Imię: Piotr
Znak zodiaku: waga
Data urodzenia: 87
Miejsce zamieszkania: uk
Obecne zajęcie: praca,
Zainteresowania: sport,sport, sport, muzyk, film
Wzrost: 188
Waga: 70-75
Kolor oczu: zielone
Kolor włosów: brąz.
Ulubiony sposób spędzania czasu: gdzieś w pubie - piwko przy dobrej muzyce, rower, bieganie
Imię: Marcin
Nick/Ksywa: w necie używam różnych Wiek: 28 lat...
Znak zodiaku: koziorożec
Data urodzenia: widać na profilu, a przynajmniej tak wydaje się że ustawiłem Miejsce zamieszkania: to 'daleko'- to Lubelszczyzna...
Obecne zajęcie: staram się udawać że pracuję Zainteresowania: wiele- najważniejsze to sport, dobry film, muzyka i buszowanie w sieci Wzrost/Waga/Kolor oczu/Kolor włosów: może kiedyś, po tym się odważę wstawić fotkę
póki co- tyle
i na koniec:
Coś o sobie... : jeśli ktoś chce popisać- zapraszam!
Imię: Szymon
Nick/Ksywa: mam
Znak zodiaku: strzelec
Data urodzenia: 18.12.1986
Miejsce zamieszkania: wieś
Obecne zajęcie: mówię do siebie po angielsku
Zainteresowania: books and games and movies. I inne
Wzrost: 186
Waga: 70+
Kolor oczu: brąz
Kolor włosów: czerń
Lubię... : wiele osób, rzeczy i miejsc...
Nie lubię... : ...chyba, że akurat nie. To nie.
Zawsze marzyłem(am) o: o tym, by należeć do X-Menów. Ewentualnie zadowoliłbym się Avengers.
Rozczarowałem(am) się na: odkryciu, że wiek dojrzewania nie wyzwolił we mnie żadnych supermocy.
Oczekuję na: na cię
Przekonania życiowe: mam trzy
Ulubiony film: Indiana Jones i Ostatnia Krucjata
Ulubiona książka: Krwawy Południk by Cormac McCarthy
Ulubiony zespół/wykonawca: nie ma. Lubię muzykę i kocham Szopena. I słuchać.
Ulubiony sposób spędzania czasu: nie lubię spędzać czasu.
Motto życiowe: czesc skad klikash?
Coś o sobie... : GG mi nie działa
Imię: Radek
Nick/Ksywa: w necie różne, prywatnie Rado, Radzio
Znak zodiaku: lew(aż sam się temu dziwię)
Data urodzenia: 02.08.1994
Miejsce zamieszkania: Opolszczyzna
Obecne zajęcie: Nauka
Zainteresowania: internet, sport(głównie oglądanie, bo gram tylko w siatkówkę), gra w karty na przerwach w szkole,
Wzrost: ok. 175
Waga: ok. 60
Kolor oczu: szaro-niebiesko-zielone, czyli ogólnie trudny do określenia
Kolor włosów: czerń
Lubię... : spokój, fajną muzykę i kontemplację
Nie lubię... : tego kim jestem(charakterologicznie)
Zawsze marzę o: byciu kimś normalnym i bardziej towarzyskim
Rozczarowałem(am) się na: innych ludziach i realiach świata
Oczekuję na: bycie normalnym
Przekonania życiowe: z reguły wszystko idzie źle, a ja sam wolę się rozczarować pozytywnie niż negatywnie
Ulubiony film: Poranek Kojota. Uwielbiam polskie komedie z przełomu 90/00(teraz w kinach leci szajs)
Ulubiona książka: nie czytam książek prócz encyklopedii
Ulubiony zespół/wykonawca: nie mam takiego. Lubię różnoraką muzykę
Ulubiony sposób spędzania czasu: swój pokój, słuchawki na uszach, dobra muzyka i internet
Motto życiowe: brak
Coś o sobie... : To nie portal matrymonialny więc to co podałem powyżej na początek wystarczy, karty będę odkrywał w przyszłości
Cytat:
Coś o sobie... : GG mi nie działa
Miałem ten sam problem . Ściągnij sobie AQQ, tam też jest funkcja GG
Ostatnio zmieniony przez krzyżowiec Czw 01 Gru, 2011 21:05, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Radek
Nick/Ksywa: nie mam; życzliwi ludzie wołają: Hej Radziu!
