Jeśli ktoś ma ochotę - pisać. W każdej sprawie. GG lub pw
_________________ ''Śpi. Nie mam zamiaru go budzić. Zastanawiam się, czy kiedykolwiek przyszło mu do głowy, jak bardzo sen jest podobny do śmierci. Może gdyby to wiedział, nie spałby tyle. A może właśnie dlatego to robi...''
Popisze, nie zrażać sie, mamy ten sam problem (tak sądzę) zbytnio rozmowna nie jestem, ale zdarza mi sie ze tez gadam jak najęta, tak wiec zapraszam
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ktoś chętny na pt wypad do parlamentu? co jak co ale gdyby nie taniec i muzyka... to jest to co kocham
_________________ Samotność, choć znośna z czasem daje w kość, właśnie teraz mam jej dość...
Wesoły metal czeka na kolegów i koleżanki ;D Mogę pogadać o wszystkim bez wyjątku i z każdym. Jedna pogawędka czy dłuższa znajomość obojętne, proszę pisać i tak ;]