Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Łódzkie!
Autor Wiadomość
Królowa_Śniegu 

Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 22:43   

cóż szkoda, że to jednak ta sobota.miałam ogromna ochotę spotkać sie z Wami. Do następnego w takim razie:) I miłej zabawy:)
obey your Master
Master
Master of Puppets I'm pulling your strings"

agar123 

Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 16:09   

Zabawa była przednia :) Najtrafniejsze podsumowanie tego spotkania można oglądnąć tu (zamiast słów Daniel Wieleba wstawcie sobie mój nick): http://www.eskarock.pl/po...najnowsze/1/248
Ostatnio zmieniony przez agar123 Sob 28 Sty, 2012 16:10, w całości zmieniany 1 raz  

Lady_in_black 

Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 16:38   

następnym razem będę jeszcze ja ;-) Chyba :lol:

new455 

Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 16:33   

tez bym pojechał mam ten sam problem co wy : 0

Depresis 

Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 16:29   

kiedy kolejne spotkanie?
może w końcu bym wyszła z domu, bo miała bym gdzie pójść :roll:

new455 

Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 19:58   

tez bym sie spotakł :D

agar123 

Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 21:48   

W każdej chwili, nawet teraz możecie wyjść na spotkanie takie jak wyglądały 2 ostatnie tutaj. Po prostu wychodzicie na dwór i... już możecie cieszyć się towarzystwem swojej własnej osoby :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez agar123 Sro 08 Lut, 2012 21:51, w całości zmieniany 1 raz  

new455 

Wysłany: Pon 13 Lut, 2012 20:17   :D

też bym poszedł może ? 18 , 19 w ten weekend ? tylko nie wiem czy sie nadaje bo dopiero 18 lat skończę w grudniu a wy po 22 ;d
Ostatnio zmieniony przez new455 Pon 13 Lut, 2012 20:18, w całości zmieniany 1 raz  

agar123 

Wysłany: Wto 14 Lut, 2012 13:18   Re: :D

new455 napisał/a:
tylko nie wiem czy sie nadaje bo dopiero 18 lat skończę w grudniu a wy po 22 ;d

W takim przypadku wymagane są następujące dokumenty:
- pisemna zgoda rodziców,
- poświadczone notarialnie ksero karty szczepień,
- opinia ks. proboszcza, ew. plemiennego szamana w przypadku bezbożników,
- pieczątka zastępcy prezesa Polmozbytu w Parzmiechach,
- podpisane zielonym długopisem oświadczenie ambasadora Burkina Faso w Polsce, że nie będziesz deportowany w ciągu najbliższych 3 miesięcy.

new455 

Wysłany: Wto 14 Lut, 2012 13:55   dd

ok zobacze co da sie zrobic :)

Lady_in_black 

Wysłany: Sro 29 Lut, 2012 17:16   

W innych miastach się tyle dzieje, a u nas cisza... Zastanawiam się, czy kiedyś Łódź zmobilizuje się choć do 1 skromnego spotkania:-)
Co powiecie na jakieś wyjście do pubu lub kawiarni w następnym tygodniu (ewentualnie za 2 tygodnie)? Jeśli zgłoszą się choć 2-3 osoby z dobrą wolą, to naprawdę ustalenie dokładnego terminu i miejsca, to już będą małe szczegóły.

A jeśli ktoś ma po prostu ochotę gdzieś wyjść, porozmawiać, coś zrobić, a nawet posiedzieć na ławce w parku i pogapić się w przestrzeń;-) - bez tych ceregieli z umawianiem lub zwyczajnie nie lubi większego towarzystwa, to ja zawsze jestem chętna...
Jakby co, piszcie tu lub prywatnie.

Pozdrawiam i czekam na odzew:)
Ostatnio zmieniony przez Lady_in_black Sro 29 Lut, 2012 17:22, w całości zmieniany 1 raz  

Moraan 

Wysłany: Sob 03 Mar, 2012 19:15   

Jeśli chodzi o mnie to oczywiście pisze się na spotkanie:), jeśli tylko będę miał wolną sobotę, no ale zawsze można spotkać się w niedziele lub piątek.

Lady_in_black 

Wysłany: Nie 04 Mar, 2012 20:39   

Dobrze moi kochani, ja ze swojej strony proponuję niedzielę 11.03. :-) Godzina dowolna.
Niestety dla mnie następny piątek i sobota stanowczo odpadają.

Z góry przepraszam za falstart z poprzednim terminem (jeśli ktoś go zauważył;), ale pojawiły się nieprzewidziane okoliczności. Ten już jest pewny i niezmienny, także zapraszam wszystkich zainteresowanych.

Co wybieramy? Jakiś pub? A może bilard? (nie grałam już ze 100 lat!). Oczywiście, jeśli ktoś ma ochotę na coś mniej lub bardziej aktywnego, to czekam na propozycje ;-)
Ostatnio zmieniony przez Lady_in_black Pon 05 Mar, 2012 20:59, w całości zmieniany 1 raz  

Lady_in_black 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2012 23:52   

Po długich rozmyślaniach i dyskusjach przyszedł czas na decyzję ;-)

A zatem... spotykamy się w niedzielę 11.03 o 16:00 przy Rossmannie na skrzyżowaniu Tuwima i Piotrkowskiej Potem możemy udać się do pubu Biblioteka (pogadać itp.;) albo gdzieś indziej... Zadecydujemy ostatecznie na miejscu.

Jeśli ktoś będzie miał problemy z namierzeniem mnie, to będę miała czarny płaszcz (jak to lady in BLACK;), a w ręku będę trzymała granatową parasolkę jako znak rozpoznawczy.

Zapraszam. Wszyscy są mile widziani.

Pozdrawiam i liczę, że spędzimy miło czas :-)

ChrisRedfield 

Wysłany: Wto 06 Mar, 2012 16:58   

Termin ogólnie wydaje się być ok, może uda mi się trafić na to spotkanie,oby tylko pogoda dopisała

Odpowiedz do tematu