Znak zodiaku i in. pierdoły: Bliźnięta, Kot(Królik/Zając), Grab, melancholik-myśliciel, 4w5
Data urodzenia: jak będę miał urodziny to się wam wyświetli na dole strony głównej
Wzrost: 187 cm
Waga: w porywach do 75 kg (ektomorfik)
Kolor oczu: RGB(108,126,112)
Kolor włosów: RGB(55,51,50)
Obecne zajęcie: strukturalizowanie czasu
Zainteresowania: wszechstronne, zmieniają się mniej więcej co tydzień
Lubię... :
◊ podróżować palcem po mapie;
◊ gapić się w niebo;
◊ rozwiązywać zadania szaradziarskie;
◊ łakocie i wypieki (tabliczkę czekolady zjadam na raz);
◊ narąbać drewek, rozpalić w piecu i patrzeć jak się hajcuje
Nie lubię... :
◊ hałaśliwych, nadpobudliwych i tych co się lubują w gnojeniu innych;
◊ gdy ktoś mi zadaje pytanie a ojciec zaczyna na nie odpowiadać;
◊ kupować prezenty;
◊ gdy ktoś mówi „strasznie” mając na myśli „bardzo” lub „ilość” mówiąc o rzeczach policzalnych
Zawsze marzyłem(am) o: jak byłem mały to chciałem żyć 1000 lat Rozczarowałem(am) się na: już się ze wszystkim pogodziłem
Oczekuję na: znak co mam zrobić dalej ze swoim życiem
Przekonania życiowe: nie warto się śpieszyć ani denerwować na zapas
Ulubiony film: nie znam się na tym (jak ludzie dyskutują, że ten aktor gra dobrze a ten źle to nie rozumiem); podoba mi się każdy film, który zaskakuje i zmusza do myślenia
Ulubiona książka: słownik synonimów, słownik wyrazów obcych
Ulubiony zespół/wykonawca: to co stare, powszechnie znane, głównie rockowe; wyróżniłbym: Roberta Gawlińskiego (Madame/Opera/Wilki), Lady Pank, Hurt, ATB, Modern Talking, Annie Lennox, Dire Straits, Yazoo
Ulubiony sposób spędzania czasu: pobiegać, pojeździć rowerem, zrobić kilka fotek, upiec ciasto
Motto życiowe: najlepsza pomoc — nie przeszkadzać
Coś o sobie... :
imię :Katarzyna
data urodzenia :w profilu
wzrost: 158 cm
waga :niedowaga
kolor oczu :brązowy
kolor włosów :brązowy
obecne zajęcie:hmmm ...
zainteresowania :kosmos
lubię: spać ,słodycze ,rąbać drzewo-mogę się wtedy wyrzyć ,...
nie lubię :zimna,deszczu,zimy ,cebuli,kupować sobie ubrań,cwaniczków,swojego nosa
zawsze marzyłam o:tym by zawsze być małym dzieckiem
rozczarowałam się na :już nic mnie nie rozczaruje
oczekuję na:polepszenie
przekonania życiowe:nie ufać facetom
ulubiony film:przyjaciel gangstera
ulubiony sposób spędzania czasu :muzyka,spanie ,wypoczywanie ,nic nierobienie
motto zyciowe:jakoś to będzie
coś o sobie:hmm niektórzy gadają że jestem dziecinna
Imię: Anna.
Nick/Ksywa: tylko tutaj OjDanaDana, nie używam tego nigdzie indziej.
Znak zodiaku: Wąż.
Data urodzenia: ~~~
Miejsce zamieszkania: Warszawa.
Obecne zajęcie: Picie herbaty. (coś nie tak? o.O')
Zainteresowania: Języki azjatyckie, anime, obce kultury, muzyka, filmy... zakończmy na tym.
Wzrost: Ledwie od ziemi odrosłam ale mi to odpowiada. :]
Waga: Chudzielec.
Kolor oczu: Niebieskie.
Kolor włosów: Brąz.
Lubię... : Spacery, świeczki, hirołsów, sztuczną biżuterię, grzane wino, żywą muzykę i takie tam różne, zazwyczaj same mało istotne rzeczy...
Nie lubię... : Tego, że sama sobie stwarzam problemy. - (ograniczam się w nie-lubowaniu!)
Zawsze marzyłem(am) o: Możliwości normalnego spędzania życia, tak jak moi rówieśnicy. -__________-"
Rozczarowałem(am) się na: Swoim życiu studenckim, które chyba się skończy jak zaraz czegoś ze sobą nie zrobię.
Oczekuję na: W tej chwili na święta. Ogólnie to na "wyjście na prostą".
