kuuurde - teraz to ja mam dylemat czy go oglądać - a jestem o krok od tego - tzn teraz to już nie wiem... - aż taki straszny? coś jak egzorcyzmy E.R ?
_________________ "Ty robisz sensacje a ja,
Mam już dosyć, nie rozumiesz co mówię??
Obraz budujesz na domysłach.
Mówisz jaki jestem a nic nie wiesz o mnie,
Dziwisz się? To już za daleko zaszło."
Eldo
nie ja podziękuje - bo potem będę latał jak nawiedzony
nie na moje nerwy
_________________ "Ty robisz sensacje a ja,
Mam już dosyć, nie rozumiesz co mówię??
Obraz budujesz na domysłach.
Mówisz jaki jestem a nic nie wiesz o mnie,
Dziwisz się? To już za daleko zaszło."
Eldo
Ja też się trochę tego obawiam.
Co gorsze, lubię oglądać horrory i ciągnie mnie do nich, ale po nich się boję.
Staram się ograniczać ich oglądanie, a jeśli oglądam to staram się robić to w dzień.
Jeśli akurat jakiś leci w nocy i go oglądam, to koniecznie przełączam na Comedy Central, żeby odgonić swoje myśli i zasypiam z włączonym tv (ustawionym, żeby się po załóżmy 30 minutach wyłączył - w sumie zawsze tak zasypiałam, nawet bez horrorów, ostatnio jednak nie muszę).
Najgorzej to z duchami. Z UFO się nie obawiam, z takimi nierealistycznymi jak wilkołaki czy wampiry też nie muszę.
Ale duchy to tragedia.
Kiedyś ciągle się tego obawiałam. I teraz w sumie też. Ogromnie cieszę się, że mój blok ma tak cienkie ściany (chociaż czasami to irytuje, bo chcę sobie pośpiewać lub gadać z bratem o głupotach), bo wtedy wiem, że jak coś skrzypi czy stuknie albo po postu wyda jakiś głos, to to jest sąsiad.
No i ludzi się boję - i nie w sensie fobii społecznej, ale to nie jest już paranormalne.
Choociaż czaaasem. Był taki horror, który oglądałam w wakacje w Anglii, jak on się zwał
Coś z siekierami czy toporami. To o jakiś chorych umysłowo ludziach (może z jakimś syndromem czy coś) i zabijali ludzi w lesie, a potem ich ciała mielili i jedli
Ale w sumie śmiałam się z tego, bo oni tak śmiesznie się zjawiali przy ofierze i robili językiem takie 'tyktyktyktyktyk'.
W każdym razie przez horrory wolę żyć w mieście i bałabym się żyć w jakimś lesie czy odludziu (czy odludziu w lesie).
Ja uwielbiam oglądać horrory, uwielbiam ten lęk, to uczuci,że zaraz coś wyskoczy i się przestrasze, uwielbiam krzyki krzywdzonych ludzi... dalej wolę nie mówić