Cześć! jako że cierpię na fobie społeczną siedzę w domu przez całe wakacje...a czasem fajnie by było z kimś wyjść ,nawet pomilczeć. Dlatego jeśli ktoś jest chętny z Poznania to pisać... Nie ważna płeć, wiek, charakter,wygląd...
Ja też większośc wakacji spędzam w domu. I mieszkam obok Poznania:) Czasem gdzieś wyjdę ,ale to takie jednorazowe wyjście. Chętnie bym wyszła z kimś:) Jeśli ktoś chetny z Poznania lub okolic to pisac:)
_________________ Always
warningpz
Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 10:16 sda
Ja mogę się chętnie spotkać Lecz od września w weekendy ponieważ wyjezdzam do internatu (Trzcianka) no chyba że tam
Mieszkam obok Pniew pozdrawiam
Hej hej
To mój pierwszy post na forum. Zagnała mnie tu chęć zmiany w swoim 22letnim, raczej marnym i bardzo samotnym życiu. Całe dnie siedzę w domu, bo po prostu nie mam z kim wyjść. Samotne spacery bez celu są raczej przykre.
Szukam kogoś w podobnej sytuacji, ale najpierw chciałabym trochę popisać, mailowo czy na gg. Wiadomo, po latach bez bliższych kontaktów z ludźmi trudno rzucić się na głęboką wodę.
A tak w ogóle to dość smętnie to zabrzmiało, ale myslę, że da się ze mną pogadać. Ba, pośmiać nawet! Po prostu przez moje lęki trudno mi o powrót do normalności, potrzebuje kogoś z podobnym problemem, żebyśmy jakoś wspólnie sobie poradzili.
_________________ It's just a broken heart, son. This pain will pass away.
witajcie!
samotność mnie pogoniła do poszukiwania życia. Smród stęchlizny gna mnie na powietrze, do ludzi.
migotka, Twoje słowa są też moimi.
a jeśli jest tyle podobnych osób, czemu jestem sama w życiu, bez znajomych?
gg879-16,86 pogadam, spotkam się, pomogę zmienić życie na lepsze tym, co pomogą też mnie.
_________________ data ważności postu: 2 lata od chwili wysłania
Niedawno siedziałem w Poznaniu, ale wróciłem do rodzinnej miejscowości. Jakbym się tam kiedyś pojawił to dam znać w tym temacie, chętnie zabrałbym jakąś dziewczynę z forum na spacer na Maltę albo do Parku Sołackiego
Hej!
Mimo, że jestem nowa na forum, bardzo chętnie spotkałabym się z kimś z Wam, aby pogadać o nieśmiałości i poznać kogos kto też jest wrażliwy
Skoro jest tutaj tyle osób, które często przebywają w Poznaniu dlaczego jeszcze nie doszło do ani jednego spotkania?
the fragile
Wysłany: Pią 04 Lis, 2011 20:50
Hej, też jestem nowa na forum i nie ukrywam, że właśnie tego typu tematy mnie na nie skierowały
Studiuję w Poznaniu i wciąż nie mogę się w nim odnaleźć (a raczej odnaleźć w nim ludzi dla siebie). Znajomych zamiast przybywać raczej ubywa.. Coraz boleśniej odczuwam, że nie mam z kim spędzić wolnego czasu.. Mam nadzieję, że chociaż tutaj wśród podobnych sobie odnajdę kogoś, kto spróbuje zrozumieć i po prostu będzie