Nick/Ksywa: Mort
Znak zodiaku: lew
Data urodzenia: sierpień '88
Miejsce zamieszkania: obecnie Toruń, miasto rodzinne zostało gdzieś w centrum polski
Obecne zajęcie: jeszcze student ale ciągnie mnie żeby wrócić do bycia ninja, oj korci żeby dać sobie z tym spokój
Zainteresowania: kino, filozofia, psychologia, sny, historia, inne kraje, miejsca, trochę sport - f1, piłka kopana
Wzrost: 178
Waga: odkąd mieszkam sam pewnie niewiele ponad 60
Kolor oczu: niebiesko-zielono-szaro-pomarańczowe
Kolor włosów: hm, ciemny blond/szatyn pewności nie mam
Lubię... : spędzać czas z moją siostrą - tylko że ma to miejsce tylko parę razy w roku (kiedy akurat zdecyduje się spędzić urlop w domu), koty, pierogi, zieloną herbatę, ryby na talerzu, internet, mój komputer,
Nie lubię... : ludzi, telewizji, tłustego jedzenia, papierosów, tradycji (częściowo), schematów, "bo tak trzeba" "inni tak robią", gdy jest późniejsza godzina niż ta którą chcę, tak jak np. teraz , słów: zawsze, nigdy, wszyscy, prof. od logiki, i wielu innych rzeczy
Zawsze marzyłem o: kiedyś to o tym zestawie z zamkiem z klocków lego, później o byciu najlepiej kimś innym, o perkusji, a bardziej 'od zawsze' to o spędzaniu czasu z kimś kto mnie rozumie, akceptuje, lubi i kogo ja polubię
Rozczarowałem się na: sobie, ludziach, rzeczywistości, systemie edukacji, demokracji
Oczekuję na: postęp w walce ze sobą, Wiedźmina 3, kilka filmowych premier, poznanie kogoś płci przeciwnej o jakiś wspólnych zainteresowaniach z moimi/sposobie spędzania czasu/cokolwiek, a bardziej krótkoterminowo - z niecierpliwością czekam na święta i maraton filmowy jaki urządzę sobie z siostrą w rodzinnym domu, śnieg
Przekonania życiowe: brzmi górnolotnie - cokolwiek górnolotnie znaczy taki mi się to kojarzy<fail>
Ulubione filmy: Taxi Driver, Black Swan, Deer Hunter, Last Tango In Paris, Apocalypse Now, Fight Club, LotR, Rear Window, Lokator, filmy Arnofskiego, Bergmana, Kar Wai-a, Scoresese, Bergmana, Polańskiego,
Ulubione anime: wszystko od Miyazakiego, w zasadzie wszystko od Ghibli, Satoshi Kon-a, Makoto Shinikai-a, z seriali anime: Cowboy Bepop, Kaiba, Serei no Moribito, Death Note, Monster, Muminki , Ergo Proxy, NHK, Basilisk, Haibane Renmei
Ulubione seriale: Mad Men, Boardwalk Empire, Dexter, Six Feet Under
Ulubiona książki: "Wiedźmin", "Obcy" i "Upadek" -A.Camus, "Hobbit", "Zbrodnia i kara", "Trylogia husycka", komiks "Thorgal"
Ulubione zespoły/wykonawcy: Tool, Riverside, Slipknot, Nirvana, Portishead, Antimatter
Ulubione gry: Planescape: Torment, Saga Baldur's Gate, seria Silent Hill, Fallout Tactics, Wiedźmin 1 i 2, żebym miał teraz więcej czasu to pewnie dopisałbym bez żadnych wyjaśnień - TESV: Skyrim
Ulubione sposoby spędzania czasu: oglądanie filmów, anime, seriali, audiobooki, granie w cRPG, spacer gdy jest wietrznie albo jak jest z kim,
Motto życiowe: nie lubię tego słowa , całe wyrażenie mnie jakoś uwiera, jakby miało sprowadzić całą osobę do jednego zdania, <po namyśle> wyskrobałbym: "think for yourself, question authority"
Coś o sobie... : malkontent, mizantrop, melancholik,mmmmmmmmmulti kill
Imię: Adrian
Nick/Ksywa: Sater\Saya
Znak zodiaku: Rak
Data urodzenia: lipiec 91
Miejsce zamieszkania: Pilchowice, Dolnośląskie
Obecne zajęcie: przygotowywanie do matury, szukanie pracy
Zainteresowania: piłka nożna, Daleki Wschód
Wzrost: 177
Waga: 80
Kolor oczu: szare
Kolor włosów: brązowe
Lubię... : anime, koty, czytać,
Nie lubię... : psow, ludzi, brata
Zawsze marzyłem(am) o: wyjeździe zagranice i nowym początku
Rozczarowałem(am) się na: sobie, równieśnikach
Oczekuję na: coś/kogoś kto zmotywuje do działania jeszcze bardziej
Przekonania życiowe:
Ulubiony film: Zielona Mila, Zlap Mnie jeśi potrafisz
Ulubiona książka: Miłość Peonii, Kronika Ptaka Nakręcacza
Ulubiony zespół/wykonawca: SNSD
Ulubiony sposób spędzania czasu: książka, Internet
Motto życiowe: nie mam
Coś o sobie... : ----
Imię: Piotr
Nick/Ksywa: Pieetrek / Piter
Znak zodiaku: Małpa
Data urodzenia: 09/92
Miejsce zamieszkania:Katowice
Obecne zajęcie: poszedłem do kuchni ..
Zainteresowania:Architektura , NFL , IIWŚ , Militaria , Muzyka
Wzrost:191
Waga: 83
Kolor oczu: Niebieskie
Kolor włosów: Brąz.
Lubię... : Otwarte przestrzenie , herbatki , piwo Ż**r , dobrą zabawę , się śmiać
Nie lubię... :chamstwa , prostactwa , braku szacunku , niezrozumienia , braku poczucia humoru .
Rozczarowałem sie: nie potrafię naucz się życ tak jakbym chciał .
Oczekuję na: lato .../albo nie na wiosne bo jest bliżej
Ostatnio zmieniony przez Pieetrek Nie 04 Mar, 2012 00:53, w całości zmieniany 7 razy