Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
17 lat i co?nic.
Autor Wiadomość
fobioman 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 20:30   17 lat i co?nic.

Witam,widziałem w sumie już parę takich tematów ale mój jest zdecydowanie bardziej beznadziejny (mam nadzieje że pocieszy parę osób z podobnymi problemami xd).A więc mówiąc w skrócie mam 17 lat i nigdy nie miałem dziewczyny,(samo pisanie tego posta mnie przeraża) nigdy z nikim o tym nie rozmawiałem,tylko z najbliższym przyjacielem.Czuję dużą potrzebę przytulenia,rozmowy i ciepła od kobiety.Niestety nic z tego,miałem co prawda kiedyś jakieś epizody ale gdy już coś z tego miało być panikowałem i że tak powiem olewałem dziewczynę,stawałem się zimny i obojętny bo poprostu inaczej nie potrafiłem tego załatwić,a w jej oczach zapewne wychodziłem jak buc.Gdy widzę że jakaś atrakcyjna dziewczyna patrzy w moim kierunku,czuje jakiś dyskomfort i unikam kontaktu wzrokowego.Teraz? teraz jest jeszcze gorzej a powód nasuną się nowy,powiedzmy że jakimś cudem jest ta dziewczyna,no i co ja jej powiem że w wieku 17 lat się nie całowałem? nie wspominając już nic o sexie.. (ta żałosne wiem)jest 2 opcja mogę nic nie mówić,ale wtedy sama się połapie,bo chyba nie trudno...-.- najgorszy z wyglądu nie jestem,ale modelem to raczej też nie będę ,z wiekiem jest coraz trudniej,sam to czuję,w śród dziewczyn w szkole byłem(czas przeszły bo teraz jestem w technikum) zawsze w miarę lubiany,parę mi nawet mówiło że "dobry ze mnie materiał na chłopaka"a ja dalej nie mogę się jakoś do tego zabrać,myślę że całą przeszkodą jest właśnie te całowanie,bo z resztą chyba bym sobie jakoś poradził,ale te zbliżenie jakoś mnie przeraża.To by było na tyle,w realu chyba bym tego nie wyrzucił z siebie.Czy ktoś z was był lub jest w identycznej sytyłacji? i czy da się z tym coś zrobić,a może jest naprawdę beznadziejnie?

Divinus 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 20:37   

fobioman, w skrócie, beznadziejnie na pewno nie jest <: A ja jestem w gorszej sytuacji, bo bez żadnych epizodów xD

Silly Walker 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 20:48   

Jest beznadziejnie, zostań gejem :E Pomogło?

JustMe 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 20:57   

Chłopie masz 17 lat dopiero. :-) Rozumiem Cię doskonale... Pustka jest odczuwalna.
Zastanów się nad tym, dlaczego gdy już się układało z jakąś dziewczyną zaczynałeś ją olewać... może nie jesteś jeszcze gotowy ?

Jeśli laska wyśmieje Cię dlatego że jeszcze się nie całowałeś, czy też dlatego że nie odbyłeś jeszcze stosunku tzn że to jakaś tępa typiara.

antyk
Moderator
666

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 20:58   

Inni mają gorzej :-> Pomyśl o nich, mi ten sposób dużo pomógł :-> ;-)
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

frotka 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 21:01   

(...)
Ostatnio zmieniony przez frotka Pon 26 Paź, 2009 08:28, w całości zmieniany 1 raz  

damiano

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 21:20   

antyk napisał/a:
Inni mają gorzej :-> Pomyśl o nich, mi ten sposób dużo pomógł :-> ;-)

To dobry sposób :)

Z tego co piszesz to nie widzę roblemu ;-) Ja w twoim wieku bawiłem się jeszcze zabawkami i całymi dniami biegałe za piłką. Masz czas :-P

mydeath 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 21:32   

Powiem tak. W twoim wieku cholernie czułem się z tego powodu sfrustrowany. Było to dla mnie naprawdę bolesne, ponieważ jestem jedynakiem i praktycznie czas spędzam w samotności. Kilka dziewczyn chciało się ze mną umówić, ale jakoś mi nie wychodziło nigdy gadka, w ogóle całe te przemyślenia ( kurde jak tu się zachować, pocałować itd). Więc sobie dawały spokój, a ja no wiadomo wóda i całe moje życie jest do d.... Potem zdałem sobie sprawę, że jednak mam pewne blokady, ze nie mogę być w jakimkolwiek związku bo to będzie związek toksyczny. Zresztą jakiekolwiek niepowodzenie w moim wypadku jest śmiertelne. Jednak ta cała paranoja wynika z tego że jestem dda, a całe moje dzieciństwo było spier...... , widząć jak ojciec postępuje z matką, wyobrażałem sobie ,że ja będę lepszy, nie dopuszczę do takich sytuacji. Lecz z wiekiem alkohol, deprecha powoduje we mnie to że nie jestem w stanie utworzyć jakiegokolwiek związku bo nic z tego nie wyjdzie( nie będe pisał jak i dlaczego bo to żałosne). Teraz mam 22 lata i jestem całkowicie obojętny już mi to zwisa, ale jednak marzenia robią swoje i czasem jak sobie pomyśle o takiej przyszłości w samotności to ręce zaczynają drżeć. Jeżeli masz takie blokady, poczytaj o dda, na necie jest nieoficjalna strona dda bardzo dobra tam są porady itd.
the last thing you'll see

