Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam koleżanki..Poznań i okolice
Autor Wiadomość
maarit 

Wysłany: Sob 28 Maj, 2011 15:45   Szukam koleżanki..Poznań i okolice

No wiec chyba przyszedł czas na mnie żeby sie tu ogłosić. :->

Bo doskwiera mi brak rozmów i bliskich relacji z dziewczynami..nie wiedzieć czemu, lepsze kontakty utrzymuje z facetami :mrgreen:
Po stracie przyjaciółki, i to nie jednej, jest mi dość trudno i ten brak odczuwam jeszcze dotkliwiej.
Może jest ktos kto chciałby ze mną porozmawiać, może też kiedyś, gdy przyjdzie dobry moment (jakoś mam lęk przed spotkaniami w realu:P) się spotkać i przenieść znajomość w real.

pomarańczka 

Wysłany: Pią 21 Paź, 2011 19:25   

Ja również mam za sobą stratę wielu przyjaciółek i odczuwam wielką potrzebę, by poznać nowe, być może bardziej wrażliwe... :) więc gdybyś kiedyś chciała pogadać, wypić wspólną kawę - jestem do usług :)

Daria21 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 22:48   Poznanie kogoś

Ja również chciałabym kogoś poznać fajnie jeśli znajomość ta przerodziła się w przyjaźń
:-) :-)

neh

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 23:45   

no to jest was 3 :) zazdroszcze

TysonX 

Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 17:38   

i dwóch facetów :mrgreen:
dla mnie pięknie :mrgreen:

kritya 

Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 19:36   

i ja jestem z Poznania. Może jakieś spotkanie forumowe?

/// 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 00:21   

...
Ostatnio zmieniony przez /// Sob 21 Sty, 2012 10:40, w całości zmieniany 1 raz  

kritya 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 11:24   

hmm co powiecie na przyszły weekend? piątek albo niedziela, na starym rynku? kto by przyszedł?

TysonX 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 14:53   

Ja jestem za spotkaniem, aczkolwiek nie wiem czy ten weekend bedzie mi pasował bo mam kilka spraw na głowie. Dam znać na dniach.
No i zobaczymy czy jest więcej chętnych ;)
Ostatnio zmieniony przez TysonX Czw 19 Sty, 2012 15:04, w całości zmieniany 1 raz  

Daria21 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 20:58   

Ja chętnie też bym się spotkała tylko szkoda że nie mieszkam niestety w Poznaniu:(

Odpowiedz do tematu