Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyprawa w góry - Maj 2011
Autor Wiadomość
Scottie 
Super Mod
Kiełbaska xD

Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 18:48   Wyprawa w góry - Maj 2011

Zainspirowany pomysłem nasuniętym przez pewną sympatyczną użytkowniczkę tego forum, od pewnego czasu po głowie chodzi mi myśl zorganizowania wypadu w góry dla fobików :)
Na myśli mam tutaj weekend w górach na łonie natury, biwakowanie pod namiotem, dużo chodzenia, ognisko i te sprawy :)
Docelowo ma być to jeden ze szlaków turystycznych w Górach Świętokrzyskich, termin- weekend majowy. Oczywiście wszystko można jeszcze dokładnie ustalić i uzgodnić. Temat jest otwarty :)
Najważniejsze co trzeba ze sobą zabrać to wygodne buty i dużo uśmiechu, odnośnie reszty mamy na forum eksperta od tych spraw :)
Myślę że jest to świetna okazja do integracji i do miłego spędzenia czasu :)

czarownica 
włóczęga

Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 21:00   

to ja się zgłaszam,odpowiednie buty już mam,jeśli chodzi o uśmiech to zobaczę co da się zrobić ;-)

"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer

Jarmax81 
Wrażliwiec Pospolity

Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 22:15   

Ja też się zgadzam :-D , tylko jest małe ale :-| . Wyjazd tylko pod warunkiem, że zmieni się mój status zawodowy :-| , bo nie mam zamiaru wyciągać pieniędzy od rodziców i muszę skompletować parę rzeczy :-| . Ale pomysł jest naprawdę trafny :-D . Pozdrowienia dla autora pomysłu i postu ;-) .

zamul22 

Wysłany: Sro 15 Gru, 2010 03:00   

Fajny pomysł dla tych mniej zalęknionych :-P Mimo ze jestem ze świetokrzyskiego raczej się nie odważę.

Nieśmiały 

Wysłany: Sro 15 Gru, 2010 12:34   

Również bym się na to pisał ;-) Jeśli mi nie wyskoczy coś innego to chętnie :mrgreen:

żałosny 

Wysłany: Wto 21 Gru, 2010 13:26   

Oby pomysł nie skończył się na deklaracjach userów, jestem zainteresowany :)

mmiikkii 

Wysłany: Sro 22 Gru, 2010 06:28   

też się zgłaszam:P
---
Rozumiem, że weekend majowy to ten najbardziej oczywisty? Czterodniowy? ;)

marianka 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 20:15   

kurcze fajny pomysł:), jak się odważę to się piszę, zaoszczędzilam trochę kasy jesli w maju nadal będę przy kasie to czemu nie:). tylko butów w gory ni mam. ale mozna je nabyć:). dawno marzylam o wypadzie w gory jeszcze z ludzmi podobnymi do mnie, super:).

Scottie 
Super Mod
Kiełbaska xD

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 20:25   

mmiikkii napisał/a:
Rozumiem, że weekend majowy to ten najbardziej oczywisty? Czterodniowy?

Dokładny termin się jeszcze dogada...ale myślę że najlepiej dobrać taki żeby każdemu pasowało :)

marianka zbieraj hajs bo będzie fajnie...poza tym czarownica nie będzie wtedy jedyną dziewczyną w męskim gronie :)

marianka 

Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 23:23   

Scottie napisał/a:
marianka zbieraj hajs bo będzie fajnie...poza tym czarownica nie będzie wtedy jedyną dziewczyną w męskim gronie :)

obiecuję że będę się motywować do wyjazdu :-D

chudy2001 

Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 23:39   

jakbym miał kase to napewno bym z wami pojechał :]

drevash 
kto to se jaja robi?

Wysłany: Sob 25 Gru, 2010 00:31   

Kurczę, sam nie wiem. Brzmi ciekawie, ale chyba bałbym się wyjazdu z ludźmi znanymi tylko z sieci (nie uwłaczając nikomu tutaj). Choć w sumie nigdy nie byłem w tamtych stronach ... sam nie wiem :-?
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere
[Cosmic Gate - Mental Atmosphere]

Faith 
Moderator
Nieobecny

Wysłany: Sob 25 Gru, 2010 11:55   

Jeżelibyście się zgodzili i chcieli oglądać mojego brzydkiego ryja to też się na to piszę :>

Oliwka 

Wysłany: Sob 25 Gru, 2010 15:18   

W maju matura... Ale jeśli termin wycieczki nie będzie kolidował z moimi egzaminami to chyba bym się z Wami wybrała. Jeśli się zgodzicie?

Scottie 
Super Mod
Kiełbaska xD

Wysłany: Sob 25 Gru, 2010 16:23   

Oliwka napisał/a:
W maju matura... Ale jeśli termin wycieczki nie będzie kolidował z moimi egzaminami to chyba bym się z Wami wybrała. Jeśli się zgodzicie?

W czasie matur wypoczynek na świeżym powietrzu jest jak najbardziej wskazany :) oczywiście że się zgodzimy, to nie podlega żadnej dyskusji :D

MyDreams napisał/a:
Jeżelibyście się zgodzili i chcieli oglądać mojego brzydkiego ryja to też się na to piszę

Nie masz brzydkiego ryja MD....nikt nie ma. Zapraszam!!

Odpowiedz do tematu