Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Podkarpackie
Autor Wiadomość
morphine 

Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 10:12   

garyh napisał/a:
Czesc. Poznam kolezanke z Rzeszowa :) Interesuja mnie wspolne wypady do kina itp.

edit: pomyłeczka mee:D
jakieś 70 km na północny zachód :P
Ostatnio zmieniony przez morphine Sob 28 Sty, 2012 19:38, w całości zmieniany 1 raz  

DefqonBoy 

Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 19:32   

Cytat:
70 km w dół

Sanok?
Nie ma tu nikogo z Przemyśla?

77 

Wysłany: Czw 09 Lut, 2012 19:34   

W tę najbliższą sobotę, 11 Lutego organizujemy spotkanie w Rzeszowie. Spotykamy się planowo o 15:00 pod studnią na rynku i idziemy do jakiejś knajpy. Zapowiada się, że będzie mało osób, spotkanie więc będzie bardzo kameralne :) Zapraszamy, a w razie pytań lub wątpliwości śmiało pw.

Ketler 

Wysłany: Pią 17 Lut, 2012 16:02   

Witam, jestem nowy na tym forum. Przyszedł czas żeby się ogarnąć i wyjść do ludzi. Jeśli macie ochotę na spotkania to piszcie. Krótko o sobie: Lat 23, brunet, student. Wymiary przemilczę...I szczerze, to chyba nie wyglądam na swój wiek.
Piszcie śmiało.
Pozdrawiam

alienka6

Wysłany: Pon 02 Kwi, 2012 15:28   

Witam, również jestem z Podkarpacia, a dokładnie z Rzeszowa. Chętnie porozmawiam z kimś z tych okolic, także chętnie sie spotkam. Mam 20 lat. Jakby ktoś był zainteresowany to może śmiało pisać. gg: 42372937 ;-)

Odpowiedz do tematu