Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Koncerty, imprezy, festyny itp.
Autor Wiadomość
Nieśmiały 

Wysłany: Czw 10 Lut, 2011 16:00   Koncerty, imprezy, festyny itp.

Nie znalazłem podobnego tematu, więc tworzę. Miło by było, gdyby ktoś z moderacji go przykleił żeby nam nie zginął. Wydaje mi się, że temat jest ogólny i każdy może w nim pisać o koncertach, imprezach, festynach, zabawach w remizie czy o imieninach stryjka :-P

Teraz moja propozycja. Jest ktoś chętny na Odjazdy 2011 w Katowickim Spodku? Nie mam z kim iść, a sam nie pójdę... Zobaczcie i dajcie mi w miarę szybko odpowiedź żeby bilety jeszcze kupić.

acidophile 

Wysłany: Czw 10 Lut, 2011 20:24   

W takim razie ja proponuję konwent anime: "Chapter 7", w Gdańsku, pod koniec czerwca, 1000 miejsc. Mam z kim jechać ale jeżeli ktoś jest kto boi się jechać sam a lubi anime i chciałby się ruszyć to niech się odezwie bo da się coś z tym zrobić.
http://anime.com.pl/Chapt...,show,1415.html

kjensisław 

Wysłany: Sro 01 Cze, 2011 23:44   

A mnie ciekawi czy ktoś się wybiera na tegoroczny Sonisphere :)

drevash 
kto to se jaja robi?

Wysłany: Nie 05 Cze, 2011 08:43   

(już pisałem w innym temacie, ale skoro ten jest dedykowany koncertom...)

Jest tu może na forum jakiś fan Trance z dolnego śląska? Odbywa się bowiem u was (Świdnica) takie coś:
http://www.ftb.pl/news/83...5%9Bwidnica.htm
A że ze mnie szalony fan Cosmic Gate to chętnie bym się wybrał nawet mimo że mam 10h pociągiem. Z tym że preferowałbym mieć jakieś towarzystwo, ale niekoniecznie "zwariowanej ekipy" jakie się zwykle organizują na forach fanów - tu ludzie są chyba odrobinę spokojniejsi ;-) . Wejściówki są po 75zł, jakby kto był chętny to tam priv/gg czy jakikolwiek kontakt poproszę ;-)
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere
[Cosmic Gate - Mental Atmosphere]
Ostatnio zmieniony przez drevash Nie 05 Cze, 2011 08:44, w całości zmieniany 1 raz  

Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Pią 10 Cze, 2011 22:07   

Warszawska nieudaczna brać - reflektuje ktoś na NoMeansNo (22 czerwca)? Wybieram się też m.in. na Current 93 (4 sierpnia, Katowice).

kjensisław 

Wysłany: Nie 12 Cze, 2011 01:17   

ok na sonisphere nikt najwidoczniej się nie wybierał / nie chciał sie chwalić a tuż za rogiem orange warsaw festival. Ktoś reflekuje? Na Skunk Anansie? Na Mobiego? Ja jestem chyba uzależniony od festiwali plenerowych:P Jeszcze się nie rozpakowałem po Sonisphere a już planuję kolejne;)

Urthon 
Pobody's nerfect

Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 13:55   

Damn, ja bym się gdzieś wybrał ale jestem zajęty klepaniem biedy.

nieves 
Elficka Księżniczka

Wysłany: Wto 14 Cze, 2011 21:03   

A wybiera się może ktoś na Myslovitz 23.06 w Trójmieście? Albo na Openera? :->

kjensisław 

Wysłany: Wto 14 Cze, 2011 22:08   

Ja na ołpenera, ale na jeden dzień w tym roku tylko, prawdopodobnie niedziela choć jeszcze na 100% nie wiem. Miałem odpuścić bo muzycznie mnie tegoroczny nie zachęca, ale dla samego klimatu warto się wybrać. Polecam wszystkim! :)

drevash 
kto to se jaja robi?

Wysłany: Sro 15 Cze, 2011 13:39   

Mnie zaskoczyła obecność deadmau5'a na Open'erze :-) No ale dla jednego artysty nie chce mi się tłuc w tym tłumie, mimo że mam rzut beretem :->
Odbiję sobie tydzień później na Globalu w Gdańsku ;-)
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere
[Cosmic Gate - Mental Atmosphere]
Ostatnio zmieniony przez drevash Sro 15 Cze, 2011 13:41, w całości zmieniany 1 raz  

Aikila 

Wysłany: Czw 16 Cze, 2011 20:04   

Niech mi ktoś kupi bilet na Openera i załatwi transport :-( Aikila chceee..

kjensisław 

Wysłany: Czw 16 Cze, 2011 21:01   

Aikila napisał/a:
Niech mi ktoś kupi bilet na Openera i załatwi transport :-( Aikila chceee..

Niestety w tym raczej nikt Ci nie pomoże, ale mogę za to posłużyć dobrą radą :mrgreen: Tak, wiem, że zaraz pomyślisz sobie coś w stylu "dzięki za 'błyskotliwą' radę, dziadzie" ale i tak zamierzam ją wygłosić :-P

<przybrawszy mądrą minę, leniwie gładząc się lewą ręką po brodzie, unosiwszy powoli prawą dłoń z wyciągniętym ku górze palcem wskazującym zaczyna wygłaszać myśl:) >

Odkładaj przez cały rok, bo warto;) Ja wśród moich kopert z odkładanymi pięniędzmi na różne opłaty i planowane wydatki mam oczywiście zieloną kopertę na ołpenera. A jeśli odległość jest dodatkową przeszkodą, to jest tańszy kołk festival w Krakowie. Taki mini mini ołpener. Chyba, że tam również masz daleko 8-)

Aikila 

Wysłany: Pią 17 Cze, 2011 17:41   

Twoja rada zacna, ale jest jeden mały szkopuł - nie mam z czego odkładać tych pieniędzy bo nie zarabiam. :-P A na Coke festival nie ma takich fajnych artystów jak na Openerze. Prince w tym roku no no.

void 

Wysłany: Pią 17 Cze, 2011 23:53   

Mmhmm... Opener... już ze trzy lata się na niego wybieram, ale zawsze w ostatniej chwili rezygnuję (raz już nawet miałem karnet wykupiony, ale odsprzedałem :-/ )... może za rok się uda :roll:

Cytat:
Prince w tym roku no no.

ee tam Prince... Coldplay i Kate Nash teraz będą... :-)
Ostatnio zmieniony przez void Pią 17 Cze, 2011 23:55, w całości zmieniany 2 razy  

Divinus 

Wysłany: Sob 18 Cze, 2011 12:12   

kjensisław napisał/a:
dla samego klimatu warto się wybrać.

ee, serio? dla mnie taki festiwal, tak drogi festiwal, jest nie za bardzo interesujący, bo można domniemać jacy ludzie tam się zjawią.

---
taki mały offtop. tak sobie przeglądnąłem daty dołączenia do forum osób tutaj wypowiadających się. jak widać moje pokolenie już raczej na forum wymiera, niedługo będę jakimś dinozaurem tutaj ;d
Ostatnio zmieniony przez Divinus Sob 18 Cze, 2011 12:15, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu