Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Poznań
Autor Wiadomość
Gelo 

Wysłany: Pon 25 Lip, 2011 01:52   

Cześć! jako że cierpię na fobie społeczną ;) siedzę w domu przez całe wakacje...a czasem fajnie by było z kimś wyjść ,nawet pomilczeć. Dlatego jeśli ktoś jest chętny z Poznania to pisać... :) Nie ważna płeć, wiek, charakter,wygląd... :)

joasia1755

Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 08:39   szukam kolezanki na dobre i zle

witam szukam kolezanki z poznania ktora tak jak ja czuje sie samotna

BlueSnitch 

Wysłany: Pon 22 Sie, 2011 14:13   Hey!

Ja też większośc wakacji spędzam w domu. I mieszkam obok Poznania:) Czasem gdzieś wyjdę ,ale to takie jednorazowe wyjście. Chętnie bym wyszła z kimś:) Jeśli ktoś chetny z Poznania lub okolic to pisac:)

warningpz 

Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 10:16   sda

Ja mogę się chętnie spotkać ;) Lecz od września w weekendy ponieważ wyjezdzam do internatu (Trzcianka) no chyba że tam :)
Mieszkam obok Pniew pozdrawiam

Cyklop 

Wysłany: Pon 12 Wrz, 2011 00:00   

będe w poznaniu w przyszły weekend, w sobote będe miał mnóstwo czasu więc jak by ktoś chciał sie zintegrować to niech pisze.

Migotka_89 

Wysłany: Sro 05 Paź, 2011 00:51   

Hej hej
To mój pierwszy post na forum. Zagnała mnie tu chęć zmiany w swoim 22letnim, raczej marnym i bardzo samotnym życiu. Całe dnie siedzę w domu, bo po prostu nie mam z kim wyjść. Samotne spacery bez celu są raczej przykre.
Szukam kogoś w podobnej sytuacji, ale najpierw chciałabym trochę popisać, mailowo czy na gg. Wiadomo, po latach bez bliższych kontaktów z ludźmi trudno rzucić się na głęboką wodę.

A tak w ogóle to dość smętnie to zabrzmiało, ale myslę, że da się ze mną pogadać. Ba, pośmiać nawet! :P Po prostu przez moje lęki trudno mi o powrót do normalności, potrzebuje kogoś z podobnym problemem, żebyśmy jakoś wspólnie sobie poradzili.

kritya 

Wysłany: Nie 16 Paź, 2011 15:29   

witajcie!
samotność mnie pogoniła do poszukiwania życia. Smród stęchlizny gna mnie na powietrze, do ludzi.
migotka, Twoje słowa są też moimi.

a jeśli jest tyle podobnych osób, czemu jestem sama w życiu, bez znajomych?
gg879-16,86 pogadam, spotkam się, pomogę zmienić życie na lepsze tym, co pomogą też mnie.

trololo89 

Wysłany: Pon 17 Paź, 2011 23:21   

Niedawno siedziałem w Poznaniu, ale wróciłem do rodzinnej miejscowości. Jakbym się tam kiedyś pojawił to dam znać w tym temacie, chętnie zabrałbym jakąś dziewczynę z forum na spacer na Maltę albo do Parku Sołackiego ;-)

pomarańczka 

Wysłany: Pią 21 Paź, 2011 19:17   

Hej!
Mimo, że jestem nowa na forum, bardzo chętnie spotkałabym się z kimś z Wam, aby pogadać o nieśmiałości i poznać kogos kto też jest wrażliwy :)
Skoro jest tutaj tyle osób, które często przebywają w Poznaniu dlaczego jeszcze nie doszło do ani jednego spotkania?

the fragile 

Wysłany: Pią 04 Lis, 2011 20:50   

Hej, też jestem nowa na forum i nie ukrywam, że właśnie tego typu tematy mnie na nie skierowały ;)
Studiuję w Poznaniu i wciąż nie mogę się w nim odnaleźć (a raczej odnaleźć w nim ludzi dla siebie). Znajomych zamiast przybywać raczej ubywa.. Coraz boleśniej odczuwam, że nie mam z kim spędzić wolnego czasu.. Mam nadzieję, że chociaż tutaj wśród podobnych sobie odnajdę kogoś, kto spróbuje zrozumieć i po prostu będzie :)

Daria21 

Wysłany: Pią 06 Sty, 2012 21:45   Hejka

Witajcie jestem tu nowa ale mam takie same problemy co wy:(
Chętnie bym z kimś pogadała:)

Avisek 

Wysłany: Pią 06 Sty, 2012 22:02   

Siema :-) , najlepiej weź stwórz temat w dziale Przywitania żeby cię lud mógł powitać na forum hehe.

Odpowiedz do tematu