Czesc. Szukam kogos kto chiałby sie ze mna spotkac i podzielic swoimi doswiadczeniami z leczeniem i wogole mam fobie Lublin kontakt na priva
dodam ze jestem dziewczyna
Ostatnio zmieniony przez neh Czw 12 Sty, 2012 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Fobii nie leczyłem ale chętnie bym się spotkał z kimkolwiek bo powoli zaczyna mnie to wszystko ściągać w dół.
Z tym że raczej z jakiś czas bo na razie projekty, zaliczenia, kolosy, prezentacje czyli mój ulubiony fragment roku.
rajuśku, mi sie wydaje,że gorzej. Jak ktoś nie wie, to zawsze jest szansa,że uda się ukryć pewne niepokojące oznaki
No co Ty Lepiej grać w otwarte karty. Przynajmniej nie musisz przed nikim niczego ukrywać.
banita
Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 11:12
krzysztofer,
ale ja nie chce ukrywać swojego prawdziwego ja, raczej nie mam nic do ukrycia, będąc na tym forum powinieneś zrozumieć co miałam na mysli
ale wiecie co, zauważyliście,że rozpoczęty temat spotkania nagle się urywa, zaczynam podejrzewać,że jednak nie tylko ja mam opory
_________________ odwaga-to być przestraszonym śmiertelnie,ale osiodłać konia, mimo to
krzysztofer,
ale ja nie chce ukrywać swojego prawdziwego ja, raczej nie mam nic do ukrycia, będąc na tym forum powinieneś zrozumieć co miałam na mysli
to chyba nie zrozumiałem
banita napisał/a:
ale wiecie co, zauważyliście,że rozpoczęty temat spotkania nagle się urywa, zaczynam podejrzewać,że jednak nie tylko ja mam opory
W sumie ten temat był założony przez konkretną osobę i może ktoś do tej osoby się odezwał na priv.
Na pewno dużo osób ma opory przed spotkaniem twarzą w twarz nawet jeżeli wiemy, że inni też mają podobne problemy.
banita,
jeżeli chodzi o spotkania to w dziale Ogłoszenia towarzyskie/Warszawa jest lepsze miejsce na umawianie się. Jak widać trochę osób się ze sobą spotyka i chyba już się nieźle zgrali. Ja jeszcze na takim spotkaniu nie byłem, ale może się za jakiś czas wybiorę.