aganiesial
Wysłany: Nie 30 Paź, 2011 13:02
Nie wiem, czy dam radę tydzień, a co dopiero miesiąc. Nie wyobrażam sobie pracy w tym miejscu, ale nie|mam wyjścia, urząd czepia się, że mało szukam itp. Jak z tego zrezygnuję znowu będzie się czepiał.
daj sobie kilka dni malymi kroczkami kilka dni jak dociagniesz do tygodnia bedzie super pozniej kolejny tydzien to juz polowa miesiaca ..rob swoje na przerwie 'oddychaj' zjedz sobie zajmij sie sniadankiem..a czy tam oprocz tego kolesia nikogo wiecej nie ma? nie ma tam jakies osoby w twoim wieku albo zwyczajnie jakiejs starszej osoby one zazwyczaj nie zawsze ale zazwyczaj sa mile //tzrymam kciuki moze warto sie rozejrzec
_________________ babajaga
aganiesial
Wysłany: Nie 30 Paź, 2011 13:38
jest ma ze 40 pare lat ale tez malo sie odzywa......moze wydaie im sie poprostu dziwna ostanio nie jestem w nailepszej formie psychicznei mam doła i trudno mi sie z nim pracuje
ale co znaczy dziwna? czy jak o cos pytaja odpowiadasz ?jestes mila a to ze malo mowisz i to jest tylko problemem to zaden problem i nie powinno to nikogo interesowac..gdy mowia ci zebys cos zrobila robis to napewno ..jezeli nie pasuje im ze za wolno to powiedz ze jezeli cos =robisz zle to zeby ci powiedzieli i ze bardzo sie starasz..a moze ta osoba taka po prostu jest malo rozmowna jak ty i mialabys wtedy dobreo kompana do neirozmowy zawsze to ajkis sprzymiezeniec:)
_________________ babajaga
aganiesial
Wysłany: Nie 30 Paź, 2011 18:22
od poczatku ma problemy w pracy i chyba tak juz zostanie dopuki ja sie nie zmienie
Zależy wg kogo sie nie da czytać ? bo osoba do której byl kierowany post zrozumiała doskonale osoba która potrzebuje dobrego słowa uwierzcie ze nie czeka na poprawność interpunkcyjną a dobre slowo a o to chyba tutaj chodzi ..szkoda ze tego nie rozumieja osoby ktore tutaj rzadzą niejako. Powodzenia z pewnoscią sa miejsca bardziej przychylne osobom z problemami.
Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 00:41
babajaga napisał/a:
Zależy wg kogo sie nie da czytać ? bo osoba do której byl kierowany post zrozumiała doskonale osoba która potrzebuje dobrego słowa uwierzcie ze nie czeka na poprawność interpunkcyjną a dobre slowo a o to chyba tutaj chodzi ..
Nic prostszego: zawsze możesz skorzystać z opcji "pw" i przywilejów, jakie daje prywatna rozmowa.
Cytat:
szkoda ze tego nie rozumieja osoby ktore tutaj rzadzą niejako.
Szkoda, że Ty nie rozumiesz, że korzystając z forum, które jest miejscem publicznym, masz obowiązek dostosować się do reguł, które tutaj obowiązują: przede wszystkim masz szanować wszystkich potencjalnych odbiorców , którzy będą czytać Twoje posty.
Cytat:
Powodzenia z pewnoscią sa miejsca bardziej przychylne osobom z problemami.
Masz rację, miejsca w sieci jest mnóstwo, każdy może znaleźć coś odpowiedniego dla siebie.
_________________ ♥♥♥♥Milczę, tak po kobiecemu wieloznacznie♥♥♥