Wysłany: Sob 07 Sty, 2012 20:56 integracja na jeziorkiem?
Tema bliźniaczy do tego o górach.
Jest ktoś chętny na wypoczynek nad jeziorkiem na mazurach (bo dla niektórych,np dla mnie, wyprawa w góry, to duże wyzwanie)?
Bez szczegółów żadnych narazie.
Czekamy na ofertę morską i Jasną Górę.
Kurde, góry źle, bo trochę kasy na odpowiednie odzienie wypadałoby wydać; jezioro źle, bo komary i niefajnie. Dobrze by było dobrać coś, co zapewni dość sporo atrakcji, by nie znudzić się szybko i siedzieć na tyłkach, tak więc możliwość aktywnego wypoczynku na powietrzu, ale i ofertę kulturalną. Pierwsze mi do głowy wpadło Trójmiasto.
(ktoś miejscowy mnie wyśmieje za ten pomysł)
Ostatnio zmieniony przez Mosze Sob 07 Sty, 2012 21:01, w całości zmieniany 1 raz
kasa kasą ale są też inne problemy. JA chętnie bym się w góry wybrał, ale wiadomo...Z resztą na razie i tak nie ma żadnych szczegółów.
Trójmiasto też może być