Teraz wiem, że jestem chora! Że nie wymyśliłam sobie tego wszystkiego, czego się boję!
A właśnie, że wymyśliłaś sobie. Te lęki nie są realne, istnieją wyłącznie w Twojej głowie. Zjawisko i jego efekty są realne, ale powody lęków nie. Walczymy i uświadamiamy to sobie. Raz, raz!
Wielkie dzięki za wszelkie powitania! Jeszcze żyję! Jeszcze sobie radzę, chociaż nie wiem jakim cudem… Bywam na forum bardzo rzadko, zauważyłam, że czytanie Waszych historii, wypisz, wymaluj, z mojego życia, wcale mi nie pomaga, wręcz przeciwnie… Ale wracam, żyję, ale co to za życie… Jeżeli jest ktokolwiek z Warszawy, kto podjął jakiekolwiek efektywne leczenie, proszę, dajcie mi znać! Jestem zdesperowana! Buziaki dla Was!
_________________ ''Śpi. Nie mam zamiaru go budzić. Zastanawiam się, czy kiedykolwiek przyszło mu do głowy, jak bardzo sen jest podobny do śmierci. Może gdyby to wiedział, nie spałby tyle. A może właśnie dlatego to robi...''