BFK 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 21:51   

Ja mam juz prawie 24 lat i nigdy nie mialem. W moim zyciu tylko PARY razy dotknalem dziewczyne, chodzi np. o podanie reki czy przypadkowe szturchniecie.
Nie zapowiada sie zeby to sie zmienilo.
A nie jestem ponoc brzydki. Raz to klasa chciala zebym za modela poszedl a ja oczywiscie wtedy do szkoly nie przyszlem i ich wystawilem tak sprawa ma sie z dziewczynami. Jak juz jakas zainteresowana jest to staram sie unikac kontaktu a zdrugiej strony bardzo bym chcial nawiazac. Ale to nie ma sensu bo wiem jaki jestem. Ze z gadki nic nie bedzie, ze rece beda mi sie trzasly i posram sie w majtki.
Poki mam fobie to staram sie o tym nie myslec. Ale poglebiajaca sie frustracja robi swoje :/

Krzycho. 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 22:51   

BFK napisał/a:
Ja mam juz prawie 24 lat i nigdy nie mialem. W moim zyciu tylko PARY razy dotknalem dziewczyne, chodzi np. o podanie reki czy przypadkowe szturchniecie.
Nie zapowiada sie zeby to sie zmienilo.

Ja tak samo. Nawet nigdy tak konkretnie nie rozmawiałem z dziewczyną, co najwyżej jakieś pytanie czy da spisać pracę domową i takie tam bzdety. :lol:

Także autorze tematu się nie przejmuj. Wiele osób ma gorzej a jak sam piszesz jesteś lubiany przez dziewczyny i niebrzydki więc uważam że prędzej czy później znajdziesz drugą połówkę.

Disturbed 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 23:18   

Autorze tematu nie ma się czym przejmować prędziej czy później trafisz na odpowiednią dziewczynę, a po za tym jesteś jeszcze młody więc wszystko przed tobą. :-)
Ja mam 19 lat i także nigdy nie byłem w związku i sie nie całowałem, nie ty jeden masz tu taki problem.

jw89 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 23:21   

tylko mogę dopowiedzieć nie jedyny masz taki problem u mnie to samo w wieku 20 lat i nic się nie zapowiada na lepiej :-/

ki

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 23:43   Re: 17 lat i co?nic.

fobioman napisał/a:
.Teraz? teraz jest jeszcze gorzej a powód nasuną się nowy,powiedzmy że jakimś cudem jest ta dziewczyna,no i co ja jej powiem że w wieku 17 lat się nie całowałem? nie wspominając już nic o sexie.. (ta żałosne wiem)jest 2 opcja mogę nic nie mówić,ale wtedy sama się połapie,bo chyba nie trudno..

No a jak jej nie powiesz i ona sie połapie to co? jak myslisz co powie..?
Opcja I
" o Boże Ty całujesz tak beznadziejnie jak jeszcze nikt do tej pory..!
Opcja II
"aleś mnie obślinił...fuu!"
Opcja III
"mam wrażenie że nigdy sie nie calowaleś, jak powiem to moim koleżankom to umrą ze smiechu..!" ;-)

jeszcze jakies propozycje przychodzą Ci do głowy?bądz gotowy na wszystko ;-) :mrgreen:

fobioman 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 23:44   

Silly Walker napisał/a:
Jest beznadziejnie, zostań gejem :E Pomogło?

Nie stary mi nie pomogło,ale mam nadzieje że tobie tak bo patrząc na ten post stwierdzam że na takie hasła i docinki możesz sobie pozwolić jedynie przez internet,mam nadzieje że owa wypowiedz podniosła twoje morale :)

co do reszty postów,to jestem zaskoczony,zmieniliście mi trochę spojrzenie na tą sprawę.I widzę że jednak mój problem przy opisanych tutaj niżej jest naprawdę banalny.Oczywiście co mnie wcale nie cieszy.Wielkie dzięki za wsparcie,podniosło mnie to na duchu,nie wiem czy sobie dam jakoś z tym rade ale napewno jestem teraz lepszej myśli,najważniejsze żeby się nie poddawać,życzę wszystkim zmian na lepsze,dzięki.

Edit@
ja robiłem z tego takie halo a widzę większość mających taki sam problem się tym tak strasznie nie przejmuje,to podbudowujące :)

Lucy 

Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 16:00   

Ponoć mężczyźni, którzy mieli mało kobiet lub wcale są niesamowitymi mężami i ojcami ;)

'Nie tracę wiary, że naprawie własny świat'

Odpowiedz do tematu