Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ataki Paniki
Autor Wiadomość
trololo89 

Wysłany: Czw 20 Paź, 2011 19:06   

Autoterapii z forum próbujesz? Jak nie, to zacznij, nie masz nic do stracenia, a wiele do zyskania.

miśka

Wysłany: Pią 21 Paź, 2011 11:27   

Jakiej autoterapii? Nie znam jej, jest na naszej stronie? Podaj mi linka jak możesz i dzięki

trololo89 

Wysłany: Pią 21 Paź, 2011 12:07   

http://fobiaspoleczna.inf...br-d-vt1891.htm

Jeśli nie zadziała link z pierwszej strony, spróbuj tego z siódmej, który wczoraj wrzuciłem.

miśka

Wysłany: Pią 21 Paź, 2011 18:51   

Dzięki za podanie linka i strony chomikuj, fajne są tam rzeczy, zastosuję i pościągam sobie z chomika te materiały. Przepiękne kotki na chomikuj. To Twoja strona? Dzięki serdeczne za pomoc, może to mi pomoże :-)

trololo89 

Wysłany: Pią 21 Paź, 2011 19:17   

miśka napisał/a:
Dzięki za podanie linka i strony chomikuj,

Git.

miśka napisał/a:
To Twoja strona?

Nie, mam tam profil tylko do ściągania plików.

miśka napisał/a:
może to mi pomoże :-)

Na pewno, sam część przerobiłem i widzę różnicę.

miśka

Wysłany: Nie 23 Paź, 2011 19:40   

To super, że Tobie pomogło choć trochę, to pewnie mi też trochę pomoże. Już zaczęłam....
Jeszcze raz dzięki ;-)

trololo89 

Wysłany: Nie 23 Paź, 2011 19:53   

Nie ma sprawy, na pewno odczujesz różnicę po jakimś czasie. Bądź wytrwała! ;-)

sandra1993 

Wysłany: Wto 22 Lis, 2011 19:58   

Ja też spróbuje :roll:

Phobos 

Wysłany: Sob 25 Lut, 2012 03:33   

Ja mam często ataki paniki z rana po obudzeniu, trwają do godziny czasu - z tego powodu muszę wstawać odpowiednio wcześniej.
Na WIOSNĘ to dopiero jest fajnie - nie wiem co tam się dzieje w moim organiźmie ale nasilają się maksymalnie.

Ulla 

Wysłany: Nie 18 Mar, 2012 20:01   

już myślałam, że przeszło na dobre. I znowu się zaczęło. Znowu napad lęku i skrajna nienawiść do swojej osoby. Nie mogę się nawet ruszyć czuję się jak paralityk. I tylko myślę o tym, że zaraz ktoś tu wejdzie i wtedy najpewniej umrę na zawał czy coś.

Pieetrek 

Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 01:03   

Ja mam napady lęku co noc od paru dni . A było już tak dobrze. Chodzę spać późno a jeszcze i tak nie mogę zasnąć ,czsami dochodzi do tego nerwoból i mam poje...-głupie myśli .

Mrrrukocia 
Kici kici

Ostrzeżeń:
 7/3/4
Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 03:07   

Musisz pamietac ze to siedzieje tylko w twojej glowie i dobry pomysl by sie z tym oswojic i pozwolic sobie je miec. Przygotuj sie ze beda i zmien nastawienie , powiedz sobie ok bedzie to bedzie, nie zabije mnie to. Bo jak bedziesz sie bronic za wszelka cene bedziesz je odczuwac intensywniej ajak zaczniesz je odbierac jako cos normalnego to wtedy twoja reakcja wczasie sie zmieni. Glupie mysli potrafia kontrolowac naszym umyslem i paralizowac nas ale nie daj za wygrane:) zapisuj sobie czasem te mysli i spojz na nie po kilku dniach i zobacz ich sens i tresc. Na noc pij sobie meliske:)

‡–‡ ‡—‡ —‡—
‡—‡ ‡–‡ ‡

banita 

Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 13:26   

Mrrrukcia łatwo powiedzieć, ja w pracy mam takie objawy,że cięzko się nie załamać, drżenie rąk,głosu,twarz jak burak ćwikłowy, na szkoleniu omdlenia, to jest dopiero hardcore :-(

Mrrrukocia 
Kici kici

Ostrzeżeń:
 7/3/4
Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 13:43   

Rozne sa ataki paniki ale koncentrowanie sie na nich jako cos nadzwyczajnego i smiertelnego nakreca czlowieka, zaczyna sie bronic i gorzej sie czuje. Miewalam takie ataki ze jakbys uslyszal to bys padl pewnie ale to nie znaczy ze trzeba sie poddac. Ja nie pisze o rzeczach o ktorych sobie nie zdaje sprawy:)

‡–‡ ‡—‡ —‡—
‡—‡ ‡–‡ ‡

banita 

Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 13:53   

Ja nie powiedziałam,że piszesz o czyms o czym nie masz pojęcia, nawet powiem,że się zgadzam z Tobą,zresztą słyszalam to samo od psychologa,tylko,jak pewnie sama wiesz to tylko teoria i ciężko wprowadzić to w życie niestety :-( nie wiem jakie miałaś ataki,ale moja fobia przechodzi momentami w atak panicznego lęku,czyli po wstępie następuje omdlenie, może byż coś gorszego?? dlaczego napisałaś o atakach w czasie przeszłym, już ich nie miewasz??

Odpowiedz do tematu