCZYĆ SIĘ, czytać książki, ogladać filmy, przyklejać się do kaloryfera jeżeli jest zima, leżeć gdzieś koło domu jeżeli jest lato i się nie mieszka na blokowisku bez metra prywatnej ziemi, można słuchać radia albo odpalić coś swojego, iść na miasto i gapić się na ludzi, ruszyć tyłek i zrobić zakupy, naprawić co jest zepsute, oglądać telewizję, spać, śpiewać czy też raczej wydzierać się jak kto lubi ;p , można obejrzeć jeszcze raz i jeszcze i jeszcze zdjęcia z podróży, mozna coś zaplanować, narysować, skomponować, obliczyć, pomyśleć coś wybitnie bez sensu po czym napisać gdzieś żeby jakiś ktoś uznał to za wielką filozofię, zrobić defragmentację, posprzątać ;D

A także wsiąść w samochód jak się ma i pojechać daleko :) a jak się nie ma... "wsiąść do pociągu byle jakiego" :)

plamka123 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 18:10   

siedzę na komputerze, słucham muzyki, uczę się angielskiego,i bawię się z psem.

liaa 

Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 19:54   

Taaaak, przyklejac się do kaloryfera i od razu lepiej, a jeszcze lepiej stanąc przed kominkiem i się ogrzewac ;-) . Można coś poczytac, iśc na spacer jak się lubi takie samotne spacery - bo ja nie za bardzo, lepiej na rower. Podczas głupiej pogody można coś rysowac słuchjąc jednocześnie fajnej muzyczki.

Chihire 

Wysłany: Sob 30 Sty, 2010 21:31   

Zimą siedzieć pod kocem, pić dobrą herbatkę i czytać książkę. Iść na spacer i tarzać się w śniegu, lub krzyczeć w niebo głosy. Chodzić po wszystkich sklepach zoologicznych i ogladać zwierzątka, lub jeśli ktoś ma w mieście to iść do zoo :) Gotować coś wymyślnego, nie koniecznie zjadliwego ;-)

daisylove 

Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 15:05   

...
Ostatnio zmieniony przez daisylove Sro 28 Lip, 2010 21:06, w całości zmieniany 1 raz  

Chihire 

Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 19:52   

Pogrążanie się w myślach to chyba nie jest najlepszy pomysł :-/ Przynajmniej dla mnie

liaa 

Wysłany: Sro 03 Lut, 2010 19:49   

Dla mnie zdecydowanie też.

Omerta 

Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 23:48   

Ja uciekam w jakiś sport indywidualny w mieszkaniu. Albo jakiś trening siłowy, albo w sezonie jakiś aerobowy na rowerze. Wówczas się na nim niemal katuję, przemierzam dalekie dziesiątki kilometrów. W takim stanie nie myśli się o tym wszystkim, tylko jak wrócić cały do domu :lol:

dawbor 

Wysłany: Sob 06 Lut, 2010 23:57   

zimą to komputer, muzyka.. wiosną jazda do lasku, latem jazda do lasku, jesienią jazda do lasku w celu doznania fazy grzybowej xD a do laksu mam 500m, czasem nawet się zdarzy ze nikogo nie spotkam po drodze :-)

Odpowiedz do tematu