Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Mania prześladowcza?
Autor Wiadomość
Inny96 

Wysłany: Pią 09 Wrz, 2011 15:07   

Identyko :-P

Świat zamknięty rany otwarte.

Odnaleźć sens.

"Kolejny dzień
zapowiada się słonecznie,
chociaż tym, co żyją,
przyda się jeszcze parasol."

bananowy_joe 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Pią 09 Wrz, 2011 21:42   

mój nick jest zupełnie ze mną niezwiązany. cały czas mam obawy, że ktoś mnie albo tropi albo wpadnie przypadkiem i mnie zidentyfikuje. jak łażę gdziekolwiek mam wrażenie, że zza rogu wyskoczy ktoś kogo znam i będę musiał z tym kimś gadać. dlatego co jakiś czas wklejam fotki, żeby się stopniowo przełamywać. ale i tak szybko je kasuje :-P bo przecież ktoś może mnie śledzić albo przypadkowo wpaść na to forum ! :mrgreen: w końcu w Polsce jest tylko 38 mln ludzi...
Ostatnio zmieniony przez bananowy_joe Pią 09 Wrz, 2011 21:43, w całości zmieniany 1 raz  

gamon83 

Wysłany: Nie 11 Wrz, 2011 12:09   

Podobnie jak reszta extra mail
nick
i od czasu do czasu zdarza mi się googlować w poszukiwaniu swojej skromnej osoby
Jeszcze nigdy nic istotnego nie udało mi się nic znaleźć zawsze takie uff ;-)

// błąd poprawiony

— Stanisław Lem

bananowy_joe 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Nie 11 Wrz, 2011 17:05   

gamon83 napisał/a:
Podobnie jak reszta extra mail

zapomniałem o tym napisać, też mam extra maila :-P
Cytat:

i od czasu do czasu zdaża mi się googlować w poszukiwaniu swojej skromnej osoby
Jeszcze nigdy nic istotnego nie udało mi się nic znaleźć zawsze takie uff ;-)

haha robię dokładnie to samo :-P
Ostatnio zmieniony przez bananowy_joe Nie 11 Wrz, 2011 17:05, w całości zmieniany 1 raz  

Negative 

Wysłany: Nie 11 Wrz, 2011 23:23   

Ja tak kiedyś robiłem, przez to, że raz miałem nieprzyjemny incydent z pewnym filmikiem na youtube, można powiedzieć, że bardzo się tym przejąłem, ale natychmiast zgłosiłem naruszenie i film usunięto. Ale już mi to na szczęście przeszło.

outside 

Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011 09:18   

Zobaczcie sobie http://www.wyczajka.com/ -> wyszukiwarka ludzi :-?

/to nie jest reklama/
Ostatnio zmieniony przez outside Sro 14 Wrz, 2011 09:19, w całości zmieniany 1 raz  

smugler 
mnie już nie ma...

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011 10:44   

Ojjj mam podobnie tylko dokładnie o całe 360 stopni w drugą stronę potrafię być nachalny że piszę wszystko żeby ludzie właśnie mnie rozpoznali mam niską samoocenę i masę kompleksów zainteresowanie mną dowolnej osoby sprawia mi radość :-D więc nie kryję się ze swoimi danymi natomiast jeśli chodzi gdy jestem zainteresowany ja jakąś osobą potrafię zbierać informacje miesiącami żeby coś o niej wiedzieć jestem chorobliwie zazdrosny o te osoby :evil: a co gorsza takie chorobliwe zainteresowanie (nękanie) jest już od jakiegoś czasu karalne w naszym kraju... :roll:

Mam nadzieję że to co napisałem podlega pod ten temat i niedostane achtunga za oftop? :roll: Mam też nadzieję że ktokolwiek zrozumiał o co w moich wypocinach chodzi...

// z mojej strony nie ;>

Neurotyk91 

Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011 14:24   

outside napisał/a:
Zobaczcie sobie http://www.wyczajka.com/ -> wyszukiwarka ludzi :-?

/to nie jest reklama/

Nie znalazło mnie. Dobrze się maskuję :-D

Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011 14:41   

Słabo ta maszyneria działa (o mnie powinno parę rzeczy znaleźć, ale nie ma, testowałem też na innej, mocno aktywnej osobie - prawie nic). To pewnie Gugiel ograniczony do stron anglojęzycznych, może dlatego.
Ostatnio zmieniony przez Mosze Sro 14 Wrz, 2011 14:42, w całości zmieniany 2 razy  

antyk
Moderator
666

Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011 16:11   

Ta strona to dobry sposób na reklamowanie naszego forum :-D W wolnych chwilach będę siedział i wpisywał "Fobiaspoleczna Info", może jakiegoś fobika się tam złapie :mrgreen: ;-)

Czasami mam głupie myśli, że inni spiskują przeciwko mnie lub jakieś bliżej nieokreślone osoby udają w internecie kogoś innego, by zdobywać informacje na mój temat.
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Odpowiedz do tematu