Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Brak bliskości i związne z tym uczucie samotności
Autor Wiadomość
antyk
Moderator
666

Wysłany: Czw 05 Sty, 2012 21:00   

NegativeCreep napisał/a:
a ostatnio jak się obudzę od razu mam takie myśli, że muszę coś z tym zrobić i postanowiłem, że rozpocznę agresywną politykę w tej sprawie, tylko trzeba najpierw wypatrzyć potencjalne ofiary, na forach na temat naszej wspaniałej przypadłości chyba jestem skazany na niepowodzenie bo cholernie trudno znaleźć kogoś kto by mieszkał nawet tak powiedzmy w okolicach 100 km, no chyba, że się ukrywają... ( ale co mam pytać na pw "Skąd jesteś?"haha ), zostają jakieś czaty czy inne badziewia, do których ani trochę nie jestem przekonany, choć np moja kuzynka poznała swojego męża na jakimś czacie. Niestety jedyna opcja to internet, bo nie będę chyba na ulicy nikogo zaczepiać haha.

Dokucza mi to samo. Też tu nie widzę dziewczyn z bliskich okolic (nie interesuje mnie poznawanie facetów), a jeśli się jakaś znajdzie, to nic z tego nie wychodzi. Nawet na innych stronach, nawet na tych z "seks" w nazwie, nie mogę znaleźć żadnej chętnej do pogadania, spotkania na piwko czy cokolwiek, albo na sam seks, wszędzie trafiam na dziwne dziewczyny. Raptem kilka poznałem w realu i wszystkie znajomości to nie wypały. Poza jedną, ale ta osoba mieszka w stolicy, zresztą od ponad roku prawie jej nie ma na gg, znajomość sobie zdycha powoli :-|
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Matthias 

Wysłany: Pią 06 Sty, 2012 09:45   

Przepraszam, ale ten wątek nadaje się do zamknięcia, za dużo negatywnej energii ;) Czy nie widzicie, że takie użalanie się jest bezsensu?

Odpowiedz do tematu