Potwornie mi się dziś nudzi i mam ochotę na robienie jakichś rzeczy, których nigdy nie robiłem. No i bym jeszcze tego żółwia zobaczył... .
Proszę, 2 wersje mnie, jedna z okularami, druga bez: Niestety nie mogę wysyłać linków bo nie mam 50 postów na koncie, zamienić trzeba przecinki na kropki
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
A długie włosy też miałem kiedyś, ale to zamierzchłe czasy i nie mam zdjęć z tego okresu pokazujących je w pełnej okazałości ;P
Akurat dzisiaj przypadkiem wyszła mi przecudowna fryzura po wysuszeniu włosów, istne afro Szkoda tylko, że nie ma kto cyknąć foty, sama nigdy nie potrafię siebie odpowiednio ująć. Jeśli fryz wytrzyma do wieczora to może cosik tu wrzucę...
_________________ Sprawiedliwy świecie, przyjdź...
Niestety, całość oklapła tuż po wyjściu z domu... Do tego jeszcze doszła złośliwość rzeczy martwych, aparat odmówił współpracy tego samego dnia. No cóż, tak to już jest, jak się w końcu za coś zabieram, wszystko idzie nie tak jak powinno...
Na obrazek natknęła się kiedyś siostra grzebiąc w necie. Czasami jednak potrafi się do czegoś przydać
Tycjan, mam wrażenie, że gdzieś Ciebie już widziałam, nie wiem tylko gdzie (co prawda Twoje zdjęcie już stąd wyparowało, więc nie miałam okazji przyjrzeć się dokładniej)
_________________ Sprawiedliwy świecie, przyjdź...
Cóż, sam nie czuję się na siłach, żeby wstawić tu swoje zdjęcie (może kiedyś), ale z chęcią pooglądam innych (wiem, to trochę nie fair), więc piszę tego trochę spamerskiego posta...xDDD