Wysłany: Czw 15 Wrz, 2011 23:41 Akcja na demotywatorach
Trudno mi było wybrać dział aby o tym napisać, ale zdecydowałem się na ten.
Ostatnio na Demotywatorach pojawiła się fajna akcja (http://demotywatory.pl/3438635) , aby samotne osoby w komentarzach mogły zostawić swoje dane i liczyć, że napisze jego/jej przeznaczenie
Ja się skusiłem, ale nie liczyłem, że ktokolwiek odpiszę(obecnie jest już ponad 3.000 komentarzy). Ale się miło zaskoczyłem. Napisało do mnie ponad 20 dziewczyn. Powiem, że to fajne przeżycie, że jest się nagle obleganym Może uda się z kimś w realu poznać.
Próbowaliście też szczęścia w tej akcji? Jeśli tak, to jak Wam poszło?
Wysłany: Pią 16 Wrz, 2011 07:53
No dobrze, tylko dlaczego na Demotywatorach? Ilekroć wejdę na tą stronkę, to mam wrażenie, że obrazki są nawet fajne, ale komentarze to królestwo troli, chamów i tego gatunku życiowych wykolejeńców, którzy żyją wyłącznie kopaniem innych.
hmmm za dużo osób miałoby dostęp do mojego nr gg więc to nie dla mnie chyba że założyłabym dodatkowy numer właśnie na potrzeby akcji ale nie szukam nikogo
_________________ "Życie musisz spijać z kryształowego kieliszka a nie siorbać z blaszanego garnuszka."
VAT jesteś lesbijką? No chyba że ta stronka jest jakaś dziwna skoro 20 dziewczyn do Ciebie napisało Zastanawia mnie czemu ci się to podoba Gdyby do mnie napisało tylu chłopaków to raczej bym się z tego powodu nie cieszył
Dobra piszę że to jest żart co napisałem wyżej, bo jeszcze ktoś nie złapie o co biega