Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 18:48 Wyprawa w góry - Maj 2011
Zainspirowany pomysłem nasuniętym przez pewną sympatyczną użytkowniczkę tego forum, od pewnego czasu po głowie chodzi mi myśl zorganizowania wypadu w góry dla fobików
Na myśli mam tutaj weekend w górach na łonie natury, biwakowanie pod namiotem, dużo chodzenia, ognisko i te sprawy
Docelowo ma być to jeden ze szlaków turystycznych w Górach Świętokrzyskich, termin- weekend majowy. Oczywiście wszystko można jeszcze dokładnie ustalić i uzgodnić. Temat jest otwarty
Najważniejsze co trzeba ze sobą zabrać to wygodne buty i dużo uśmiechu, odnośnie reszty mamy na forum eksperta od tych spraw
Myślę że jest to świetna okazja do integracji i do miłego spędzenia czasu
Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 21:00
to ja się zgłaszam,odpowiednie buty już mam,jeśli chodzi o uśmiech to zobaczę co da się zrobić
_________________ "Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą. "- Robert A. Heinlein
"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer
Ja też się zgadzam , tylko jest małe ale . Wyjazd tylko pod warunkiem, że zmieni się mój status zawodowy , bo nie mam zamiaru wyciągać pieniędzy od rodziców i muszę skompletować parę rzeczy . Ale pomysł jest naprawdę trafny . Pozdrowienia dla autora pomysłu i postu .
_________________ Open your eyes, open your mind and open your heart. And don't be afraid.
kurcze fajny pomysł:), jak się odważę to się piszę, zaoszczędzilam trochę kasy jesli w maju nadal będę przy kasie to czemu nie:). tylko butów w gory ni mam. ale mozna je nabyć:). dawno marzylam o wypadzie w gory jeszcze z ludzmi podobnymi do mnie, super:).
Kurczę, sam nie wiem. Brzmi ciekawie, ale chyba bałbym się wyjazdu z ludźmi znanymi tylko z sieci (nie uwłaczając nikomu tutaj). Choć w sumie nigdy nie byłem w tamtych stronach ... sam nie wiem
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]