Widzę, że tu sami swoi Więc i ja się przywitam...witam was ciepło na nowym forum Chciałbym podobnie jak wy, aby panowała tutaj miła, pozytywna atmosfera, bez niepotrzebnej cenzury, która dusi ( przecież jakby nie było mamy dość problemów w kontaktach z innymi w realu...).Niech każdy tutaj czuje się swobodnie i niech każdy będzie sobą, takim jakim jest!
No! i tak ma być!, fobicy mają dość problemów dodatkowych zwiazanych wlaśnie z fobią, po co sobię jeszcze dokładać problemów .
Mam nadzieje, ze forum będzie właśnie takie, jak opisuje Admin.
Pozdrawiam!
Witam moi drodzy !
Jak wszyscy myślę , że razem uda nam się stworzyć tu ciepłą i swojską atmosferę
Chciałabym również , aby udało nam się uformować forum które będzie miało na celu pomoc ludziom a nie tylko pogrążanie siebie nawzajem.
I co najważniejsze - Życzliwość i wzajemne zrozumienie mile widziane
Pozdrawiam i ściskam wszystkich !
No i gdzież moje dobre wychowanie... nie przywitałem się
A zatem miło mi was poznać.. życzę "starym" forumowiczom, jak i tym, którzy dopiero przybędą.. aby odnaleźli tu to, czego szukają.
Cześć wszystkim. Cieszę się, że powstało takie forum.
Coś o sobie...... zdołowana jestem, może to depresja..... nie wiem. Fobię społeczną mam na pewno, cierpię z tego powodu, bo bardzo tęsknie za fajnymi relacjami z ludźmi, za spotkaniami itd.
Pozdrawiam serdecznie.