Zabawa była przednia Najtrafniejsze podsumowanie tego spotkania można oglądnąć tu (zamiast słów Daniel Wieleba wstawcie sobie mój nick): http://www.eskarock.pl/po...najnowsze/1/248
Ostatnio zmieniony przez agar123 Sob 28 Sty, 2012 16:10, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny..."
W każdej chwili, nawet teraz możecie wyjść na spotkanie takie jak wyglądały 2 ostatnie tutaj. Po prostu wychodzicie na dwór i... już możecie cieszyć się towarzystwem swojej własnej osoby
Ostatnio zmieniony przez agar123 Sro 08 Lut, 2012 21:51, w całości zmieniany 1 raz
tylko nie wiem czy sie nadaje bo dopiero 18 lat skończę w grudniu a wy po 22 ;d
W takim przypadku wymagane są następujące dokumenty:
- pisemna zgoda rodziców,
- poświadczone notarialnie ksero karty szczepień,
- opinia ks. proboszcza, ew. plemiennego szamana w przypadku bezbożników,
- pieczątka zastępcy prezesa Polmozbytu w Parzmiechach,
- podpisane zielonym długopisem oświadczenie ambasadora Burkina Faso w Polsce, że nie będziesz deportowany w ciągu najbliższych 3 miesięcy.
W innych miastach się tyle dzieje, a u nas cisza... Zastanawiam się, czy kiedyś Łódź zmobilizuje się choć do 1 skromnego spotkania:-)
Co powiecie na jakieś wyjście do pubu lub kawiarni w następnym tygodniu (ewentualnie za 2 tygodnie)? Jeśli zgłoszą się choć 2-3 osoby z dobrą wolą, to naprawdę ustalenie dokładnego terminu i miejsca, to już będą małe szczegóły.
A jeśli ktoś ma po prostu ochotę gdzieś wyjść, porozmawiać, coś zrobić, a nawet posiedzieć na ławce w parku i pogapić się w przestrzeń;-) - bez tych ceregieli z umawianiem lub zwyczajnie nie lubi większego towarzystwa, to ja zawsze jestem chętna...
Jakby co, piszcie tu lub prywatnie.
Pozdrawiam i czekam na odzew:)
_________________ "Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny..."
Ostatnio zmieniony przez Lady_in_black Sro 29 Lut, 2012 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli chodzi o mnie to oczywiście pisze się na spotkanie:), jeśli tylko będę miał wolną sobotę, no ale zawsze można spotkać się w niedziele lub piątek.
Dobrze moi kochani, ja ze swojej strony proponuję niedzielę 11.03. Godzina dowolna.
Niestety dla mnie następny piątek i sobota stanowczo odpadają.
Z góry przepraszam za falstart z poprzednim terminem (jeśli ktoś go zauważył;), ale pojawiły się nieprzewidziane okoliczności. Ten już jest pewny i niezmienny, także zapraszam wszystkich zainteresowanych.
Co wybieramy? Jakiś pub? A może bilard? (nie grałam już ze 100 lat!). Oczywiście, jeśli ktoś ma ochotę na coś mniej lub bardziej aktywnego, to czekam na propozycje
Ostatnio zmieniony przez Lady_in_black Pon 05 Mar, 2012 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Po długich rozmyślaniach i dyskusjach przyszedł czas na decyzję
A zatem... spotykamy się w niedzielę 11.03 o 16:00 przy Rossmannie na skrzyżowaniu Tuwima i Piotrkowskiej Potem możemy udać się do pubu Biblioteka (pogadać itp.;) albo gdzieś indziej... Zadecydujemy ostatecznie na miejscu.
Jeśli ktoś będzie miał problemy z namierzeniem mnie, to będę miała czarny płaszcz (jak to lady in BLACK;), a w ręku będę trzymała granatową parasolkę jako znak rozpoznawczy.
Zapraszam. Wszyscy są mile widziani.
Pozdrawiam i liczę, że spędzimy miło czas