Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kilka słów na pożegnanie
Autor Wiadomość
Faith 
Moderator
Nieobecny

Wysłany: Sro 02 Lut, 2011 23:51   Kilka słów na pożegnanie

Witam.

Chciałbym napisać kilka słów w ramach pożegnania.

Na to forum trafiłem ponad rok temu i mój stan psychiczny nie był za dobry a szczerze mówiąc był fatalny. Kupa gówna jaka była w mojej głowie była ciężka do usunięcia ale się udało. Udało się to dzięki temu forum, mojej pracy i ludzi, których tu poznałem, dzięki którym dowiedziałem się, że nie jestem sam z takim problemem. Ludzie z tego forum okazali mi więcej miłości i zrozumienia niż niejeden ktoś uważający się za mojego "przyjaciela".
Na dzień dzisiejszy jest hmm nawet nie ma porównania, można powiedzieć że mam to samo życie ale z innym umysłem. Już nie z chorymi myślami samobójczymi, nie z wypaczonym pojęciem o ludziach, nie o tym ,że to świat jest zły i czeka tylko na to aż się potknę i mi dokopie.
Żeby zrozumieć "proste" sprawy, które dla innych są oczywiste ja potrzebowałem roku. Powiem ,że się opłacało. Dzięki temu, że się nie poddałem i walczyłem dalej nawet jak sytuacja wydawała mi się beznadziejna wiem,że jestem wiele wart. Poznałem swoją prawdziwą wartość i to,że mogę żyć tak jak tylko chcę :) Uświadomiłem sobie ostatnio, że i być może przeklinam dzień w którym fobia mi "się zaczęła" ale dziękuje wszystkiemu, że trafiłem na to forum bo ono mnie w dużym stopniu poskładało :)
Hmm, a dlaczego się żegnam? Nie zrozumcie mnie źle, być może będzie to bardzo egoistyczne ale nie mam już problemów takie które kiedyś miałem. Tematyka forum mnie już w większości nie dotyczy a nie chcę się dołować czytając niektóre smutne, pesymistyczne itp. posty. Po prostu już nie mam takiej potrzeby bycia tutaj i aby się do końca "wyleczyć" nie mogę ciągle codziennie przypominać sobie o fobii, i problemach z tym związanych. Nie mogę ciągle o tym myśleć.
Szczególnie jestem wdzięczny Admin'owi za to ,że kiedyś wpadł na pomysł założenia tego forum bo gdyby tego nie zrobił to nie wiem co by się teraz ze mną działo i nie chcę nawet tego sobie wyobrażać.
To chyba wszystko co chciałem napisać ( choć pewnie o czymś zapomniałem no ale bywa :P )

Pozdrawiam Serdecznie i wierzę, że i Wy sobie poradzicie ze swoimi problemami:) Życie jest tylko jedno i trzeba korzystać z niego jak najwięcej się da :)

Do zobaczenia gdzieś i kiedyś ;)

PS: Jeśli ktoś by coś ode mnie chciał to proszę pisać na e-maila ( jest w profilu)

PS2: Sorry, że się rozpisałem :P

marcin 

Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 00:13   

fajnie się czyta takie pozytywne rzeczy. zdrowia życzę i szczęścia w życiu. ;-)

czarownica 
włóczęga

Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 08:31   

szkoda :-(
powodzenia w życiu życzę :-)

"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer

Scottie 
Super Mod
Kiełbaska xD

Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 10:33   

Wszystkiego dobrego Faith :-)

hiawatha 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 11:59   

Dziękuję za obecność. Za bardzo się nie znamy, ale jednak przez jakiś czas czytałem Twoje wypowiedzi. Powodzenia. :-)

drevash 
kto to se jaja robi?

Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 13:16   

fajnie że się udało :-) powodzenia :-)
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere
[Cosmic Gate - Mental Atmosphere]

Luke25 

Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 13:19   

to super ja też muszę wyjść ,kto mi pomoże??

retro 

Wysłany: Czw 03 Lut, 2011 14:42   

powodzenia stary! ;)

Odpowiedz do tematu