Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: ionee
Sob 30 Paź, 2010 20:43
Fobia społeczna a myśli samobujcze
Autor Wiadomość
Piotrek Śl. 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
  Wysłany: Pią 29 Paź, 2010 18:16   Fobia społeczna a myśli samobujcze

Wiadomo że temat nie leki ale napewno nie tylko ja tak mam że przez to juz nie jeden raz myślałem o tym by skączyc ze sobą... najgorzej wtedy gdy jest kolejna porażka w życiu... kolejny cios w plecy a Wy jak macie z tym kiedy o tym myślicie i czy intensywnie ?

marianka 

Wysłany: Pią 29 Paź, 2010 21:13   

hm, mi tak przelatywaly niekiedy takie myśli przez głowę, ale to nie na tak poważnie, poprostu tak się czasem zastanawialam jakby bylo gdyby mnie nie bylo, gdyby tak o wszystko się skończylo, ze już nie mam sily na życie. ale wiem że nie zrobiła bym tego, że nie skonczyła bym ze sobą, po prostu kiedys jak mialam zalamania to już nie widzialam sensu życia, wydawalo mi się że nie ma nikogo bardziej nieszcześliwego niż ja ale nigdy bym się nie zabiła. i nie warto by bylo bo potem nie przezyla bym moich szczęsliwych chwil, które byly jednymi z najlepszych w moim życiu.

antyk
Moderator
666

Wysłany: Pią 29 Paź, 2010 23:18   

Jest już temat o myślach samobójczych, nie ma co drugiego zakładać, bo tu będzie pisanie o tym samym, co w tym temacie ;-) :->
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi