Ooo, jeżeli tego dnia grają Franz Ferdinand, chętnie się dołączę (jeśli będzie do kogo, oczywiście). Z pieniędzmi problemu nie będzie, gorzej z towarzystwem.
Jakby co, na koncert RHCP w Warszawie też się wybieram, bilet kupiony już dawno
_________________ Sprawiedliwy świecie, przyjdź...
Ja raczej będę na openerze (89%) o ile jakiś większy festiwal mnie nie porwie (10%) i nie zachoruję (1%, a co). Póki co tylko Bjork mnie zachęca ale mam nadzieję, że pojawi się coś jeszcze dla mnie ciekawego;)
Oczywiście chętnie w gastronomicznym gettcie się na piwko czy kawę (ach te kolejki po kawę w nocy) spotkam;)
_________________ "Nil admirari - niczemu się nie dziwić"
Horacy.
Z tych trzech nie widziałem live Gojirii ale słyszałem wiele dobrego o występach. Poza tym mam słabość do francuskich kapel;)
Jakość z tego video : http://www.youtube.com/wa...feature=related napawa optymizmem.
_________________ "Nil admirari - niczemu się nie dziwić"
Horacy.
Ostatnio zmieniony przez kjensisław Sro 01 Lut, 2012 23:08, w całości zmieniany 1 raz