Tak sobie było. Chyba to głównie przez cienką oprawę muzyczną i pogodę. Pewnie nie zwróciłabym uwagi, gdybym przyjechała z jakąś wesołą ekipą, ale tak trzeba było się wspomagać używkami.
Udało mi się spotkać z Divinusem, z czego jestem bardzo zadowolona
_________________ ...Mam w sobie żywioł
Wodę w ustach
Ogień w wątrobie
W bucie piach
ambientna, padało tylko przez chwilę, nawet dość szybko wyschłem
Ja pomimo, że byłem na woodzie od wtorku czuję lekki niedosyt. Za rok trzeba będzie zebrać lepszą ekipę
Chociaż ogólnie jestem z siebie dumny, bo na początku myślałem tylko o tym, jakby stamtąd jak najszybciej uciec.
_________________ Popiół może nadal rozpalać ogień, póki żar jest w sercach ludzi.
Z woodstock'a 2011 mam bardzo miłe wrażenia . Byłam pierwszy raz, ale teraz będę tam przyjeżdżać co rok ! Zauroczyłam się w klimacie już od samego początku. Kostrzyn raz na rok zamienia się w taki jakiś inny świat, w którym wszyscy są wolni, swobodni, stają się jedną wielką rodziną . Czterokrotnie mi się zdarzyło, że jakiś obcy chłopak podchodził do mnie i tak po prostu zaczynał rozmowę ;p. To właśnie kocham, otwartość i życzliwość panującą tam między ludźmi.
Poza tym... AIRBOURNE <3
Nie zapomnę tego koncertu do końca życia .
Mam nadzieję, że następny woodstock, to będzie okazja do spotkania was wszystkich .