chudy kim ty jestes??? Napewno nie masz fobii spolecznej wiec co ty robisz na tym forum czlowieku??? Czy ty wogole rozumiesz co to jest fobia spoleczna??? nie sadze, bo ty wogole nie rozumiesz nas fobikow. WOGÓLE!!!. Także najlepiej się nie udzielaj bo jak widać to ty jesteś całkiem zdrowy i nie siej tu zamętu. Zapisz się na forum "Rozrywkowi i Imprezy".
Niestety zgadzam się z tobą. Chudy cały czas pisze, że wyrywa laski, że trzeba coś ze sobą robić i że non stop pije piwo. A więc wychodzi z domu i ma się dobrze. Faktycznie nie ma fobii. W dodatku ten jego opis tylko to potwierdza.
_________________ ''Doświadczenie-nazwa, jaką nadajemy własnym błędom.''
--Wilde, Oscar
Zgadzam się z przedmówcami. Wydaje się, że na forum zawitał tylko dlatego żeby jakąś dziewczynę poderwać i chwalić/żalić się (nie wiem czy się żali, czy chwali) wypitymi hektolitrami alkoholu (choć wg. mnie to żałosne). Nikt mu tego nie broni, ale wątpię żeby taki "macho" miał fobię społeczną. Wystarczy przeczytać kilka jego postów.
TysonX, rozumiem Cię, zanim spotkałam się z kimś poznanym przez internet musiałam tabletkę na uspokojenie wziąć w końcu gdy poznajemy kogoś w realu to pierwsze wrażenie mamy już za sobą właściwie i wiemy, że komuś odpowiadamy a z ludźmi poznanymi przez internet różnie może być
_________________ "Życie musisz spijać z kryształowego kieliszka a nie siorbać z blaszanego garnuszka."
ooo jaka masówa na mnie poszła ... chyba coś wam nie halo w głowie. może macie większy stopień fobii, co nie oznacza że ja nie mam!! nie umiecie podrywać i nie lubicie imprezować to najeżdzacie na mnie, tak? to że sie spotykam z ludźmi po alko to chyba nie jest wskaźnik tego że nie mam fobii!!! a dziewczyny to też ludzie!! zakompleksieni pasywni nudziarze ... czepta sie tramwaju! - może poznacie co to rozrywka! może nawet mam więcej objawów niż wy, tylko nie jęcze że nikt mnie nie rozumie i staram sie robić to co zdrowi, a wy nic!! badzcie aktywni, do lekarza, na terapie, cokolwiek, a nie najeżdzać na mnie bo mam inne umiejetnosci niz wy, jakbym byl gorszy od razu! wlasnie nie rozumiem jak ktos z fobia spoleczna moze byc taki chamski i niemily dla drugiej osoby, nie rozumiem!
_________________ skazany na samotność : )
Ostatnio zmieniony przez chudy2001 Wto 26 Lip, 2011 22:23, w całości zmieniany 6 razy
jak jestescie tacy poszkodowani ze burze wasz porządek i boli was moje forumowe towarzystwo to zrobcie sobie petycje by mnie zbanowac - a fobie i osobowosc unikającą mam - bo tak mam w papierach szpitalnych. jeszcze nikogo nie namawiałem do chlania i wyrywania. z reszta dyskutowalem z wami ze wczepiliscie sie do rozmowy? gdzie ja sie chwale ile wypiłem, ile pije i ze niby to jest dobre? no kurfa gdzie?
czytaliscie moj watek powitalny? jasne że nie, bo byscie tak nie pisali.
