Wysłany: Sro 01 Cze, 2011 11:09 Czy poznaliśie przyjaciół na forum?
Czy zawarliście jakieś przyjaźnie z innymi członkami forum? Czy znalazł się ktoś z waszego miasta? Albo nawet z drugiego końca Polski ale widujecie się?
Dobry temat. Ja mam wrażenie, że ze mną nie da się przyjaźnić. Raczej tutaj nie znajdę osób, z którymi utworzyłbym zgraną paczkę. Ostatnio odczuwałem coś zupełnie przeciwnego i poniekąd nadal to trwa. Jakoś nie wierzę w swoje przyjaźnie, ale w przyjaźnie innych tu na forum tak.
Poznałem kilku ludzi poprzez to forum. Ale przez te moje jazdy we łbie trudno jest mi utrzymać dobry kontakt z ludźmi (nie tylko z tymi "z internetu") więc póki co odpowiedź na pytanie o przyjaciół jest negatywna
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]
Ostatnio zmieniony przez drevash Nie 05 Cze, 2011 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011 19:24 Re: Czy poznaliśie przyjaciół na forum?
Dziwaduo napisał/a:
Czy zawarliście jakieś przyjaźnie z innymi członkami forum? Czy znalazł się ktoś z waszego miasta? Albo nawet z drugiego końca Polski ale widujecie się?
Tak, można powiedzieć, że zawarłem fajne znajomości z wieloma osobami z tego forum , a czy będą to w przyszłości przyjaźnie to już czas pokaże - wiem jedno, są te znajomości i mam zamiar, choćby nie wiem co, podtrzymywać kontakt z tymi osobami i to na zawsze . Na drugie pytanie odpowiadam: Tak, znalazł się ktoś z mojego miasta , tylko najdziwniejsze to, że jeszcze się z tą osobą nie spotkałem ale mam zamiar . Tak, nawet z drugiego końca Polski znalazła się osoba np. z Gdańska - oczywiście co do tej osoby to jeszcze się nie widuje realnie ale kto wie . Ale za to spotykam się co jakiś czas z osobami z mojego regionu . Ostatnio spotkaliśmy się w Katowicach - naprawdę świetna sprawa - gorąco polecam .
_________________ Open your eyes, open your mind and open your heart. And don't be afraid.
Ostatnio zmieniony przez Jarmax81 Pon 06 Cze, 2011 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Czy zawarliście jakieś przyjaźnie z innymi członkami forum?
Myślę, że słowo "przyjaźń" to za duże słowo, trudno się z kimś zaprzyjaźnić rozmawiając tylko przez gg, co innego spotkanie się w realu, ale z drugiej strony kilka spotkań to chyba za mało żeby z kimś się zaprzyjaźnić (ale mogę się w tej sprawie mylić)
rozmawiałem z paroma osobami, ale każda moja znajomość skończyła się tak samo szybko, jak się zaczęła...