Dzięki za podanie linka i strony chomikuj, fajne są tam rzeczy, zastosuję i pościągam sobie z chomika te materiały. Przepiękne kotki na chomikuj. To Twoja strona? Dzięki serdeczne za pomoc, może to mi pomoże
Ja mam często ataki paniki z rana po obudzeniu, trwają do godziny czasu - z tego powodu muszę wstawać odpowiednio wcześniej.
Na WIOSNĘ to dopiero jest fajnie - nie wiem co tam się dzieje w moim organiźmie ale nasilają się maksymalnie.
już myślałam, że przeszło na dobre. I znowu się zaczęło. Znowu napad lęku i skrajna nienawiść do swojej osoby. Nie mogę się nawet ruszyć czuję się jak paralityk. I tylko myślę o tym, że zaraz ktoś tu wejdzie i wtedy najpewniej umrę na zawał czy coś.
_________________ "Always do the right things"- Miles Davis
Ja mam napady lęku co noc od paru dni . A było już tak dobrze. Chodzę spać późno a jeszcze i tak nie mogę zasnąć ,czsami dochodzi do tego nerwoból i mam poje...-głupie myśli .
Musisz pamietac ze to siedzieje tylko w twojej glowie i dobry pomysl by sie z tym oswojic i pozwolic sobie je miec. Przygotuj sie ze beda i zmien nastawienie , powiedz sobie ok bedzie to bedzie, nie zabije mnie to. Bo jak bedziesz sie bronic za wszelka cene bedziesz je odczuwac intensywniej ajak zaczniesz je odbierac jako cos normalnego to wtedy twoja reakcja wczasie sie zmieni. Glupie mysli potrafia kontrolowac naszym umyslem i paralizowac nas ale nie daj za wygrane:) zapisuj sobie czasem te mysli i spojz na nie po kilku dniach i zobacz ich sens i tresc. Na noc pij sobie meliske:)
_________________ Keep talking bitch! you're making me famous
banita
Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 13:26
Mrrrukcia łatwo powiedzieć, ja w pracy mam takie objawy,że cięzko się nie załamać, drżenie rąk,głosu,twarz jak burak ćwikłowy, na szkoleniu omdlenia, to jest dopiero hardcore
_________________ odwaga-to być przestraszonym śmiertelnie,ale osiodłać konia, mimo to
Rozne sa ataki paniki ale koncentrowanie sie na nich jako cos nadzwyczajnego i smiertelnego nakreca czlowieka, zaczyna sie bronic i gorzej sie czuje. Miewalam takie ataki ze jakbys uslyszal to bys padl pewnie ale to nie znaczy ze trzeba sie poddac. Ja nie pisze o rzeczach o ktorych sobie nie zdaje sprawy:)
_________________ Keep talking bitch! you're making me famous
banita
Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 13:53
Ja nie powiedziałam,że piszesz o czyms o czym nie masz pojęcia, nawet powiem,że się zgadzam z Tobą,zresztą słyszalam to samo od psychologa,tylko,jak pewnie sama wiesz to tylko teoria i ciężko wprowadzić to w życie niestety nie wiem jakie miałaś ataki,ale moja fobia przechodzi momentami w atak panicznego lęku,czyli po wstępie następuje omdlenie, może byż coś gorszego?? dlaczego napisałaś o atakach w czasie przeszłym, już ich nie miewasz??
_________________ odwaga-to być przestraszonym śmiertelnie,ale osiodłać konia, mimo to