Wysłany: Wto 28 Lut, 2012 23:30 Spotkanie w sobotę 3 marca
Cześć!
Miałbym propozycję spotkania, już w najbliższą sobotę! Wizyta na otwartej dwa tygodnie temu wystawie "Centrum Poznawcze" w Hali Stulecia.
Być może już słyszeliście. Myślę, że to dobry pretekst na wspólne wyjście, poznanie się i zrobienie czegoś razem. Nawet nazwa wystawy za tym przemawia
Z tego, co wyczytałem na stronach internetowych Centrum Poznawczego, propozycja jest całkiem interesująca, a bilety w umiarkowanej cenie. Wystawa składa się z multimedialnych elementów takich jak ekrany dotykowe, interaktywne gry oraz inne dynamiczne eksponaty. Stanowi ciekawą okazję do poznania architektury Wrocławia i Hali Stulecia w nowoczesny i prowokujący do myślenia sposób. Zachęcam do poczytania...
Kurcze, zorganizujmy to spotkanko!
Kiedy: sobota, 3 marca, godzina 11:00 (od tej godzinie jest otwierana wystawa),
Gdzie: pod Iglicą, przed Halą Stulecia,
Znak rozpoznawczy: mój czarny termos z gorącą herbatą
Oprócz tego chętnie wymienię się z zainteresowanymi spotkaniem numerem telefonu w wiadomości prywatnej. To nam ułatwi kontakt.