Jak dobrze mieć ulgi studenckie na przejazdy... jeszcze
Do maja tak w ogóle daleko - m bliżej maja, wtedy trzeba będzie postawić konkretny termin, cel itd, bo inaczej nie wyjdzie, będzie takie gdybanie. Ja tam chętna jestem, i fajnie by było gdyby tak z 10 osób się pojawiło
Wiek: 26 Dołączył: 11 Paź 2009 Posty: 1529 Skąd: ta nieufność i nieśmiałość
Wysłany: Wto 28 Gru, 2010 11:12
Nie o sam brak kasy chodzi ale ogólnie o odwagę. nie jestem typem który lubi zapuszczać się sam w nieznane, jest to dla mnie wieki stres i tyle. A co do kosztów to jest to problem jak jest się bezrobotnym po studiach bez prawa do zasiłku bez możliwości dorobienia tu i tam. A wiec w moim wieku to nie wypada pożyczać od rodziny kasy bo nie wiem kiedy bym oddał. Chwała tym którym pieniędzy nie brakuje
A pojechać choć bym chciał to pewnie i tak stchórzę
_________________ "Zobaczysz uciekniemy stąd
Znikniemy między pomiędzy gdzieś"
do kasy dochodzi jeszcze nieumiejetnosc jezdzenia pociagami, nie umiałbym sie odnaleźć, a jeszcze ten stres na PKP, ani nikogo o cos spytac, ani podjesc do rozkładu jazdy chyba bym prędzej upity przyjechał, niz w ogole przyjechał. ale kasa kasa kasa.
Ja tam nie boję się ani pkp, ani nieznanych stron. Boję się Was przepraszam, nie obraźcie się, ale to jest to, co najbardziej przeraża mnie w pomyśle tej wycieczki
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]
ale w pociagach i na stacjach są ludzie, więc to mnie całkiem dekoncentruje i sie gubie, potem przegapie pociag ze stresu, albo wejde nie do tego co trzeba bo nie popytam i to tak leci. sam problem.
U mnie najczęściej największy stresor wycisza te mniejsze. Nawet gdybym trochę się obawiał samotnej jazdy pociągiem, to stres przed spotkaniem z Wami skutecznie usunąłby wszelkie obawy związane z samą jazdą
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]