Konkurencyjne forum przeglądałem już dawno. Napisałem kilka postów, ale jakoś się nie wkręciłem. Po niedawnym ukończeniu szkoły odczuwałem silny brak towarzystwa, więc pprzypomniałem sobie o społeczności fobicznej. Tam jednak warszawska brać nie dopisywała, ale że rzuciła mi się w oczy wzmianka o podobnym forum, to zajrzałem. Tu stołeczniaki są bardziej aktywne, więc zostałem (do "zielonych" czasem zajrzę i raz na tydzień coś napiszę) i łażę na te spotkania z wredną, Czarnooką potworą!
Witam wszystkich borykam się z tym samym problemem co większość. Bywałem tutaj już od jakiegoś czasu , lecz dziś przełamałem się , aby się zarejestrować Bardzo panuje tutaj fajna atmosfera oraz przekonałem się , że nie jestem jedynym egzemplarzem na tej planecie z takim problemem. Trafiłem tutaj , gdy rozmyślałem , co może mi dolegać , po szperaniu w necie trafiłem na fobię społeczną i pierwszy linkiem w google było to forum
trafiłem tutaj poprzez niezawodne google! wpisałem 2 swoje dolegliwości i wyskoczyła Fobia Społeczna. ucieszyłem się niezmiernie. pomyślałem " o! to gówno ma jakąś nazwę"
trafiłem tutaj poprzez niezawodne google! wpisałem 2 swoje dolegliwości i wyskoczyła Fobia Społeczna. ucieszyłem się niezmiernie. pomyślałem " o! to gówno ma jakąś nazwę"
A ja znalazłam się tu przez You Tube. Przypadkowo znalazłam filmik tego forum, postanowiłam odwiedzić z ciekawości, a że wiele tematów opisywało moją sytuację to zarejestrowałam się .
Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 01:37
Google jak dowiedziałam się jak nazywa się to co mnie dręczy (a do niedawna myślałam, że to nadpotliwość) wpisałam fs i znalazłam forum, poczytałam trochę a potem się zarejestrowałam
_________________ Every man dies, not every man really lives...
Trafiłem tutaj metodą dedukcji.
Pojedyncze choroby się zgadzały, ale jedna z drugą nie miała związku.
Dzięki Wiki trafiłem, na przypadłość z którą zgadza się 98% moich objawów. Resztę załatwił Google i viola, jestem.
_________________ you're not how much money you've got in the bank. You're not your job. You're not your family, and you're not who you tell yourself. You're not your name. You're not your problems. You're not your age. You are not your hopes