ja pisze codziennie i duzo na forum wiec chyba jednak siedze w domu bo bym nie pisał i olał forum? opowiadam co bylo w przeszlosci kiedy namawiali mnie do tego koledzy z klasy, takie towarzystwo, ze mieliscie inne albo nie chcieliscie z nimi zyc no to sorry, do kogo pretensje? ja to lubiłem, tak samo jak lubie towarzystwo kobiet. odludkiem akurat nie bylem w ostatnich 2 latach szkolnych, a przez wszystkie wczesniejsze lata - tak. nie rozumiecie ze ja mam fobie tylko sie zmieniam (albo miałem chwilową zmiane z racji towarzystwa) i byc moze z tego wychodze. a wy bedziecie tak gnic do nie wiadomo ktorego roku zycia, albo predzej sorry opuscicie to forum tak jak milion innych osob ktore tu sa zawsze krotko i odchodzą, bo im sie w zyciu poprawia a forum to tylko ich chwilowy zastoj w zyciu. ja jestem zdiagnozowany przez lekarzy i dobranoc.
edit: wcale nikogo nie pogoniłem, nie mówiłem że nie ma fobii i nie pasuje do tego forum - tylko tłumaczyłem co i jak, pytałem o wiele spraw oraz spierałem się w sprawach których nie rozumiałem i były dla mnie sprzeczne - z resztą tylko jestem jedną osobą, więc nie rozumiem tego. nie czuje sie winny.
jak niektórzy tak do mnie mówią, bo nie mam fobii i jej nie rozumiem (niby) to ciekawe czy tak samo odnoszą się do rodziny która też nie ma fobii i nie rozumie ; )
Ostatnio zmieniony przez chudy2001 Wto 26 Lip, 2011 23:25, w całości zmieniany 6 razy
Chudy, nie panikuj.
Zastanów się po prostu zanim coś napiszesz. Nie dalej jak wczoraj "pogoniłeś" z forum użytkownika a dziś piszesz, że nie rozumiesz jak można być chamskim w stosunku do drugiej osoby. Trochę empatii i samokrytyki nikogo jeszcze nie zabiło (chyba:P ). Z mojej strony koniec offtopa;)
- - -
Wystarczy już tego offtopa i wzajemnego obrażania się. Z tego co się orientuje jest to wątek o samotności więc proponuje trzymać się tego tematu. Następny post nie na temat nagrodzę warnem.
_________________ "Nil admirari - niczemu się nie dziwić"
Horacy.
Ale głupoty piszecie... Nie podoba wam się że z fobią można coś próbować zrobić. Chudy widocznie należy do osób które starają się normalnie żyć i walczy ze swoimi lękami, stara się coś z tym zrobić. Mnie też irytują niektóre wpisy na forum, bo to czasem jest wieczne użalanie się nad sobą, nie twierdzę że nie mamy ciężko w życiu, ale do cholery coś z tym trzeba zrobić chyba że całe życie chcecie leżeć w swoim pokoju i patrzeć w sufit?
Ostatnio zmieniony przez Matthias Sro 27 Lip, 2011 09:22, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam nie krytykuje, to tak jakbym mial krytykowac samego siebie za to ze mam znajomych, za to ze ciagle mam plan z kims sie zobaczyc i raz sie udaje a raz nie. Skoro jest na tym forum widocznie ma problem, walczy z tym - plus dla niego. Proste to jak cholera
_________________ Od życia każdy ma tyle ile sam sobie weźmie !!
Ostatnio zmieniony przez TysonX Sro 27 Lip, 2011 12:55, w całości zmieniany 1 raz
32 letni pan któremu już za późno na płacze. Nie ma sprawy opuszczam te forum gdyz tu nie pasuje i jestem nie mile widziany jak w zyciu jasna sprawa. Zegnam
32 letni pan któremu już za późno na płacze. Nie ma sprawy opuszczam te forum gdyz tu nie pasuje i jestem nie mile widziany jak w zyciu jasna sprawa. Zegnam
najpierw ja nie pasuje, potem Ty - jak to sie szybko wszystko zmienia... po co te osobiste wycieczki? potem sie dziwic, tacy wlasnie fobicy odrzucają wszystkich a potem są samotni.
Ostatnio zmieniony przez chudy2001 Sro 27 Lip, 2011 13:38, w całości zmieniany 2 razy