Nie było mnie przez jakiś czas, więc mówię zbiorcze "CZEŚĆ!". Gdybym miał każdemu z osobna powiedzieć, to chyba bym podwoił liczbę swoich postów. No, a poza tym chyba sam mógłbym się przywitać, bo mnie poza pierwszym tygodniem tego roku praktycznie na forum nie było.
Jestem na forum od wczoraj. W pierwszej chwili pomyślałam, że napiszę coś więcej w osobnym temacie, ale w końcu stwierdziłam, że pewnie i tak nikt tego nie zrozumie.
Więc. Ponieważ zostały we mnie chyba jakieś resztki kultury pozwolę sobie zaznaczyć swoje przybycie tutaj i powitać wszystkich.
Wysłany: Pią 17 Lut, 2012 13:14
taalvikki cześć
_________________ "Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą. "- Robert A. Heinlein
"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer
Wysłany: Sob 25 Lut, 2012 14:51
Strange cześć
_________________ "Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą. "- Robert A. Heinlein
"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer