Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak to forum zmienia Twoje życie?
Autor Wiadomość
agnieszka0412 
Tralalala

Wysłany: Pią 15 Lip, 2011 12:37   

Oj zmieniło :) Teraz wiem, że nie jestem sama :)

Mery92 

Wysłany: Pią 15 Lip, 2011 20:12   

moje życie zmieniło się na lepsze. Poznałam nowych ludzi, którzy maja takie same problemy i rozumieją mnie :) Dzięki jednej osobie poznanej na forum jestem szczęśliwa i bardzo jej dziękuje za to:)

meyka 

Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 18:08   

Na początku wydawało mi się że poczułam się dzięki niemu lepiej, ale od niedawna z każdym dniem jest gorzej... nie wiem dlaczego tak się dzieje, może liczyłam na jakiś fajny kontakt i 'cudowane' uzdrowienie, które nie nadeszło. Ludzie piszą, ale czasem jestem tak przybita, że nawet nie wiem co odpisać, mam przepaść w głowie. Jak się tu rejestrowałam to miałam nawet ochotę się z kimś spotkać, dziś nie jestem w stanie wyjść po chusteczki do kiosku. Nie wiem czy przypadkiem czytanie tego wszystkiego jeszcze bardziej mnie nie przybija, utknęłam w sieci - całymi dniami przesiaduję przed komputerem i nawet nie chce mi się wracać do rzeczywistości.

hiawatha 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Nie 17 Lip, 2011 02:24   

Forum jest o tyle dobre, że zapewnia jakiś kontakt z ludźmi. Dobrze, że jest, ale nic to nie zmieniło, jak zawsze przebywałem w cieniu tak nadal przebywam i czekam na cud. Nawet na forum trzymam dystans do wszystkiego i wielu z was. Wystarczy głupie zdarzenie i pojawia się u mnie panika oraz wycofanie. Tak już chyba musi być.

Hajirai 

Wysłany: Nie 17 Lip, 2011 20:32   

Myślę, że wcale nie musi tak myć. Jednak nic się samo nie stanie. Każdy jest odpowiedzialny za swoje życie.

Dobrze, że zarejestrowałem się na tym forum, bo wiem, że nie tylko ja jestem nieśmiały. To daje poczucie siły, uświadamia, że wcale nie jest najgorzej ;-)
Pomijając fakt, że za bardzo się tu nie udzielam.
Ostatnio zmieniony przez Hajirai Nie 17 Lip, 2011 20:32, w całości zmieniany 1 raz  

Nela. 

Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 23:42   

Forum daje mi nadzieje że będzie lepiej i wiem już że nie jestem sama :-)

,,Keep the faith''

TMK 

Wysłany: Czw 08 Wrz, 2011 12:01   

wogóle nie zmienia

mefiu1989 

Wysłany: Pią 09 Wrz, 2011 23:11   

Forum znalazłem niedawno , zawsze myślałem , że tylko ja taki jestem , patrząc na resztę społeczeństwa , które jest normalne , żyłem w tym przekonaniu. Aż w końcu powiedziałem sobie NIE , muszę się dowiedzieć co mi jest , i tak szperałem w internecie , aż trafiłem na fobię społeczną , większość objawów się zgadzała na wikipedii , no to wpisałem w google fobia społeczna i forum na pierwszym miejscu :) no to wszedłem i okazało się , że nie jestem jedyny. W pewnym sensie wzrosła minimalnie pewność siebie, że nie jestem sam , że jakoś to będzie i faktycznie lepiej mi z tym (nie zrozumcie mnie tylko źle , nie cieszę się z tego , że mamy tą przypadłość , tylko że nie jestem jedyny) Coś się zmieniło na pewno i mam nadzieję , że idzie wszystko ku lepszemu , jak będzie zobaczymy. Małe kroczki, moja metoda.

Odpowiedz do tematu