Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Admin
Pią 26 Gru, 2008 01:47
Czy doskwiera Wam samotność?
Autor Wiadomość
Rylissa 

Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 21:12   

Ostatnio jakoś zaczełą mi doskiwerać, mam nadzieję, że to przejściowe uczucie. Zawsze byłam szcześliwa i wręcz dumna z tego, że jestem sama.
Chyba się starzeję. :-/

McNulty 

Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 21:22   

Nie i mam nadzieję, że ten moment nie nadejdzie.

Moje motto: "Gorączka jest najlepszym filmem w historii."

Urthon 
Pobody's nerfect

Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 21:23   

Ja mam w tej kwestii taką huśtawkę, że co 5 minut mógłbym dawać inną odpowiedź.

Mrrrukocia 
Kici kici

Ostrzeżeń:
 7/3/4
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 23:52   

samotnosc ma wiele znaczec chyba, mozna miec rodzine, kochane osoby przy boku, albo niewiem kase i zwierzatka a czuc sie samotnym. A mozna nie miec nikogo a czuc sie w pelni usatysfakcjonowanym. Mi samotnosc kojarzy sie z zlymi doswiadczeniami ze gdzies podrodze te doswiadczenia pokazaly jak mozna sie zawiesc na ludziach, i ta samotnosc nie koniecznie jest nowym i terazniejszym odczuciem ale jest kontynuacja czegos z przeszlosci. Naprzyklad czlowiek doswiadczym odtracenia mocnego, psychicznego bolu gdzie musial sobie poradzic sam z swymi doswiadczeniami i one w niego tak wrosly ze dzis czuje sie dalej ta istota ktora musi przetrwac pomimo ze ma juz kogos bliskiego.

‡–‡ ‡—‡ —‡—
‡—‡ ‡–‡ ‡

karolina912 

Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 21:19   

Zależy w jakich sytuacjach, gdy coś mnie nęka i chciałabym się po prostu po ludzku wygadać, to wtedy czuje się samotnie. Ale tak normalnie nie jest źle, mam paru znajomych z którymi mogę pogadać jeżeli by nie trzeba było wchodzić w kwestie bardziej prywatne. A może to przez, to że nie potrafie im zaufac ? kto wie ; d

psuja 

Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 23:39   

Ogólnie chyba powinnam powiedzieć, że nie jestem samotna. Czasami mam ludzi dosyć, czasami mi ich brakuje. Zależy od dnia, humoru, nastawienia... W tym momencie czuję się samotna (pewnie stad moja obecność na forum po długiej nieobecności :D ). Zapewne jutro mi przejdzie, przynajmniej w jakimś stopniu. Więc nie ma co się przejmować jak jest gorsza chwila, nom. Uczucia są jakie są, staram się z nimi nie walczyć i się nie dołować (przynajmniej tak sobie wkręcam ^^).
Ostatnio zmieniony przez psuja Wto 07 Lut, 2012 23:40, w całości zmieniany 1 raz  

Herr_Kszezlaf 

Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 11:00   

McNulty napisał/a:
Nie i mam nadzieję, że ten moment nie nadejdzie.

Nadejdzie, nadejdzie. :D

asior34 

Wysłany: Sob 11 Lut, 2012 21:36   

Mi trochę zaczęło dzisiaj, ile można samemu siedzieć. Ale to tylko lekkie uczucie, samotność rządzi :D

Marssel 

Wysłany: Nie 12 Lut, 2012 19:43   

forever alone :D

McNulty 

Wysłany: Nie 12 Lut, 2012 19:53   

Herr_Kszezlaf napisał/a:
Nadejdzie, nadejdzie. :D

Jak nadejdzie to wyślę Ci PM, więc trzymaj rękę na pulsie.

brunet 

Wysłany: Nie 12 Lut, 2012 21:28   

mi bardziej dokwiera towarzystwo ludzi

szara_myszka 

Wysłany: Sro 15 Lut, 2012 21:52   

doskwiera bardzo... boję się samotności, bardziej niż śmierci, a jestem sama całe życie jak na razie... cóż za życiowy paradoks... :-/

Matthias 

Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 18:28   

szara_myszka napisał/a:
doskwiera bardzo... boję się samotności, bardziej niż śmierci, a jestem sama całe życie jak na razie... cóż za życiowy paradoks... :-/

Hmm faktycznie paradoks, bo nie można się bać tego co się bardzo dobrze zna, a piszesz że jesteś sama całe życie ;) Tak więc, albo tak naprawdę nie jesteś samotna i tego nie odczuwasz, albo (wydaje mi się to bardziej prawdopodobne) nie boisz się samotności, baaa jest ci z nią bardzo dobrze.

Urthon 
Pobody's nerfect

Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 23:54   

Ale mącisz Matthias ;-) Człowiek żyje tak, jak mu życie na to pozwala, nie wszystko da się zmienić "ot tak". A fobik to kreatura sprzeczności, bo chce, a się boi i obydwa odczucia są szczere.

Matthias 

Wysłany: Pią 17 Lut, 2012 12:03   

Heh, nic nie mącę ;) Człowiek żyje tak jak chce. Fakt fobik się boi, ale przeważnie nie chce zmian, bo dobrze mu tak jak jest.

Odpowiedz do tematu