Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Scottie
Sro 27 Lip, 2011 17:54
OT z samotność dobrowolna
Autor Wiadomość
Cyklop 

Wysłany: Sro 27 Lip, 2011 16:25   

widze że sporo osób traktuje tu wyrywanie panienek po pijaku jako niezłe osiągnięcie.
mam propozycje, jak chce ktoś chce być postrzegany jako gigant walki z fobią to niech znajdzie sobie *** prace...bo zalać ryj za cudzą kase to potrafi większość fobików.
ja też.

chudy2001 

Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: Sro 27 Lip, 2011 17:18   

na trzezwo tez potrafie tylko usun mi lęki. jak zdrowy człowiek bez fobii podrywa tylko po pijaku no to ciezko, ale ja wszystko zalatwiam po pijaku, podryw tez, spotkanie z najlepszym kumplem też, nawet do rodziny ide po pijaku, tak sie tego wszystkiego boje. lepiej poderwac po pijaku niz nie poderwac wcale i sie zalic ze sie nie ma dziewczyny albo z kim wyjsc.
z reszta nie pije za kogos kase tylko za swoją - wygrywam ją.
no i czy wypicie jednego czy dwóch piw to jest wszystko "po pijaku" ? wystarczy ze nie bede miał lęku ogólnego i wtedy wyłącza mi się "unikanie". wiec ja sie tym nie szczyce i nie namawiam, a jednak jest mi to zarzucane. te wszystkie rzeczy ktore robie po tych 2 piwkach umiem robic i na trzezwo tylko wlacza sie stres, wole uniknąć i co ja zrobie? ale przynajmniej mam mozliwosci. niektorzy woleliby byc samotni do konca zycia niz cokolwiek zrobic co im pomoze. mi to pomaga z fobią i unikaniem. dlatego nigdy nie czuje sie samotny kiedy mam kase bo stwarzam sobie mozliwosci. mozecie miec inne sposoby, kto wam broni? wymyslcie inne, to moze skorzystam.
Ostatnio zmieniony przez chudy2001 Sro 27 Lip, 2011 17:26, w całości zmieniany 4 razy  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi