Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Fotki użytkowników.
Autor Wiadomość
dzieciak 

Wysłany: Czw 09 Lut, 2012 16:44   

U mnie dopiero za którymś odświeżeniem otworzyło się zdjęcie, więc próbujcie do skutku :)

fobiafobia 

Wysłany: Sob 11 Lut, 2012 21:17   pl

um

Długowłosy 

Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 05:36   

Dawno mnie nie było, no ale jak już jestem to się pochwalę ;]

http://img688.imageshack....246/0702121.jpg
http://img38.imageshack.us/img38/7485/070212.jpg

kermitthefrog 

Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 14:22   

o ja... Długowłosy masz dłuższe włosy niż ja kiedykolwiek miałam :D pewnie masz rozdwojone końcówki ;)

Urthon 
Pobody's nerfect

Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 15:15   

Ja mam parę centymetrów krótsze :-)

McNulty 

Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 19:47   

To musi być cholernie niewygodne :-P Ale co kto lubi.

Moje motto: "Gorączka jest najlepszym filmem w historii."

Samuraj 

Wysłany: Pią 17 Lut, 2012 13:20   

I ja się chyba przełamię... w końcu z dziadka nikt się nie będzie śmiał...

Kia 

Wysłany: Sob 18 Lut, 2012 22:30   

Długowłosy, nawet faceci mają fajniejsze włosy ode mnie :( zazdroszczę długości ;)

Mrrrukocia 
Kici kici

Ostrzeżeń:
 7/3/4
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 19:53   

Ja tez mam takie dlugie wlosy:) i zapuszczam dalej:)

‡–‡ ‡—‡ —‡—
‡—‡ ‡–‡ ‡

Michau20 

Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 20:41   

Potwornie mi się dziś nudzi i mam ochotę na robienie jakichś rzeczy, których nigdy nie robiłem. No i bym jeszcze tego żółwia zobaczył... :P .
Proszę, 2 wersje mnie, jedna z okularami, druga bez: Niestety nie mogę wysyłać linków bo nie mam 50 postów na koncie, zamienić trzeba przecinki na kropki :)

Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

A długie włosy też miałem kiedyś, ale to zamierzchłe czasy i nie mam zdjęć z tego okresu pokazujących je w pełnej okazałości ;P

Tycjan 

Wysłany: Pon 20 Lut, 2012 14:42   

-/-
Ostatnio zmieniony przez Tycjan Sro 22 Lut, 2012 11:45, w całości zmieniany 2 razy  

kocia_kiszka 

Wysłany: Pon 20 Lut, 2012 15:27   

Akurat dzisiaj przypadkiem wyszła mi przecudowna fryzura po wysuszeniu włosów, istne afro :P Szkoda tylko, że nie ma kto cyknąć foty, sama nigdy nie potrafię siebie odpowiednio ująć. Jeśli fryz wytrzyma do wieczora to może cosik tu wrzucę...

Michau20 

Wysłany: Czw 23 Lut, 2012 11:04   

Nie wytrzymała jednak? :) (A przy okazji, obrazek w podpisie znalazłaś przypadkowo, czy to jakiś zorganizowany zespół ? ;) )

kocia_kiszka 

Wysłany: Czw 23 Lut, 2012 12:15   

Niestety, całość oklapła tuż po wyjściu z domu... Do tego jeszcze doszła złośliwość rzeczy martwych, aparat odmówił współpracy tego samego dnia. No cóż, tak to już jest, jak się w końcu za coś zabieram, wszystko idzie nie tak jak powinno...

Na obrazek natknęła się kiedyś siostra grzebiąc w necie. Czasami jednak potrafi się do czegoś przydać :P

Tycjan, mam wrażenie, że gdzieś Ciebie już widziałam, nie wiem tylko gdzie (co prawda Twoje zdjęcie już stąd wyparowało, więc nie miałam okazji przyjrzeć się dokładniej)

Johny 

Wysłany: Pon 27 Lut, 2012 00:34   

Cóż, sam nie czuję się na siłach, żeby wstawić tu swoje zdjęcie (może kiedyś), ale z chęcią pooglądam innych (wiem, to trochę nie fair), więc piszę tego trochę spamerskiego posta...xDDD

Odpowiedz do tematu