Pomysł +1. Pewnie fajnie byłoby spędzić Sylwka z kimś, a tak łyknę trochę szampana z rodziną i pójdę wcześnie do łóżka. Rok był słaby, a powodzenie w nowym uczcę śpiąc - nie mam czego świętować.
Mam nadzieję że w domu. Rok temu spędziłem z kolegą i jego bratem, graliśmy w gry konsolowe, nawet nie zauważyliśmy kiedy minęła 24h. Było średnio.. Lepsze to niz siedzenie w domu ? Czy ja wiem...
Ja jestem głupia... Odmówiłam koleżance pójścia na domówkę. Przez tą cholerną fobię. Wcześniej się umówiłam z moją kuzynką ale jak powiedziałam o tym tej kumpeli to ona zaproponowała nawet żebym przyszła z tą moją towarzyszką, że nie ma nic przeciwko, że najważniejsze abym wpadła itd. Tak bardzo chciała abym była, że była skłonna zaprosić do swojego domu obcą osobę (choć wiem, że goście byli bardzo "wyselekcjonowani"). To było bardzo miłe. Ale jak jak ta głupia pinda, stchórzyłam. Jestem żałosna...
Ja w zeszłym roku byłem w kinie z siostrą i szwagrem; chyba każde organizuje "sylwestra". Szampan w plastikowych lampkach i 2 średnie filmy. Mimo tego polecam.\
W tym roku nie mam póki co pojęcia więc kto wie, może w kinie będą lepsze filmy;)
_________________ "Nil admirari - niczemu się nie dziwić"
Horacy.