Dzień dobry, cześć i czołem. Na wstępie wytłumaczenie dlaczego akurat w dziale "Leczenie". Po pierwsze chyba częściej oglądany niż te z "Dyskusji wielotematycznych". Po drugie jakby nie patrzeć jest to leczenie - u niektórych osób kompleksów, a u innych po prostu jakaś możliwość przełamania się i wzięcia się do roboty nad samym sobą.
Teraz przejdę do tematu Otóż szukam osób, które razem ze mną podzielają ten pomysł i wszyscy razem zaczniemy cykl. Zbieram chętnych, do umówienia się na tzw. CZAS START. W tym temacie możemy umieszczać nasze przeżycia, żalić się jak to nas brzuch nie boli i ostatecznie chwalić się efektami. Co bardziej mobilny/a może umieścić zdjęcia z przed i po.
6 Weidera jest większości osób znana, choćby z nazwy. Nie będę tego szczegółowo opisywał. TUTAJ macie wszystko ładnie opisane. Jest filmik instruktażowy, zdjęcia jakichś śmiałków itp. Z moją systematycznością jest bardzo kiepsko, ale czas to zmienić. W grupie siła. Kura ponoć potrzebuje 21 dni żeby wyrobić sobie nawyk, z człowiekiem jest podobnie Teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na ludzi i ustalić wspólnie datę rozpoczęcia
Ja skończyłem cykl za drugim podejściem. Zresztą z racji tego, że rzadko gdzieś wychodzę dużo ćwiczę w domu.
_________________ Może wiem najlepiej dlaczego tylko człowiek potrafi się śmiać: tylko on cierpi tak bardzo, że musiał wynaleźć coś takiego jak śmiech.
Ja też bym chciał zacząć ćwiczyć w domu. Na dobry (ale i nie dobry) początek A6W. Tylko problem w tym, że nie wiem jak to zrobić żeby nie dopuścić do sytuacji gdzie jedne partie są wyćwiczone, a inne nic z tych ćwiczeń nie mają. Nie chcę być jakimś wielkim misiem toteż na siłownię mnie nie ciągnie. Chcę sobie po prostu domowym sposobem wyrzeźbić niektóre partie ciała. Jak znasz jakieś ćwiczenia i mógłbyś podać jakiś plan to pisz na PW.
Nie wszystkie ćwiczenia będziesz mógł wykonać w domu, ale na pewno coś sobie wybierzesz. Warto zaopatrzyć się chociaż w hantle i drążek do podciągania.
_________________ Może wiem najlepiej dlaczego tylko człowiek potrafi się śmiać: tylko on cierpi tak bardzo, że musiał wynaleźć coś takiego jak śmiech.
Nikt ze mną nie chce ćwiczyć, więc wybieram sobie 1 sierpnia jako czas start. Szkoda, bo w kilka osób raźniej, a tak to można temat zamknąć i do śmietnika
Ja też ćwiczę sam i nawet nie chciałbym ćwiczyć z kimś. Zapuszczam sobie muzyczkę i zaczynam ćwiczyć. To mnie trochę odstresowuje. Zawsze po ćwiczeniach lepiej się czuję. Także polecam