W moim życiu nie dzieje się dobrze. Ostatnimi czasy ciąglę się boję. Zakładając konto na tym forum liczyłam cicho, że może sobie tutaj kogoś poznam, ale to jest tak trudne, więc wątpię w cokolwiek na tej ziemi. Dziękuję, że to przeczytałaś/łeś
cześć.
nigdy nic nie wiadomo.
moze poznasz.
ja jak nie chcialam nikogo poznawać to wlaściwie nie moglam się odgonić od nowych znajomosci ..
a jak chcialam kogoś poznać aby chociaż mieć z kim gadac na co dzień to byla cisza.
takze trzeba się inaczej nastawić i byc sobą.
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
ja jak nie chcialam nikogo poznawać to wlaściwie nie moglam się odgonić od nowych znajomosci ..
a jak chcialam kogoś poznać aby chociaż mieć z kim gadac na co dzień to byla cisza.
_________________ "Bo ona ona różne ma imiona
Jedni wołają ją miłość, inni zgaga pieprzo**
Bo ona ona imiona różne ma
Jedni wołają ją szczęście, niepojęte
Inni samica psa"
Wysłany: Pią 03 Lut, 2012 09:41
niepoprawna cześć
_________________ "Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą. "- Robert A. Heinlein
"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer