Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy spotkaliście się kiedykolwiek z kimś z forum?

Czy kiedykolwiek spotkaliście się z kimś z forum?
Tak
37%
 37%  [ 36 ]
Nie
62%
 62%  [ 60 ]
Głosowań: 96
Wszystkich Głosów: 96

Autor Wiadomość
maarit 

Wysłany: Czw 15 Wrz, 2011 17:50   

Nie bo za bardzo brakuje mi odwagi :roll: (oj no co no...gwałciciele, mordercy i inni zwyrodnialcy - mało takich psychopatów na świecie? :lol: )

Kasiula 

Wysłany: Czw 15 Wrz, 2011 18:08   

maarit myślę jak ty hehe :D

Matthias 

Wysłany: Czw 15 Wrz, 2011 18:35   

Ze mną się można spotkać w realu, nie jestem gwałcicielem, mordercą czy innym zwyrodnialcem ;) Jednak sam się boję takich spotkań :) bynajmniej jednak nie obawiam się gwałcicielek (jest w ogóle takie słowo? bo mi podkreśla na czerwono ;) ), morderczyń (ooo to nie podkreśliło :) ), nie wiem jak odmienić zwyrodnialców na formę żeńską... ;) Tak na serio to ogólnie nie wiem co mnie blokuje przed tego typu spotkaniem, może niedługo coś się zmieni w tym temacie, pożyjemy zobaczymy :)

ania_to_ja 

Wysłany: Czw 15 Wrz, 2011 19:01   

Ja spotkałam się z ludźmi ale nie z tego konkretnie forum tylko innego o zbliżonej tematyce oraz z forów związanych z moimi zainteresowaniami ;-)

szara 

Ostrzeżeń:
 10/3/4
Wysłany: Czw 15 Wrz, 2011 21:34   

W te wakacje spotkałam się z dwoma osobami, co prawda nie z jakiegoś forum, a z czata- ale to w sumie na jedno wychodzi, ważne, że z internetu, więc to pokrewne tematycznie :mrgreen: .
Nawiązałam znajomość z pewnym chłopakiem, który wydawał mi się całkiem bystrym i poukładanym, choć trochę "szalonym" młodym człekiem- ale okazało się, że jest raczej hm... psycholem jakimś ^ ^" Spotkałam się z nim aż dwa razy, więc zdawało się rokować to dobrze, a tu taka pomyłka. Cóż... Nie zniechęciłam się jednak, a przeciwnie- rozochociłam, bo to było dla mnie jednak mega- wyzwanie, któremu sprostanie niesłychanie mnie dowartościowywało ;d no i... kolejna poracha. Nudziarz jakiś i smęciarz totalny, wiecie, flegmatyk romantyk ^ ^
Oczywiście wszystko działo się z zachowaniem elementarnych zasad BHP, o czym jednak nie będę się tu rozpisywać, byście nie padli mi tam z wrażenia :mrgreen:
Chciałam tylko fajnej znajomości, a tu klapa totalna. W sumie wolałabym jak już w celach zwyczajnie towarzyskich spotkać się z dziewczyną- no ale! Zagadaj na czacie do dziewczyny- albo da Ci ignora, myśląc, że jesteś lesbą, albo odpisze, będąc less i mając chrapkę na urocze spotkanko. Dlatego postanawiam raz na zawsze przestać eksperymentować z czatami, heh xd

koczuk 

Wysłany: Czw 15 Wrz, 2011 21:52   

jakie zasady BHP :D ?

Damian89 

Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011 16:50   

;O
Kolejne zberezieństwa. :roll:

Damian89 

Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011 19:08   

Urthon napisał/a:
ostatnio nie ma się z kim spotykać pomimo co najmniej kilkunastu warszawiaków aktywnych na forum. Shame on you people

Może się zanudzacie nawzajem czy coś. ;o

Urthon 
Pobody's nerfect

Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011 20:07   

Cytat:
Może się zanudzacie nawzajem czy coś

To ma sens ale nie tylko o to chodzi.

Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Pon 19 Wrz, 2011 19:47   

Cytat:
W temacie już pisałem ale dam update, że ostatnio nie ma się z kim spotykać pomimo co najmniej kilkunastu warszawiaków aktywnych na forum. Shame on you people

Trzęsid*** to kapryśne zwierzę, osobiście zdycham w domu i agituję na rzecz spotkań, ale przed wyznaczonym terminem często nawiedzają mnie wątpliwości. Mi najbardziej teraz przeszkadza wasze łażenie po klubach. Wolałbym browca w czasie dnia, ale nie kojarzę jakiegoś fajnego, ustronnego miejsca (Bierhalle niby fajne i z paniami w strojach bawarskich, ale tam chyba zawsze tłok jest). Poza tym panuje reguła, że co tydzień zmienia się grupka chętnych (także na drugim forum), którym i tak coś zawsze wypadnie albo odwidzi się. Rozumiem, jedziemy na tym samym wózku, ale chciałoby się jednak z tymi ludźmi zobaczyć.

// wulgaryzm ocenzurowany

agar123 

Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 22:32   

Ja się spotkałem. Szkoda, że tylko raz ale mam nadzieję, że będzie niedługo okazja :) .

glowadogory 

Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 23:25   

nie , nie miałem okazji , ale jak by taka była to czemu nie :-)

apsiczek 

Wysłany: Pon 14 Lis, 2011 10:34   

Niestety nie, ale bardzo bym chciał :(

czarownica 
włóczęga

Wysłany: Pon 14 Lis, 2011 11:41   

tak i mam nadzieję,że jeszcze wiele takich przede mną :-)

"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer

Negative 

Wysłany: Pon 14 Lis, 2011 19:07   

Nie, i raczej się na to nie zapowiada, bardzo mało tu ludzi z mojej okolicy, zero spotkań.

Odpowiedz do tematu