No dla mnie to jest jakiś tam problem żeby się spotkać już w środku
widzisz mefiu żebyś wiedział o której skończysz to bhp to bym wyszedł po ciebie na peron u mnie na zaspie i byśmy razem pojechali
_________________ Tylko Przed Bogiem Padniemy na kolana
Wisła Kraków
Trzej Królowie Wielkich Miast ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃSK
Czyli przed wejściem będzie najbardziej optymalnie. A jak się ktos spóźni, to po prostu wejdzie do środka czyli generalnie obie opcje wchodzą w grę, wszak spóźnić można się celowo. Ja bedę na pewno przed wejściem czekał. Znak rozpoznawczy? Ja sam jestem jednym wielkim znakiem rozpoznawczym - erytrofobia zebrała swoje żniwo w formie wiecznie zaczerwienionej twarzy a mróz dołoży swoje więc ta osoba z największym burakiem na twarzy w obrębie kilku kilometrów to będę ja;)
_________________ "Nil admirari - niczemu się nie dziwić"
Horacy.
No i 1. oficjalne spotkanie pomorskich fobików stało się faktem. Było kameralnie, 4 osoby mimo mrozu się dzielnie stawiły. Było miło, nawet bardzo:)
Mam nadzieję, że na kolejnym pojawia się nowe osoby - haaaaloooo wiem, że tu gdzieś jesteście;)
Horacy.
Dokładnie tak było mega sympatycznie kameralnie i nikt się nie czół osaczony czy też miał jakieś lęki tak mi się zdaję
Ale nie ma co dużo pisać tylko niech przyjdą na następne spotkanie osoby niezdecydowane
Wisła Kraków
no to podziwiam pomorskich fobikow
żaba się cieszy, że wreszcie nie przeraża jej sama myśl o uczestniczeniu w takim spotkaniu.
Jeszcze trochę to się doczepie do Was i zalicze swoje pierwsze spotkanie.
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
Jak ktoś słusznie stwierdził "trzeba iść za ciosem".
Ostatnio FOBIA dostała dość nieśmiało z prawej naszym pomorskim spotkaniem, teraz czas na cios z lewej.
Koncept jest taki: niedziela, 12.02, kino (Krewetka lub Neptun) a po nim knajpka Amsterdam, gdzie serwują jakąś kosmiczna ilość rodzajów piwa i bajgle. Tam rozmowa o filmie/kosmosie/szopie u wujka na wsi/czekoladzie/wiecie o co chodzi.
Film, godzina, kino, knajpka do uzgodnienia - tak aby pasowało wszystkim (teoretycznie sie nie da, ale my jakoś podołamy).
Proszę się zgłaszać;)
Horacy.
Fajnie kjensisław, że znów wychodzisz z inicjatywą Bardzo chętnie bym dołączyła, zwłaszcza że już tak dawno nie byłam w kinie, ale akurat wyjeżdżam w tym czasie i nie będzie mnie od 10 do 15, tak więc może udałoby się przełożyć to na kolejny weekend....
Ostatnio zmieniony przez anavero Sob 04 Lut, 2012 16:45, w całości zmieniany 1 raz
No to mamy ehem galimatias
Mogę 12 tak mi się zdaję ale raczej tak natomiast 18-19 u mnie tak na 50% odpada bo wiecie rusza liga i 1 wyjazdowy mecz mój miał być do Krakowa
Wisła Kraków
No to faktycznie może być trochę problem z tymi najbliższymi weekendami. Być może zostają nam na razie tylko dni powszednie, ale jakoś bardziej pod wieczór, tak żeby nie kolidowało nikomu z pracą. I przynajmniej bilety do kina są wtedy znacznie tańsze, z tego co się orientuję.