Wysłany: Czw 10 Lut, 2011 16:00 Koncerty, imprezy, festyny itp.
Nie znalazłem podobnego tematu, więc tworzę. Miło by było, gdyby ktoś z moderacji go przykleił żeby nam nie zginął. Wydaje mi się, że temat jest ogólny i każdy może w nim pisać o koncertach, imprezach, festynach, zabawach w remizie czy o imieninach stryjka
Teraz moja propozycja. Jest ktoś chętny na Odjazdy 2011 w Katowickim Spodku? Nie mam z kim iść, a sam nie pójdę... Zobaczcie i dajcie mi w miarę szybko odpowiedź żeby bilety jeszcze kupić.
W takim razie ja proponuję konwent anime: "Chapter 7", w Gdańsku, pod koniec czerwca, 1000 miejsc. Mam z kim jechać ale jeżeli ktoś jest kto boi się jechać sam a lubi anime i chciałby się ruszyć to niech się odezwie bo da się coś z tym zrobić.
http://anime.com.pl/Chapt...,show,1415.html
_________________ Zdrowaś muzo, bitów pełna, bass z Tobą, błogosławionaś Ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota Twojego - DJ.
Święta Techniawo, Matko Trance'u, graj nade nami głuchymi; teraz i w godzinę chill-outu naszego. AMEN!
(już pisałem w innym temacie, ale skoro ten jest dedykowany koncertom...)
Jest tu może na forum jakiś fan Trance z dolnego śląska? Odbywa się bowiem u was (Świdnica) takie coś:
http://www.ftb.pl/news/83...5%9Bwidnica.htm
A że ze mnie szalony fan Cosmic Gate to chętnie bym się wybrał nawet mimo że mam 10h pociągiem. Z tym że preferowałbym mieć jakieś towarzystwo, ale niekoniecznie "zwariowanej ekipy" jakie się zwykle organizują na forach fanów - tu ludzie są chyba odrobinę spokojniejsi . Wejściówki są po 75zł, jakby kto był chętny to tam priv/gg czy jakikolwiek kontakt poproszę
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]
Ostatnio zmieniony przez drevash Nie 05 Cze, 2011 08:44, w całości zmieniany 1 raz
ok na sonisphere nikt najwidoczniej się nie wybierał / nie chciał sie chwalić a tuż za rogiem orange warsaw festival. Ktoś reflekuje? Na Skunk Anansie? Na Mobiego? Ja jestem chyba uzależniony od festiwali plenerowych:P Jeszcze się nie rozpakowałem po Sonisphere a już planuję kolejne;)
_________________ "Nil admirari - niczemu się nie dziwić"
Horacy.
Ja na ołpenera, ale na jeden dzień w tym roku tylko, prawdopodobnie niedziela choć jeszcze na 100% nie wiem. Miałem odpuścić bo muzycznie mnie tegoroczny nie zachęca, ale dla samego klimatu warto się wybrać. Polecam wszystkim!
_________________ "Nil admirari - niczemu się nie dziwić"
Horacy.
Mnie zaskoczyła obecność deadmau5'a na Open'erze No ale dla jednego artysty nie chce mi się tłuc w tym tłumie, mimo że mam rzut beretem
Odbiję sobie tydzień później na Globalu w Gdańsku
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]
Ostatnio zmieniony przez drevash Sro 15 Cze, 2011 13:41, w całości zmieniany 1 raz
Niech mi ktoś kupi bilet na Openera i załatwi transport Aikila chceee..
Niestety w tym raczej nikt Ci nie pomoże, ale mogę za to posłużyć dobrą radą Tak, wiem, że zaraz pomyślisz sobie coś w stylu "dzięki za 'błyskotliwą' radę, dziadzie" ale i tak zamierzam ją wygłosić
<przybrawszy mądrą minę, leniwie gładząc się lewą ręką po brodzie, unosiwszy powoli prawą dłoń z wyciągniętym ku górze palcem wskazującym zaczyna wygłaszać myśl:) >
Odkładaj przez cały rok, bo warto;) Ja wśród moich kopert z odkładanymi pięniędzmi na różne opłaty i planowane wydatki mam oczywiście zieloną kopertę na ołpenera. A jeśli odległość jest dodatkową przeszkodą, to jest tańszy kołk festival w Krakowie. Taki mini mini ołpener. Chyba, że tam również masz daleko
Wysłany: Pią 17 Cze, 2011 17:41
Twoja rada zacna, ale jest jeden mały szkopuł - nie mam z czego odkładać tych pieniędzy bo nie zarabiam. A na Coke festival nie ma takich fajnych artystów jak na Openerze. Prince w tym roku no no.
Mmhmm... Opener... już ze trzy lata się na niego wybieram, ale zawsze w ostatniej chwili rezygnuję (raz już nawet miałem karnet wykupiony, ale odsprzedałem )... może za rok się uda
Cytat:
Prince w tym roku no no.
ee tam Prince... Coldplay i Kate Nash teraz będą...
Ostatnio zmieniony przez void Pią 17 Cze, 2011 23:55, w całości zmieniany 2 razy
ee, serio? dla mnie taki festiwal, tak drogi festiwal, jest nie za bardzo interesujący, bo można domniemać jacy ludzie tam się zjawią.
---
taki mały offtop. tak sobie przeglądnąłem daty dołączenia do forum osób tutaj wypowiadających się. jak widać moje pokolenie już raczej na forum wymiera, niedługo będę jakimś dinozaurem tutaj ;d
_________________ Popiół może nadal rozpalać ogień, póki żar jest w sercach ludzi.
Ostatnio zmieniony przez Divinus Sob 18 Cze, 2011 12:15, w całości zmieniany 1 raz