Wysłany: Sob 28 Maj, 2011 15:45 Szukam koleżanki..Poznań i okolice
No wiec chyba przyszedł czas na mnie żeby sie tu ogłosić.
Bo doskwiera mi brak rozmów i bliskich relacji z dziewczynami..nie wiedzieć czemu, lepsze kontakty utrzymuje z facetami
Po stracie przyjaciółki, i to nie jednej, jest mi dość trudno i ten brak odczuwam jeszcze dotkliwiej.
Może jest ktos kto chciałby ze mną porozmawiać, może też kiedyś, gdy przyjdzie dobry moment (jakoś mam lęk przed spotkaniami w realu:P) się spotkać i przenieść znajomość w real.
Ja również mam za sobą stratę wielu przyjaciółek i odczuwam wielką potrzebę, by poznać nowe, być może bardziej wrażliwe... więc gdybyś kiedyś chciała pogadać, wypić wspólną kawę - jestem do usług
Ja jestem za spotkaniem, aczkolwiek nie wiem czy ten weekend bedzie mi pasował bo mam kilka spraw na głowie. Dam znać na dniach.
No i zobaczymy czy jest więcej chętnych
Ostatnio zmieniony przez TysonX Czw 19 Sty, 2012 15:04, w całości zmieniany 1 raz